0

جهاد در جنگ نرم

Velayi
Velayi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 8

جهاد در جنگ نرم

جهاد با دو عامل مطرح می شود:

الف)تلاش ب)دشمن

تلاش و پیگیری و استمرار عمل صالح و نشر ارزش های انقلاب در رویارویی با دشمن،الزامات جهاد در جنگ نرم را تشکیل می دهند.

چهارشنبه 4 دی 1392  8:18 PM
تشکرات از این پست
nmzohy
masoudranjbar
masoudranjbar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2212

پاسخ به:جهاد در جنگ نرم

سلام.افسر در جنگ نرم امروزه مخصوصا تهاجم فرهنگي سعادت ميخواد

به مدپوشان،بگویید اخرین مد کفن هست.

پنج شنبه 5 دی 1392  9:51 AM
تشکرات از این پست
Velayi hashmtjdd nmzohy
Velayi
Velayi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 8

سلام.بله سعادت با جهاد بدست می آید

جمعه 6 دی 1392  6:58 PM
تشکرات از این پست
hashmtjdd nmzohy
nmzohy
nmzohy
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 156

نظرتون رو بفرمایید لطفا 

بسم الله النور 
هجوم فرهنگ بیگانه : تهاجم نرم فرهنگ غرب پسند ((جنگ نرم..))

مسئله مهمی که متاسفانه اکثر ماها فراموش کردیم ویا این قدر در آن غرق شدیم که  اصلا جزیی از زندگی ماشده

همان افکاریست که بیگانگان و بدخواهان کشوراسلامی ما البته کشور شیعی منش و انقلابی ما در حال طرحریزی و برنامه ریزی برای نسل جوان هستند  را تسخیر کرده خوراک هایی که ذهن فرزندانمان 

ذهن کودک من فرزند 3 _7ساله ام را تربیت میکند بر آنچه که خود میخواهد و میپسندد با بازی های شوم و زیبا 

ذهن دخترو پسر ابتدایی من با دیدن کارتون ها و انیمیشن های بسیار پرطرفدار دنیا با بازی های زیبا و ظاهرفریب که در ذهن فرزندم رسوخ کرده و همچنان میتازد در افکار کودکم 

ذهن و سلیقه و افکار فرزند نوجوانم را با مد ها مثلا مدرن و بازی ها سایت های هدفمند و ظاهرفریب 

کارتون هامان از موش و گربه و پلنگ صورتی ،پو ،تا باب اسفنجی وبن تن وپرنسس ها و ...

انواع کارتون های زیبا با گرافیک گسترده و رنگ هایی دلفریب که حتی پیرمرد 80 سال را پای تلوزیون میخکوب میکند تا صحنه هایش را بنمایش بگذارد 

گاها صحنه های جذاب دلنشین که در لایه های پنهانی خود به ذهن فرزند من درس هایی را دیکته میکند که این زیباست این اگر باشد مشکلی ندارد من این را دوست دارم این حرکت مجاز است وووو

کار را بجایی میکشاند که پسربچه سه ساله پس از دیدن کارتون بن تن خود را باروسری مادر حلقه آویز کرده و ....

بازی هایی که شیرین هستند و حتی من والدین دلم میخواهد همراه فرزندم ساعتهاوقت ارزشمندم را بگذارم تا این کاراکتر کارتونی و ماجراجوی بازی را به مرحله بعد ببرم بعد بالبخندرضایت از شادی فرزندم اتاق را ترک میکنم 

کودکم میماند و بازی هولناکی که دامیست برای فرزند من که در جای مناسب و اوج بازی نکته ها و درس هایی را به فرزندم تاکید کند که مشکلی ندارد و ببین چه لذت بخش است و عالم آلوده ی این شهورت رانی هاست پس تو هم خوش باش شخصیت کارتونی ناگهان به زنی بدکاره مبدل میشود که در چنگ دیو های  ساختگی بازی اسیرشده وباید از تن خود بگذرد تا این مرحله تمام شود 

باید رقاصگی کند و شرب بنوشد تا نفهمد چه میگذرد در آن لحظه ...

وما خوابیم ..... میبینیم که خلق کودکمان تغییر کرده و خشن شده میبینیم که مدرسه میگوید اعمال ناشایست از او سرزده اما دلیلش را نمیفهمیم ...

طفل من در حال رشد است با فرهنگ و درس هایی که غرب برای او تدارک دیده و من والدین با خوشحالی و بیخبری به کودکم تقدیم کرده و در دسترسش میگذارم ...

طفلم حال بزرگ شده و نوجوانیست بازیگوش و کنجکاو و مد گرا به اصرارش تلفن همراه لمسی اندروییدی برایش تهیه کرده ام 

اینترنت منزل هم وصل است 

خوب ما از اول ماهواره داشتیم و چیزعادی بود و به ظاهر بیخطر می آمد 

گوشی را به مدرسه میبرد دراینترنت به سایت های مستهجن که دوستانش معرفی کرده اند پامیگذارد و من پدر و مادرش هنوز خوابیم 

مد های اروپایی را میپسندد و الگو برداری میکند من مادر میگویم بقربانت که زیباترشدی.... 

لباس های.... ساپورت های مردانه و زنانه ... 

لوازم آرایش های گرانقیمت و ... رادراتاقش میبینم که استفاده میکند ولی باز هم ....

حال یک جوان تحویل جامعه میدهم دیگر 20ساله شده 

هرچه میگویم پسرم فلان کار را نکن نمیشنود 

هرچه میگویم دخترم .... نمیشنود 

انگار نه انگار که فرزند من است او تربیت شده غرب است 

یک موجود کنترل شده و تعلیم دیده ....غرب زده

نام : مجهول الهویه 

هدف:نمیداندازکجا آمده چرا آمده فقط به مرگ فکر میکند زیرا در تباهی بسرمیبرد 

هدف از آفرینش : بیهوده ، او خودرا بازیچه ی دست نااهلان وآلودگان زمین میبیند از همچیز متنفراست 

اما همه این ها به کنار میرود در این آخرالزمان وانفسا اگر بخدا توکل کنیم فرزندمان را باوضو شیردهیم و با قرآن مانوس کنیم بعد از خواندن اولین نماز برترین هارا برایش محیا کنیم 

بازی میخواهد : تقدیمش کنیم اما بارنگ بویی الهی باشد نه هر بازی و نه هر کارتونی برایش بخریم و انتظار داشته باشیم آب از آب تکان نخورد 

دوستانش را دوست بداریم و از دور نظارگر دوستی هاو ارتباط هیش باشیم 

چرااین قدر زود تسلیم فرزندمان شویم و برایش تلفن همراه تبلت تهیه کنیم که خود سرمنشا میشود مشکلاتش را 

در لباس خریدن کودکمان مشارکت کنیم زیبایی هایی از حجاب و ازسیره ی حضرت زهرا و حضرت علی ع به او نشان دهیم 

آن وقت شاهد فرزند صالح و آخریتی درخشان برای خود و فرزندان خود خواهیم بود ان شاءالله 

دوشنبه 25 فروردین 1393  11:53 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها