پنگوین با زیتون
زیتون سیاه درشت بدون هسته................... 18 عدد زیتون سیاه ریز بدون هسته ...................... 18 عدد هویج ................................................. 1 عدد پنیر خامه ای ...................................... نصف پیمانه پودر سیر و سبزیجات معطر به دلخواه خلال دندان ....................................... به تعداد زیتون گام ۱ هویج را حلقه حلقه کنید. در اینجا به 18 حلقه احتیاج داریم . مانند شکل به کمک چاقو آن را برش دهید. تکه بزرگ را برای پا پنگوئن و تکه کوچک را برای دهان آن نیاز داریم. گام ۲ خلال دندان ها را آماده کنید. گام ۳ این هم از پنیر خامه ای که در صورت تمایل میتوانید آن را با پودر سیر یا سبزیجات معطر مزه دار کنید. گام ۴ زیتون های درشت را به کمک چاقوی تیز برش بزنید. ( مواظب باشید از وسط نصف نشود) گام ۵ پنیر خامه ای را در قیف یا کیسه فریزر بریزید. گام ۶ و داخل زیتون را با پنیرخامه ای پر کنید. گام ۷ سپس هویجی را که قرار بود به عنوان پای پنگوئن استفاده شود را در پایین زیتون قرار داده با یک خلال دندان آن را محکم کنید. گام ۸ زیتون کوچک را برداشته یک برش کوچک مانند شکل در آن ایجاد کنید. گام ۹ و هویج کوچکی را که قبلا برای دهان پنگوئن کنار گذاشته بودید را در برش ایجاد شده قرار دهید. گام ۱۰ و به کمک خلال دندان روی زتون درشت تر بچسبانید. گام ۱۱ این تزئین با وجود سادگی بسیار زیباست.
پاسخ به:پنگوین با زیتون
حوصله می خواد اما قشنگه