این غذا را داغ، همراه با مقداری سس گوجه فرنگی و نخود فرنگی و یا انواع سبزیجات پخته شده، سرو نمایید.
مواد لازم:
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
سیب زمینی 1 کیلوگرم
هویج 1 عدد
ساقه کرفس 2 عدد
پنیر چدار 150 گرم
لیمو 1 عدد
فلفل قرمز نصف یک عدد
جعفری 4 ساقه
فیله ماهی بدون پوست و استخوان 600 گرم
میگو 125 گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
اسفناج خرد شده دو و نیم قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رسیده 2 عدد چهار تکه شده
روش تهیه:
* دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.
* داخل یک قابلمه تا نیمه آب و مقداری نمک بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
* پوست سیب زمینیها را بکنید و آنها را به صورت نگینی با ابعاد 2 سانتیمتر خرد کنید.
* آب و نمک شروع به جوشیدن کرد، سیب زمینیها را داخل آن بریزید. حدود 12 دقیقه صبر کنید تا سیب زمینیها کاملاً پخته و نرم شوند.
* در طول این مدت، پوست هویج را بکنید و آن را همراه با ساقه کرفس و پنیر چدار، با رنده درشت، رنده کنید.
* بدون این که لیمو را پوست بکنید، پوست آن را با رنده ریز، رنده نمایید.
* فلفل قرمز را رنده و یا خیلی ریز خرد کنید.
* جعفریها را خرد نمایید.
* همه سبزیجات و پنیر را با هم مخلوط کنید.
* ماهیها را به تکه های کوچک خرد کنید و همراه با میگو به سایر مواد اضافه نمایید.
* آب لیمویی را که پوست آن را رنده کردید، به مواد بیفزایید. لطفاً دقت کنید پالپ لیمو روی مواد نریزد.
* گوجه فرنگی را به چهار قسمت برش بزنید و همراه اسفناج، به سایر مواد اضافه فرمایید.
* روی آنها کمی روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
* در این زمان سیب زمینیها هم باید پخته شده باشند. آنها را آبکش نمایید و دوباره داخل قابلمه برگردانید.
* روی سیب زمینی روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید.
* آنها را بکوبید تا پوره یکدستی مهیا شود.
* پوره سیب زمینی را روی مخلوط ماهی بریزید طوری که سطح آنها را کاملاً بپوشاند.
* ظرف را حدود 20 دقیقه داخل فر قرار دهید. زمانی که محتویات زیرین پخته شدند و سطح سیب زمینیها ترد شد، ظرف را از فر خارج نمایید.
* این غذا را داغ، همراه با مقداری سس گوجه فرنگی و نخود فرنگی و یا انواع سبزیجات پخته شده، سرو نمایید.
نوش جان!