سوپ لوبیای چشم بلبلی، غذایی گرم، خوشمزه، دلپذیر و رژیمی ست. که با هزینه کم مواد غذایی مورد نیاز بدن را تامین می نماید.
مناسب برای :8 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
در صورت تمایل می توانید از عصاره مرغ به جای عصاره سبزیجات استفاده کنید. زمان آماده سازی مواد این سوپ 20 دقیقه و زمان پخت 90 دقیقه می باشد.
مواد لازم:
پوره گوجه فرنگی
|
400 گرم
|
لوبیاچشم بلبلی
|
300 گرم
|
جعفری خردشده
|
⅓ پیمانه
|
آب سرد
|
1 لیتر
|
عصاره سبزیجات
|
1 لیتر
|
کرفس
|
2 ساقه
|
هویج
|
2 عدد
|
پیاز قرمز
|
1 عدد بزرگ
|
سیر
|
1 حبه بزرگ
|
رب گوجه فرنگی
|
2 قاشق غذاخوری
|
روغن زیتون
|
1 قاشق غذاخوری
|
ادویه مخلوط
|
¼ قاشق مرباخوری
|
نمک
|
به میزان لازم
|
فلفل سیاه
|
به میزان لازم
|
شکر
|
مقدار کمی
|
طرز تهیه:
-
لوبیای چشم بلبلی را در یک کاسه آب سرد بریزید و روی ظرف را بپوشانید. اجازه دهید به مدت 1 شب در آب خیس بخورد. سپس با آب سرد آبکشی نمایید.
-
گوجه فرنگی را فیله کنید و بعد با میکسر کامل پوره کنید. سپس با آب، عصاره سبزیجات، رب و ادویه جات دلخواه در یک ظرف بزرگ بریزید.
-
هویج را پوست کنده و نگینی خرد کنید، ساقه و برگ کرفس و پیاز را نیز خرد کنید.
-
لوبیاها، هویج، کرفس خرد شده، پیاز خرد شده، جعفری خرد شده، سیر له شده و شکر را اضافه نمایید. مواد را روی حرارت زیاد به جوش بیاورید. سپس شعله را کم کنید و درب ظرف را ببندید. اجازه دهید تا غذا به مدت 1.5 ساعت یا تا زمانی که لوبیاها نرم شوند بپزد.
-
به میزان دلخواه به سوپ نمک و فلفل بزنید. آن را در کاسه بریزید و با برگهای جعفری و روغن زیتون تزیین کنید.
-
غذا را سریع سرو نمایید.