این اسنک به قدری لذیذ است که با یک بار درست کردن آن، این اسنک را جزو برنامه غذایی تان می گذارید.
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
بهجای خامهترش میتوانید از پنیرخامه ای استفاده کنیدو از هرگونه روغنگیاهی (روغن زیتون، روغن برنج، روغن دانه انگور و ...) می توانید در اینغذا استفاده کنید. لازم به ذکر است که گیاهخوران عزیز میتوانند این اسنک را بدون ژامبون استفاده کنند. اگر سیب زمینی پخته را از قبل آماده داشته باشید، این اسنک را در مدت 35 دقیقه میتوانید درستکنید. این مقدار اسنک برای 4 تا 6 نفر مناسبمیباشد.
مواد لازم:
سیبزمینی پختهشده بزرگ
|
4 عدد
|
روغنگیاهی
|
3 قاشق غذا خوری
|
پنیرپارمزان رندهشده
|
1 قاشق غذا خوری
|
نمک
|
½قاشق غذا خوری
|
پودر سیر
|
¼ قاشق غذاخوری
|
پاپریکا
|
¼قاشق غذاخوری
|
فلفل
|
½ قاشق چایخوری
|
ژامبون
|
8 برش
|
پنیرچدار تکهتکه شده
|
1½پیمانه
|
پنیرخامهای یا خامه ترش
|
½پیمانه
|
پیازچه خرد شده
|
4 عدد
|
طرز تهیه:
-
سیبزمینیهای پختهشده را از درازا به دو قسمت تقسیم میکنیم. داخل سیبزمینیها را کمی گود میکنیم. خرده سیبزمینیهای در آورده را کنار میگذاریم. سیبزمینی را از پوست آن روی کاغذ روغنی قرار میدهیم.
-
روغن گیاهی، خرده سیبزمینیهای باقیمانده ،پنیرپارمزان، نمک، پودرسیر، پاپریکا و فلفل را با هم مخلوط میکنیم و کمی هم میزنیم تا مخلوط یکدست شود.
-
با قلمو، داخل گودی سیبزمینی را به موادِ مخلوط، آغشته میکنیم.
-
فر را با دمای 245 درجه سانتیگراد گرم میکنیم و سیبزمینیها را برای 7 دقیقه داخل فر قرار میدهیم تا مواد به خوردِ سیبزمینی برود سپس 7 دقیقه دیگر هم سیبزمینی ها را در فر باقی می گذاریم تا ترد و کریسپی شوند.
-
بیکنها را نازکنازک برش میدهیم و همراه با پنیر چدار، داخل گودی سیبزمینی می ریزیم و 2 دقیقه دیگر آنها را در فر قرار میدهیم تا پنیر روی سیبزمینی آب شود و بعد پنیرخامه ای و پیازچههای خردشده را روی آن میریزیم و داغ سرو میکنیم.