مواد لازم :
سفیده تخم مرغ ۲ عدد.کاملا هم زده شده
پودر قند ۴۰۰ گرم
رنگ خوراکی
قند حبه ای
قیف و ماسوره نازک و طرح دار
طرز تهیه :
قند سفید و صاف و مرغوب خریداری کنین . سفیده تخم مرغ رو با پودر قند و کمی وانیل شکری هم بزنین . در صورت شل بودن به اون پودر قند ( خاکه قند نرم ) اضافه کنین . اگه شل باشه خوب فرم نمیگیره . تصمیم بیگرین چه طرح رنگی میخواهین داشته باشین . حالا قسمت کنین و به هر قسمت کمی رنگ مورد نظر تون رو بهش اضافه کنین . سرعت عمل بالا میخواد زیرا در طی کار مایه آیسینگ خشک میشه .
نکته :
با این مواد به اندازه 6 تا 7 بار قندان پر میشه ... از سلوفان شیشه ای هم میشه به جای کاغذ استفاده کرد .