-
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده |
۳۵۰ گرم |
هویج رنده شده |
۲۰۰ گرم ( ۳ عدد هویج درشت ) |
گردو و کشمش |
به اندازه کافی |
جعفری خرد و سرخ شده |
۲ قاشق |
پیاز رنده شده |
۱ عدد |
آرد |
۲ قاشق غذا خوری |
ادویه و نمک و زردچوبه |
به قدر کافی |
شکر |
به قدر کافی |
آب لیمو یا سرکه |
به مقدار لازم |
پیاز سرخ شده |
۱ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی |
۱ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
گوشت را با هویج و پیاز رنده شد مخلوط کنید و به آن نمک و زردچوبه و ادویه و یک قاشق آرد اضافه کنید.خوب ورز دهید و با گردو و کشمش سرخ شده مغز گذاری کرده و در روغن بیندازید و اطراف آن را سرخ کنید.
یک قاشق آرد را سرخ کنیدو یک و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید و به آن نمک و زردچوبه و رب و آبلیمو و شکر بزنید . کوفته ها را در آن بریزید و در حرارت کم بپزید ودر آخر جعفری و پیازداغ اضافه کنید . ازگوشت مرغ هم میتوانید استفاده کنید و بدون سرخ کردن هم میشود این کوفته را تهیه کرد به جای آن که کوفته را سرخ کنید آن را در آب جوش بیندازیدتا پخته شود.