برنج - يک پيمانه
گل کلم - يک عدد متوسط
نخودسبز - نصف پيمانه
پياز خرد شده - يک عدد
گوجه فرنگي خرد شده - ۳عدد
پودر زنجبيل - يک قاشق مرباخوري
سير رنده شده- ۲ حبه
فلفل سبز خرد شده - ۲عدد
پودر زردچوبه - نصف قاشق مرباخوري
پودر زيره - يک قاشق مرباخوري
پودر کاري - يک قاشق مرباخوري
نمک و فلفل - به اندازه کافي
چوب دارچين - يک عدد
هل - دو عدد
برگ بو - يک عدد
روغن - يک قاشق غذاخوري
آب - ۲پيمانه
برنج را بشوييد و کنار بگذاريد.
روغن را در قابلمه اي عميق حرارت دهيد و سپس زيره، برگ بو، دارچين و هل را اضافه کنيد و براي چند ثانيه تفت دهيد.
سپس پياز، سير و زنجبيل را اضافه کنيد و براي ۳ تا ۴ دقيقه تفت دهيد.
گل کلم خرد شده، نخود و فلفل سبز را نيز اضافه کنيد.
در اين مرحله گوجه فرنگي خرد شده، زردچوبه، زيره، پودر کاري، نمک و فلفل را اضافه کنيد و کمي بپزيد.
برنج را نيز اضافه کنيد و تفت دهيد سپس آب را اضافه کنيد و پس از به جوش آمدن، حرارت را کم کنيد تا به صورت دمي بپزد.