عکسهای جشن تولد ۷۷سالگی جمشیدمشایخی با حضور بازیگران سینما!! + عكس
این بازیگر که دو فیلم «سیزده۵۹» و «جرم» را آماده اکران دارد در گفتگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، گفت: در «سیزده۵۹» ساخته سامان سالور نقش یک پزشک را بازی کردم که نقش محکم و خوبی است و در «جرم» مسعود کیمیایی هم نقش خاصی در دو سکانس دارم که شنیدم کار دوبله شده است و علت آنرا نمیدانم. وی درباره فعالیت این روزهایش اظهار داشت: در حال حاضر مشغول بازی در مجموعه «تبریز مه آلود» محمد رضا ورزی هستم که در این مجموعه نقش میرزا عیسی قائم مقام را بازی میکنم که وزیر عباس میرزا بوده است و طی یک ماه آینده درگیر این کار خواهم بود، البته دو روز است که به خاطر شکستگی انگشت دستم سر صحنه خانه نشین شدهام. جمشید مشایخی یکی از ماندگارترین چهرههای عرصه بازیگری متولد ۶ آذر ۱۳۱۳ در تهران است و از سال ۱۳۳۶ با نمایش «وظیفه پزشک» فعالیت بازیگریش را آغاز کرد و با فیلم کوتاه «جلد مار» در سال ۴۲ مقابل دوربین رفت و دو سال بعد با فیلم «خشت و آینه» وارد سینما شد. این هنرمند تا به امروز ایفاگر نقشهای ماندگاری بوده است که از جمله آنها میتوان به فیلمهای «گاو»، «قیصر»، «شازده احتجاب»، «سوتهدلان»، «خانه عنکبوت»، «کمالالملک»، «گلهای داودی»، «آوار»، «پدر بزرگ»، «طلسم»، «سرب»، «روز واقعه»، «خانه روی آب» و «یک بوس کوچولو» و مجموعههای «هزاردستان»، «داستان های مولوی»، «سلطان صاحبقران»، «امام علی (ع)» و «پهلوانان نمیمیرند» اشاره کرد. . . .
پاسخ به:عکسهای جشن تولد ۷۷سالگی جمشیدمشایخی با حضور بازیگران سینما!! + عكس
انشاالله خداوند طول عمر بهشون بده تا بيشتر در خدمت اين استاد گرامي باشيم و از تجربياتش استفاده كنيم.
Zh.g