0

طرز پخت خورش نارنگی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

طرز پخت خورش نارنگی

تبادل

مواد لازم :

گوشت مرغ  1250 گرم
هندوانه  500 گرم
پوست نارنگی  1 فنجان
روغن  200 گرم
پیاز  3 عدد
خلال پسته  3 قاشق سوپخوری
خلال بادام  3 قاشق سوپخوری
آب لیموترش  3 قاشق سوپخوری
شکر  3 قاشق سوپخوری
آرد سفید  1 قاشق سوپخوری
زعفران  1 قاشق مرباخوری
نارنگی  1000 گرم
نمک  قدری

 

 طرز تهیه :

مرغ تمیز کرده و شکم خالی باشد , پوست نارنج یا نارنگی خلال باشد , پسته و بادام خلال باشد , زعفران سائیده باشد .
ابتدا خلال پوست نارنج را دوبار در آب سرد می جوشانیم و در ظرفی می ریزیم تا یک شب بماند , آب خلال را دو سه بار عوض می کنیم تا تلخی خلال گرغته شود , بعد پیاز را خرد و با روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود , بعد مرغ را بدقت تمیز می کنیم و با دو لیوان آب داخل پیاز سرخ شده می ریزیم و میگذاریم نیم پز شود آنگاه آرد را در یک قاشق روغن سرخ می کنیم و داخل مرغ میریزیم , سپس هویج را پوست می کنیم و خلال می کنیم یا از ماشین مخصوص خلال کردن رد می کنیم و با خلال نارنج تلخی گرفته به مرغ می افزائیم سپس آب لیمو و شکر و زعفران سائیده شده با مقدار کافی نمک می ریزیم و حرارت خورش را ملایم می کنیم تا خورش آهسته بجوشد و مواد داخل آن پخته شود و خورش به روغن بیافتد و آب نداشته باشد , آنگاه نارنگی ها را از پوست دوم در می آوریم و آماده می گذاریم و خورش را در ظرف می کشیم , ممکن است مرغ را درسته یا قطعه قطعه کنیم و در ظرفی بگذاریم , نارنگی ها را روی خورش میریزیم و کمی از سس خورش روی نارنگی می دهیم و خلال پسته و بادام را روی خورش می پاشیم , ممکن است مغز نارنگی را یک طرف ظرف خورش بریزیم تا فقط گرم شود بعد آهسته با کفگیر بیرون بیاوریم و کنار بگذاریم و بعد از کشیدن خورش روی آن بریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست.

دوشنبه 27 آبان 1392  6:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها