این روزها جوجه ترش، به اندازه کبابترش طرفدار پیداکرده و ما میخواهیم یک نوع متفاوت از جوجه ترش را آموزش دهیم.
مواد اولیه
سینه مرغ دو عدد
پیاز یک عدد
فلفل دلمهای یک عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
گردو 200 گرم
گشنیز و نعنا 100 گرم
سیر دو حبه
آب نارنج سه قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی و زعفران به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
* مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمهای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مزهدار کرده و شش ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمدار شود.
* سپس تکههای جوجه را به سیخهای چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار میگذاریم تا بپزند، در این مرحله حتماً شعله گاز باید در کمترین حد باشد.
* در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزیهای خردشده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجهها آماده شدند، مواد را روی جوجهها ریخته و میگذاریم تا به همراه جوجهها به مدت 10 دقیقه بپزند.
نکــته
برای این که جوجهها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخها را به روغن مایع آغشته کنیم.