0

فسنجان فندق

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

فسنجان فندق

خورشت فسنجون رو همه می‌شناسن، اما فسنجون فندق یه طعم جدید رو با روش قدیمی بهتون معرفی می‌کنه.

مناسب برای :6 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

فندقی که برای تهیه خورشت فسنجون استفاده می‌کنید حتما باید تازه و خام باشد وگرنه باعث سوزش گلو می‌شود.

مواد لازم:

ران مرغ

4 عدد

فندق آسیاب‌شده

1 پیمانه

پیاز

2 عدد

رب انار

به میزان لازم

روغن زیتون

به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا پیازها را پوست گرفته و ریز رنده می‌کنیم.
  2. داخل قابلمه مناسب کمی روغن زیتون ریخته و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم، وقتی روغن داغ شد (پس از 1 دقیقه) پیاز رنده‌شده را به آن اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا طلایی و کاراملی شوند.
  3. وقتی پیاز طلایی شد،کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و بعد فندق آسیاب شده را اضافه می‌کنیم و با شعله کم حرارت می‌دهیم . در این بین مرتب فندق و پیاز را هم‌می‌زنیم تا به ته ظرف نچسبند. حدود نیم ساعت با شعله خیلی کم فندق و پیاز را تفت می‌دهیم تا روغن فندق خارج شود.
  4. حدود 4 پیمانه آب به مواد اضافه کرده و شعله را زیاد می‌کنیم تا جوش بیاید. سپس در قابلمه را گذاشته و شعله را کم کرده و برای حدود 2 تا 3 ساعت می‌گذاریم تا کاملا فندق روغن بیندازد. در این فاصله زمانی باید گهگاه مواد را هم زد تا ته نگیرند.
  5. ران مرغ شسته‌شده و خام را همراه با کمی نمک به قابلمه اضافه کرده و باز در آن را می‌بندیم تا مرغ نیم‌پز شود.
  6. در این مرحله رب انار را به خورشت اضافه کرده و هم می‌زنیم. مقدار رب انار بسته به غلظت و ترشی و شیرینی آن متفاوت است. حدودا نیم پیمانه برای این مقدار خورشت کافیست. اما توجه کنید که رب انار بعد از کمی جوشیدن در خورشت طعم و مزه خود را پس می‌دهد پس از ابتدا مقدار زیادی اضافه نکنید. در چند مرحله خورشت را بچشید و اگر لازم داشت باز کمی اضافه کنید.
  7. در قابلمه را بسته می‌گذاریم مرغ کاملا پخته شود و خورشت خوب جا بیفتد. در این حالت سطح مرغ به دلیل روغن موجود در خورشت حالت سرخ‌شده گرفته که با رب انار و فندق پوشیده شده‌است.
  8. بعد از 45 دقیقه خورشت را مزه‌کنید، اگر شیرین می‌پسندید کمی شکر اضافه کرده و نوش جان کنید.
دوشنبه 4 آذر 1392  11:13 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها