مواد لازم:
باقلای خشک
۳۸۰ گرم
نخود
۳۸۰ گرم
سیر کوبیده
۲ حبه درشت
پیاز( ریز خرد شده)
یک عدد درشت
پیازچه( ریز خرد شده)۴ عدد بزرگفلفل سبز قلمی تندیک عدد( ریز خرد شود)بیکینگ پودریک قاشق غذاخوریآرد۳ قاشق غذاخوریجعفری خرد شدهیک فنجانپودر تخم گشنیزیک قاشق مرباخوریپودر زیره سبز۵/۱ قاشق مرباخورینمک و فلفلبه اندازه لازمروغن برای سرخ کردن فلافلبه اندازه لازم
طرز تهیه:
باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.
در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.