0

صحبت های ادگار رایت درباره فیلم جدید خود با نام «آنت من»

parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

صحبت های ادگار رایت درباره فیلم جدید خود با نام «آنت من»

http://naghdefarsi.com/images/stories/rooz/123/09.11/13920910000148_photoa.jpg

ادگار رایت کارگردان نسخه سینمایی «آنت من/ مرد مورچه‌ای» در یک گفت‌وگوی تازه اینترنتی، درباره شایعات مربوط به انتخاب بازیگر اصلی آن صحبت کرد.

صحبت‌های تازه ادگار رایت در حالی مطرح می‌شود که در ماه اکتبر رسانه‌های گروهی نام چند بازیگر را در این رابطه اعلام کردند.

رسانه‌های گروهی در آن زمان گفتند تهیه‌کنندگان «آنت من» در حال مذاکره با پل رود و جوزف گوردن لویت برای بازی در نقش مرد مورچه‌ای هستند.

ادگار رایت با تائید این نکته که کلید فیلمبرداری نسخه سینمایی «آنت من» برای ماه مه سال 2014 زده می‌شود، درباره بازیگر احتمالی آن هم حرف‌هایی زده است.

به گفته او هنوز معلوم نیست چه کسی نقش مرد مورچه‌ای را در جلوی دوربین بازی خواهد کرد. البته مذاکره با رود و لویت هم همچنان ادامه دارد. هنوز نمی‌دانم چه زمانی بحث مربوط به انتخاب بازیگر اصلی فیلم تمام خواهد شد.

رایت در عین حال به این نکته هم اشاره می‌کند که بعضی وقت‌ها خود بازیگران، بحث درباره حضورشان در این فیلم را مطرح می‌کنند تا توجه تهیه‌کنندگان آن را به خود جلب کنند.

این فیلم‌ساز می‌گوید با توجه به زمان شروع کار فیلمبرداری فیلم، انتخاب بازیگر نقش مرد مورچه‌ای باید تا اوایل سال جدید میلادی به پایان برسد.

«آنت من» برای نمایش عمومی در فصل تابستان سال 2015 آماده می‌شود و قرار است مثل بقیه فیلم‌های اکشن ابر قهرمانانه و کمیک استریپی، تبدیل به یک مجموعه فیلم سینمایی شود.

تهیه‌کنندگان فیلم تاریخ سی و یکم ژولای 2015 را به عنوان زمان نمایش عمومی آن انتخاب کرده‌اند. فیلم‌نامه این اکشن ماجراجویانه را جو کورنیش و جک کربای نوشته اند.

قصه کمیک استریپی «آنت من» درباره مرد دانشمندی است که موفق به ساخت کلاه مخصوصی می‌‌شود که با به سر گذاشتن آن، تبدیل به یک موجود بسیار ریز می شود.

این دانشمند با کوچک کردن خود تا حد یک مورچه، موفق می شود ارتشی از مورچه‌ها را سازمان داده و با هدایت ‌آن‌ها، به مقابله با موجودات شرور و بدطینت قصه برود.

شرکت فیلم‌سازی مارول نسخه سینمایی «آنت من» را با همکاری کمپانی پارامونت تهیه می‌کند. هزینه تولید فیلم حدود 90 میلیون دلار خواهد شد.

به نوشته سایت اینترنتی موویز، تحلیل‌گران اقتصادی سینما می‌گویند به احتمال زیاد جوزف گوردن لویت ایفای نقش مرد مورچه‌ای را به عهده خواهد گرفت.
دوشنبه 18 آذر 1392  8:12 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
دسترسی سریع به انجمن ها