این خوراک یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ارومیه ست که هم بعنوان پیش غذا میتونین سروش کنین و هم بعنوان غذای اصلی و گزینه مناسبیه برای مهمونیا.
مواد لازم :
ماست سفت ……….۱کیلو
تخم مرغ ……………. ۱ عدد
زعفران خشک ……….. مقداری
پیاز داغ …………… ۱ پیمانه
گوشت قیمه پخته……….. ۵۰۰ گرم
آب گوشت …………. ۱ استکان
نمک و فلفل ………. به میزان لازم
نشاسته ذرت ………. ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
۱-در ظرفی ماست را با تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید .
۲-پیاز داغ را در قابلمه ریخته و گوشت را با آن تفت داده بهش آب گوشتو اضافه کنید و اجازه دهید جوش بخوره و آبش کشیده بشه و آب کمی داشته باشه.
۳-سپس مخلوط ماست را آرام آرام به مایه گوشت اضافه کرده (در چند مرحله)و مرتب هم بزنید تا به روغن بیفتد.
۴-بعد از چند لحظه هم زدن آن را از روی حرارت کنار گذاشته و در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده نشاسته ذرت را با ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کرده و روی غذا بدهید .
۵-مجددا یک حرارات کوتاه توام با هم زدن به غذا داده و آن را از روی حرارت بردارید . غذا را تا گرم است در ظرف مخصوص سرو بکشید.
نکته : این غذا رو میتوان هم با برنج و هم بدون برنج سرو کرد.