0

مرغ گریل زیر آجر

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

مرغ گریل زیر آجر

تبادل لینک رایگان

 شما در تمام مراحل پخت این غذا حضور دارید، چون بو و عطر آن شما را در کنار خود نگه می دارد و روش جالب طبخ آن شما و مهمانتان را هیجان‌زده می‌کند.

تصور کنید در کویر هستید و به صدای آتشی که قرار است شام امشب‎تان را درست کند گوش می‎دهید. مرغ کبابی با طرز پخت تازه‎اش در خاطرتان می‎ماند.

مناسب برای :8 نفر

زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت

روش پخت‎ متنوعی برای گریل‌کردن بلدرچین، مرغ و ماهی زیر آجر که باعث می‌شود گوشت آب بیشتری در خود نگه‌دارد و بوی آجر آن را متفاوت می‌کند.

در این دستور بهتر است از جوجه یا مرغ زربال استفاده شود ، مرغ زربال کیفیت و طعم بهتری دارد و معمولاً کوچک هستند. از خوردن بلدرچین، ماهی یا بوقلمون با این دستور پخت نیز لذت ببرید. در مرحله‎ای که مرغ را باید بگذارید تا مزه چاشنی‎ها به خوردش برود می‎توانید از هر چاشنی و ادویه‎ای که دوست دارید استفاده کنید. پس تفاوتی ندارد چه گوشتی را برای کباب کردن انتخاب می‎کنید این دستور برای هر گوشتی که شما انتخاب کنید قابل اجراست و تنها زمان پخت کمی متفاوت است.

در این روش گریل‌کردن مرغ می‎توانید به جای آجر از ظرف چدنی بزرگ استفاده کنید. در این‎صورت یک ورقه فویل کف دیگ گذاشته و یا اگر از آجر استفاده می‌کنید آن‌را درون فویل بپیچید سپس روی مرغ بگذارید؛ در این‌صورت دیگر بوی آجر با غذا آمیخته نمی‌شود ولی فشاری که از ظرف سنگین روی گوشت وارد می‌شود باعث پخت بهتر و آبدار ماندن گوشت می‌شود. در واقع فشار وارده روی گوشت ( عملکرد جسم سنگین مانند این روش) است که کیفیت گوشت گریل‌شده را با روش‌های معمول متفاوت می‌کند.
مدت زمان لازم برای آماده کردن مواد: 15 دقیقه و مدت زمان پخت: 40 دقیقه و 1 ساعت زمان نیز برای جا افتادن مرغ نیاز است.

مواد لازم:

مرغ یا جوجه

8 تکه

فویل آلومینیومی

8 تکه

آب‎لیمو

¼ پیمانه

روغن زیتون

¼ پیمانه

نمک

3 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه تازه

3 قاشق غذاخوری

سیر

3 قاشق غذاخوری

رزماری تازه

3 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز

1 قاشق غذاخوری

لیمو

به مقدار دلخواه

برگ جعفری

به مقدار دلخواه

طرز تهیه:
 

  1. با استفاده از یک قیچی آشپزخانه، مرغ‎ها را از قسمت ستون فقرات به صورت طولی ببرید و پهن و مسطح کنید.

  2. رزماری و سیر را خرد کنید.
  3. نمک، فلفل سیاه، سیر ، فلفل قرمز و رزماری را با هم مخلوط کنید و ترکیب بدست آمده را به تمام  قسمت‎های مرغ بمالید.
  4. روغن زیتون و آب‎لیمو را با هم مخلوط کنید. مخلوط روغن زیتون و آب‎لیمو را روی مرغ‎ها بپاشید.
  5. مرغ‎ها را داخل دو پاکت فریزر یا ظرف بزرگ دربسته بگذارید و برای مدت 1 ساعت تا یک روز در یخچال بگذارید.
  6. دور هر آجر فویل آلومینیوم بپیچید. می‌توانید آجرها را بدون فویل نیز استفاده کنید ولی قبل از آن حتما از تمیز بودن آن مطمئن شوید.
  7. وقتی مرغ‌ها مزه‌دار شدند آنها را روی تابه دردار مخصوص فر یا روی کباب‎پز یا سینی گریل بگذارید و بالای هر کدام یک آجر  بگذارید تا روی مرغ‎ها را بپوشاند. سپس در ظرف یا کباب‎پز را بگذارید. اگر کباب پز شما در ندارد شعله را کمتر کرده و مرغ را گریل کنید. البته اگر در گریل را نبندید مرغ برشته‌تر می‌شود.
  8. شعله را روی متوسط تنظیم کرده و  هر طرف مرغ‎ها را به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید.
  9. کباب‎پز یا گریل را خاموش کنید و کمی صبر کنید. درپوش آن‌را به مدت 5 تا 8 دقیقه باز نکنید. (اگر از یک کباب پز زغالی استفاده می‎کنید بعد از این مدت، مرغ‎ها را به فری با دمای 350 درجه منتقل کنید و به مدت 5 تا هشت دقیقه بپزید.)
  10. غذا حاضر است. می‎توانید آن را با برش‎های لیمو و جعفری تزیین کنید. 
 
یک شنبه 3 آذر 1392  1:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها