0

پنیر برشته شمالی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

پنیر برشته شمالی

پنیر برشته، غذایی از شهرهای شمالی ایران را میهمان سفره خود کنید و صبحانه‌ یا عصرانه‌ای مقوی و متفاوت میل کنید.

مناسب برای :4 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه

پنیر برشته یکی از غذاهای سنتی شمال کشور است که به پنیر وورووشته، پنیر وروشون هم شناخته می شود. این غذا را با هر پنیر ایرانی که دوست دارید می‌توانید درست کنید؛ از پنیر لیقوان و گوسفندی گرفته تا پنیر سفید ساده (فتا) یا پنیر کُرد که بدون نمک و مستقیم از ترکیب شیر جوشیده با سرکه درست می‌شود). می‌توانید این خوراک را بدون سیر و شوید نیز تهیه کنید.
به افزودن نمک با توجه به میزان نمک پنیر توجه کنید، به طور مثال پنیر لیقوان به دلیل میزان شوری که دارد نیاز به اضافه کردن نمک ندارد. اگر از کره یا روغن کرمانشاهی برای درست کردن این غذای خوشمزه استفاده کنید مسلما انگشتانتان را هم با آن می‌خورید.

 مواد لازم:

پنیر فتا (سفید) یا لیقوان

400 گرم

تخم مرغ

4 عدد

سیر

2 حبه

روغن

2 قاشق غذاخوری

شوید خشک

1 قاشق غذاخوری

زرد چوبه

½ قاشق چایخوری

نمک و فلفل

به میزان دلخواه

طرز تهیه :

  1. روغن یا کره را در تابه‌ای روی شعله ملایم گرم کرده و بعد زرد چوبه را به‌ آن اضافه کنید.
  2. سپس پنیر را خرد کرده و به آن اضافه ‌کنید. (می‌توانید ابتدا روغن را داغ کنید بعد مقداری کره داخل آن بریزید که کره داخل روغن آب شود و نسوزد)
  3. صبر کنید تا پنیر شروع به آب‌شدن کند. سیر را رنده کرده و به خوراک اضافه کنید.مخلوط را به آرامی هم‌بزنید. (دقت کنید حرارت زیر تابه ملایم باشد و گرنه به سرعت پنیرتان می‌سوزد)
  4. تخم مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه شکانده و با چنگال هم‌‌بزنید.
  5. یک قاشق غذاخوری شوید خشک را به مواد اضافه کنید.
  6. تخم مرغ‌های مخلوط شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید.
  7. نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید. و اجازه دهید غذای شما به میزانی که دوست دارید بپزد.
  8. پنیر برشته را می‌توانید با نان یا کته سرو کنید.
پنج شنبه 14 آذر 1392  11:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها