0

اندر احوالات آی تی در دوم اسفند

 
mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 530
محل سکونت : تهران

اندر احوالات آی تی در دوم اسفند

خب می خواستم اخبار امروز آی تی رو اینجا بزارم
جمعه 2 اسفند 1387  1:37 PM
تشکرات از این پست
mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 530
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اندر احوالات آی تی در دوم اسفند

به دليل مواجه شدن آيکان با مساله امكان نقض نام تجاري و مشکلات امنيتي، عرضه آدرس‌هاي اينترنتي جديد كه قرار بود ثبت آن‌ها از ماه سپتامبر سال ميلادي جاري آغاز شود، به تعويق افتاد.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دستورالعمل‌هاي طرح پيشنهادي براي پسوندهاي جديد به اندازه‌اي واکنش به همراه داشته که آيکان - سازمان نظارت بر نام‌ها و ارقام اينترنتي - به زمان بيش‌تري براي اصلاح مفاد آن احتياج دارد.

يکي از نگراني‌هاي مربوط اين است که پسوندهاي جديد کلاهبرداري بيش‌تري را ترغيب کنند که از وب سايت‌هاي جعلي استفاده مي‌كنند زيرا پسوندهاي جديد مي‌توانند نفع بيشتري براي آن‌ها داشته باشد.

برخي از مذاکرات آينده آيكان به نگراني‌هايي پاسخ خواهند گفت که توسط وزارت بازرگاني آمريکا مطرح شده‌اند. اين سازمان تاثير قابل توجهي بر آيكان دارد زيرا آيکان از طريق يک قرارداد دولتي قدرت مي‌گيرد و نمي‌تواند هيچ دامنه جديدي را بدون تاييد اداره مخابرات ملي و اطلاعات اضافه کند.

در حال حاضر بيش از 200 نام دامنه عمومي وجود دارد كه شامل كدهاي كشوري دو حرفي مورد استفاده وب‌ سايت‌ها مانند uk. براي انگليس هستند. طبق سيستم پيشنهاد شده جديد شركت‌ها يا اشخاص مي‌توانند براي ثبت نام‌هاي متنوعي به عنوان نام دامنه پيشنهاد دهند؛ يك شركت مي‌تواند برند خود را به‌عنوان نام دامنه انتخاب كند به عنوان مثال آدرس اينترنتي Apple.com مي‌تواند به Apple.mac تبديل شود.

جمعه 2 اسفند 1387  1:44 PM
تشکرات از این پست
mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 530
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اندر احوالات آی تی در دوم اسفند

غول الكترونيكي كره‌اي سامسونگ الكترونيكس از كميسيون تجاري بين‌المللي آمريكا درخواست كرد واردات دوربين‌هاي ديجيتالي شركت كداك را به دليل نقض شدن امتياز انحصاري اين شركت از سوي كداك ممنوع كند.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كداك در ماه نوامبر گذشته به كميسيون تجاري بين‌المللي آمريكا (ITC) شكايت كرده و مدعي شد تلفن‌هاي همراه و ساير دستگاه‌هاي بي‌سيمي كه توسط سامسونگ و رقيب خانگي‌اش ال جي الكترونيكس ساخته شده‌اند، فن‌آوري به ثبت رسيده كداك را نقض كرده‌اند.

در حالي كه اين كميسيون در ماه دسامبر به تحقيق در اين زمينه راي داد سامسونگ نيز دست به‌كار شده و با طرح شكايت در ITC مدعي شد دوربين‌هاي كداك فن‌آوري سامسونگ را نقض مي‌كنند.

ITC راه متداولي براي پرونده‌هاي نقض امتياز انحصاري محسوب مي‌شود زيرا مي‌تواند واردات اقلام ساخته شده با فن‌آوري هاي نقض شده را ممنوع كند.

جمعه 2 اسفند 1387  1:44 PM
تشکرات از این پست
mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 530
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اندر احوالات آی تی در دوم اسفند

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات

با بالا گرفتن رقابت در ميان مرورگرهاي تلفن همراه، اپرا به اميد افزايش شمار كاربران خود براي توزيع مرورگرش با ياهو و ودافون قرارداد بست.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ياهو قصد دارد از سايت تلفن همراه خود كه در ماه مارس راه‌اندازي خواهد كرد امكان دانلود مرورگر اپراميني را عرضه كند.

اپراميني مرورگر بسيار كوچكي است كه همراه با سرورهاي پيشرفته‌اي كه محتواي وب را براي نمايش راحت‌تر در تلفن‌هاي همراه فشرده مي‌كنند، عمل مي‌كند.

طبق اعلام اپرا، اين مرورگر در حال حاضر به طور رايگان عرضه شده و توسط 20 ميليون نفر مورد استفاده است اما احتمال دارد ترويج آن توسط سايت موبايل ياهو به افزايش شمار كاربران آن كمك كند.

سايت Yahoo Mobile كه در نمايشگاه Mobile World Congress معرفي شد، جانشين Yahoo Go، برنامه‌اي شده كه به عنوان پورتال براي برنامه‌ها و اخبار براي تلفن‌هاي همراه فعاليت مي‌كرد.

بر اساس اين گزارش، Yahoo Mobile در ماه مارس براي آيفون و در ماه مي براي تلفن‌هاي هوشمند مبتني بر جاوا موجود خواهد بود.

اين قراردادها به اپرا كمك مي‌كند در بازار تلفن همراه كه در آن سازندگان مرورگر براي بهبود دسترسي به اينترنت برروي تلفن همراه كار مي كنند، بهتر رقابت كند.

مايكروسافت نيز در نمايشگاه تجاري صنعت تلفن همراه در بارسلون نسخه به‌روز شده مرورگر IE Mobile را معرفي كرد. اين مرورگر داراي امكاناتي است كه كاربر را قادر مي‌سازند به سادگي برروي قسمت‌هاي مختلف صفحه وب زوم كند؛ همچنين موزيلا نيز در حال پيشرفت در طراحي مرورگر تلفن همراه Fennec است.

انتهاي پيام

جمعه 2 اسفند 1387  1:45 PM
تشکرات از این پست
mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 530
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اندر احوالات آی تی در دوم اسفند

براي خيلي از ما پيش آمده است که دوست داشته باشيم تا مطالب سايت‌هاي مورد علاقه‌مان را دنبال کنيم، خيلي از اوقات اين دنبال کردن‌ها براي ما مشکل ساز بوده و بسياري از وقتمان را هدر مي‌دهد. از طرفي چه کسي از اين ناراحت مي‌شود که به‌روزرساني سايت مورد علاقه‌اش را به اطلاعش برسانند؟

به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در وبلاگ "وبلاگينا" به نشاني http://www.weblogina.com آمده است: بسياري از بازديدکنندگان سايت‌هاي اينترنتي بدون توجه به چارچوب پياده‌سازي شده در آن، به گشت و گذار در ميان صفحات مي‌پردازند و توجه چنداني به نحوه پياده‌سازي و امکاناتي که از سوي طراح در اختيار آن‌ها قرار داده شده، ندارند!

سايت‌هاي مورد علاقه شما محتواي ديناميک دارند؟ ممکن است سايت مورد علاقه شما محتواي ايستا داشته باشد و اصلا به‌روزرساني براي آن مفهومي ‌نداشته باشد، اينگونه سايت‌ها که معمولا حجم زيادي ندارند و با هدف مشخصي راه‌اندازي شده‌اند، شامل صفحاتي ايستا هستند که تغييرات در آنها تنها زماني انجام مي‌پذيرد که فايل‌هاي مربوط به آن مجددا بارگزاري شود و اين فايل‌هاي جديد متفاوت با فايل‌هاي قبلي هستند.

در اينگونه موارد تاريخ به‌روزرساني به وسيله ويرايشگر صفحات درج مي‌شود، البته اين ويرايشگر مي‌تواند يک برنامه کامپيوتري يا يک شخص کد نويس باشد. اما چنانچه سايت مورد نظر داراي محتواي پويا باشند، بسته به امکانات تعبيه شده در آن داراي ابزاري است که به‌روزرساني‌ها براي بازديدکنندگان آشکار شود. اين نوع سايت‌ها حتي با درج نظر يک بازديدکننده نيز مي‌توانند محتواي صفحات خود را تغيير دهند.

در سايت‌هاي ديناميک، مطالب جديد اغلب در بالاي صفحه قرار مي‌گيرد و در صورت نمايش دسته‌بندي‌ها، اولين مطلب نمايش داده شده در اين دسته‌بندي‌ها، جديدترين مطلب ارسال شده در همان زمينه هستند. علاوه بر آن ممکن است تيتر مطالب جديد کمي ‌درشت‌تر يا با رنگ و جلوه‌اي متفاوت نسبت به ساير مطالب نمايش داده شود. علاوه بر اينها، ممکن است در گوشه‌اي از صفحه، تاريخ آخرين به روزرساني براي اطلاع شما درج شده باشد.

ابزار ارايه شده در اين سايت‌ها از همه چيز جالب‌تر است، بطور مثال کادري که در قسمت بالاي آن از شما خواسته شده تا آدرس ايميلتان را وارد کنيد تا مطالب جديد به آدرس ايميلتان ارسال شود.

اولين کاري که بعد از اتمام بارگزاري صفحه اصلي يک سايت مي‌کنيد چيست؟ شايد اين همه راه را آمده بوديد تا ببينيد مطلب جديدي در سايت قرار داده شده يا نه! بهتر است زحمت خود را بي‌نتيجه نگذاريد، يک بار ظاهر سايت را به صورت کامل بررسي کنيد، منوها و تب‌ها را نگاه کنيد، دسته‌بندي‌ها را مرور کنيد، توجه کنيد که ابتدا و انتهاي مطالب دقيقا در کجا قرار دارند، دقت کنيد که مطالب درج شده در صفحه اول داراي «ادامه مطلب» هست يا نه.

جمعه 2 اسفند 1387  1:45 PM
تشکرات از این پست
mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 530
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اندر احوالات آی تی در دوم اسفند

طبق سياست‌هاي كلي تبيين شده‌ي برنامه پنجم توسعه، 20 درصد از درآمدهاي حاصل از نفت بايد در صندوقي برود تا از آن براي زيرساخت‌هاي كشور استفاده شود كه اگر اين موضوع در قانون به درستي تنظيم ‌شود مي‌توان گفت كه كشور نجات خواهد يافت.

صابر فيضي ـ مديرعامل شركت مخابرات ايران ـ در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تصريح كرد: آن چه كه بايد در برنامه‌ي پنجم به آن توجه شود دو نكته‌اي است كه مقام معظم رهبري نيز به آن تاكيد و اشاره داشتند؛ بحث انطباق آن با چشم‌انداز 20 ساله نظام و بحث دوم مطابقت با اصل 44 قانون اساسي و يكسري موارد ديگري است كه مقام معظم رهبري به آن اشاره كردند و طبيعتا اگر به اين موارد توجه و رعايت شود به نتيجه خواهد رسيد.

او با اشاره به متن كامل سياست‌هاي كلي برنامه پنجم توسعه كه از سوي مقام معظم رهبري در نامه‌اي به رئيس جمهور ابلاغ شد، نداشتن وابستگي به نفت را از موارد مهم و قابل توجهي برشمرد كه در اين سياست‌ها به آن اشاره شده و اظهار كرد: تطبيق قانون برنامه با اصول سياست‌هاي اصل 44 از ديگر موارد قابل تاكيد بود و يك مورد جالب كه رسما در اين برنامه بوده و برنامه‌ چهارم فاقد آن بود، موضوع پدافند غيرعامل بود كه اين بحث هنوز براي بسياري جا نيفتاده است.

مدير عامل شركت مخابرات ايران اظهار كرد: اگر آنچه كه در برنامه‌ پنجم توسعه پيش‌بيني مي‌شود مطابق با اصل 44 قانون اساسي نباشد اقتصاد كشور دچار مشكل مي‌شود.

او اظهار كرد: طبيعي است كاري كه در برنامه‌ پنجم توسعه‌ در ايران اتفاق خواهد افتاد، پيش‌بيني بستر براي سرويس‌هاي ارزش افزوده‌اي است كه بايد خود مخابرات و ساير سرويس‌دهندگان بتوانند سرويس‌هاي ارزش افزوده را در شبكه داشته باشد و فعال شدن سرويس‌هاي ارزش افزوده به تجهيزات جديد و تغيير در تكنولوژي‌ها مثل NGN، سوئيچ‌هاي مبتني بر IP و يا ارتباطات فيبر خانگي نيازمند است.

وي در ادامه بحث پايداري و SLA را يكي از موضوعات مهم و قابل توجه دانست كه بايد در برنامه‌ پنجم توسعه به آن بيش از پيش توجه شود و اظهار كرد: امنيت شبكه‌هاي ارتباطي و اطمينان از پايداري از موارد مهمي محسوب مي‌شود كه بايد به آن توجه و سرمايه‌گذاري‌هاي لازم برروي آن انجام شود و از طرفي كسب دانش و فن‌آوري‌هاي نو و نرم‌افزارهاي پيشرفته نيز بايد مورد توجه قرار گيرد.

وي توسعه‌ علوم و فن‌آوري‌هاي مرتبط با حفظ امنيت سامانه‌هاي اطلاعاتي و ارتباطي به منظور صيانت از فضاي تبادل اطلاعات و تقويت فني براي مقابله با تخلفات در فضاهاي رايانه‌يي و صيانت از حريم فردي و عمومي را از نكات مهمي برشمرد كه در برنامه‌ پنجم توسعه عنوان شده و بسيار حساس و قابل توجه محسوب مي‌شوند.

فيضي همچنين به موضوع ارتقاء سطح حفاظت از اطلاعات رايانه‌يي تاكيد و تصريح كرد: به روز شدن تكنولوژي‌هاي موجود و سرمايه‌گذاري و توجه و در نهايت جمع‌بندي مناسب، بسيار راهگشا بوده و در اين برنامه جايگاه مهمي را به خود اختصاص داده است.

او با بيان اين ‌كه ما از ابتدا بحث برنامه مدون را داشتيم و برنامه‌هاي سالانه‌اي كه تنظيم مي‌شد بر اساس برنامه‌ چهارم بود، گفت: درمورد بحث تلفن ثابت در برنامه گفته شده بود كه ضريب نفوذ تلفن 50 درصد و يا به روز باشد كه اين بحث بيش‌تر در شهرها مطرح و از ابتداي سال جاري در تمام شهرها به روز شد و تقريبا در حال حاضر در كليه شهرها متقاضي در اين زمينه نداريم و اگر كسي متقاضي تلفن ثابت بوده و نتواند دريافت كند مي‌تواند شكايت خود را مطرح كند.

وي ادامه داد: در مورد روستاها در قانون برنامه چهارم گفته شده كه تا پايان برنامه 75 درصد روستاهاي بالاي 20 خانوار يا 100 نفر بايد داراي تلفن خانگي شوند كه در حال حاضر ما اين موضوع را به 100 روستاهاي بالاي 20 خانوار رسانديم و مي‌توان گفت كه در حال حاضر از 30 استان كشور ما در 19 استان به 100 درصد روستاهاي بالاي 20 خانوار تلفن خانگي داديم كه معني آن اين است كه از برنامه جلوتريم.

به گفته‌ مديرعامل شركت مخابرات ايران در بخش تلفن ثابت از آنچه كه در برنامه پيش‌بيني شده بود يك سال جلوترهستيم و تعهدات خود را زودتر از برنامه به اتمام رسانديم.

فيضي در مورد تلفن همراه و پيش‌بيني‌هايي كه در اين زمينه در برنامه چهارم توسعه صورت گرفته بود، اظهار كرد: كل دايري كه در برنامه‌ چهارم در حوزه‌ تلفن همراه براي مخابرات ايران پيش‌بيني شده بود، شش ميليون شماره بود كه ما بر اساس آن ضريب نفوذ را تنظيم كرديم، در حالي كه اگر پايان برنامه را هفت ميليون شماره ببينيم و بخواهيم وضعيت امروز را مقايسه كنيم بايد گفت كه ما بيش از 27 ميليون سيم‌كارت واگذار كرده و دايري داريم يعني مطمئنيم حداقل 3 برابر برنامه‌ چهارم كار كرديم و اين در حالي است كه هنوز يك سال از برنامه باقي مانده است.

او در ادامه با اشاره به موضوع ديتاي كشور و پيش‌بيني‌هايي كه در برنامه‌ چهارم براي آن در نظر گرفته شده بود يادآور شد: در بحث ديتاي كشور بسترسازي براي برقراري ارتباط اينترنت مناسب آماده كرديم و با توجه به اين كه در سه سال اول برنامه چهارم، يعني تا ابتداي سال جاري از واگذاري اينترنت به روش ‌ADSL منع بوديم و بخش خصوصي بايد اين كار را انجام مي‌داد و از ابتداي سال جاري به ما اجازه داده شد كه در اين مورد سرمايه‌گذاري كنيم، بنابراين بر اساس آنچه كه در برنامه پيش‌بيني شده بود كار نصب و راه‌اندازي را‌ آغاز كرديم و از شروع كارمان از 17 هزار شعبه بانكي در كشور به 16 هزار شعبه ارتباط داديم و اكثر موسسات مالي و اعتباري نيز از ما سرويس مي‌گيرند.

وي با بيان اين كه براي تمام دانشگاه‌ها ارتباط مناسبي برقرار كرديم و در حال حاضر اكثر دانشگاه‌هاي بزرگ و دانشگاه‌هايي كه در شهرهاي بزرگ هستند را با فيبر نوري متصل كرديم تصريح كرد: همچنين نياز ساير دانشگاه‌هايي كه تقاضاي پهناي باند داشتند برايشان تامين كرديم.

مدير عامل شركت مخابرات ايران با بيان اين كه پهناي باندي كه وارد كشور مي‌شود حدودا سه برابر شده است گفت: اما ارائه دهندگان سرويس كه بايد از اين بستر استفاده كنند مانند سازمان‌هاي دولتي كه بايد كارهايشان را الكترونيكي كنند به اين كار اقدام نكردند.

وي با اشاره به بحث تلفن همگاني گفت: اين موضوع نسبت به برنامه كمتر است زيرا در برنامه به ازاي هر 2 هزار نفر يك تلفن همگاني درنظر گرفته شده است اما در حال حاضر براي هر 2800 نفر يك تلفن همگاني داريم اما هر جا احساس كنيم تلفن همگاني نياز است سريعا اقدام مي‌كنيم؛ به‌عنوان مثال در هر محلي كه تلفن همگاني مشتري زيادي داشته باشد تعداد آن‌ها را در آن محل افزايش مي‌دهيم.

فيضي با بيان اين كه بستر ما در زمينه ارتباطات و مخابرات آماده هر سرويس‌دهي است گفت: اگر احيانا در برنامه‌ پنجم موردي ديده شود كه در مخابرات و ارتباطات كشور نباشد به محض اين كه پيش‌بيني شد قابل آماده‌سازي است.

جمعه 2 اسفند 1387  1:45 PM
تشکرات از این پست
mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 530
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اندر احوالات آی تی در دوم اسفند

"آپا" مخفف آگاهي‌رساني، پشتيباني و امداد حوادث فضاي تبادل اطلاعات (رايانه‌يي) است و مرکز تحقيقات مخابرات ايران تاكنون براي راه‌اندازي و اجراي طرح آپا كمتر از 4 ميليارد تومان هزينه كرده است كه با طرح توسعه‌يي در نظر گرفته شده اين مبلغ به بيش از پنج ميليارد تومان خواهد رسيد.

مجتبي جعفري - رئيس پژوهشكده امنيت مركز تحقيقات مخابرات ايران - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب اظهار كرد: در چند روز اول كه سايت آپا به طور آزمايشي راه‌اندازي شد 50 هزار بازديد كننده داشتيم و بعد از اعلام رسمي سايت www.ircert.cc و افتتاح آن حجم مراجعه براي دريافت خدمات 10 برابر شده است كه بسته به آشنايي مردم با حوزه‌ امنيت رايانه‌يي تقاضا بيشتر خواهد شد.

جعفري باعنوان اين كه ميزان محتوايي كه در درگاه آپا وجود دارد از مجموعه‌ محتويات كشورهاي همسايه بيشتر است، خاطر نشان كرد: اين پورتال به دو زبان فارسي و انگليسي در دسترس كاربران قرار دارد.

وي اظهار كرد: در سطح بين‌المللي، منطقه و كشورهاي اسلامي همكاري خود در حوزه آپا را آغاز كرده‌ايم همچنين اتحاديه بين‌المللي مخابرات پيشنهاد گسترش فعاليت را به ما داده است تا به‌عنوان يك هاب در منطقه عمل كنيم.

رئيس پژوهشكده امنيت مركز تحقيقات مخابرات ايران در تشريح طرح "آپا" گفت: در اين طرح آگاهي‌رساني به مفهوم آشنايي كاربران با اطلاعات و وقايع رخ داده در حوزه IT است. اين آگاهي‌رساني جنبه پيشگيرانه خواهد داشت.

او ادامه داد: در اين حوزه اخبار داخل و خارج از كشور درباره‌ي آسيب‌پذيري‌ها و حوادث بخش‌هاي گوناگون شبکه، اطلاعات و سيستم‌ها را برروي سايت ارايه مي‌شود.

وي افزود: حوادث و آسيب‌پذيري‌ها در هفت حوزه سيستم عامل، پايگاه داده‌ها، تجهيزات شبكه، هرزنامه‌ها (پيام‌هاي ناخواسته )، رمز، نرم‌افزارهاي کاربردي و شبکه‌هاي بي‌سيم مورد مطالعه، بررسي و تحقيقات قرار مي‌گيرد. اين هفت حوزه به هفت دانشگاه كشور واگذار شده است كه با مرکز تحقيقات مخابرات ايران در اين طرح همكاري دارند که ضمن آگاهي‌رساني، پشتيباني و امداد در مورد حوادث و آسيب‌پذيري‌هاي هر حوزه مسووليت دارند.

او درباره‌ بخش پشتيباني كه طي طرح "آپا" از كاربران صورت مي‌گيرد نيز گفت: فرآيند پشتيباني به كاربر كمك مي‌كند با آگاهي که طي فرايند آگاهي‌رساني كسب كرده و مشكلات خود را شناسايي کرده، به کمک اين بخش اين طرح مورد پشتيباني قرار گيرد و مشکل خود را حل كند.

به گفته او به اين منظور ليستي از بسته‌هاي آموزشي و ابزارهاي قابل دانلود در سايت آپا در اختيار كاربر قرار مي‌گيرد كه با اين ابزار كاربران مي‌توانند قبل از وقوع يک حادثه امنيتي به موقع آن را مديريت و از وقوع آن پيشگيري کنند.

جعفري در توضيح عملكرد بخش امداد طرح آپا خاطر نشان كرد: هر كاربري كه در فضاي تبادل اطلاعات يا همان فضاي رايانه‌يي با حادثه‌اي مواجه شد مي‌تواند با فشردن ستون حوادث فرمي را در اختيار بگيرد كه بايد مشكل خود را در آن درج كند.

او گفت: اين صفحات در معرض ديد کليه دانشگاه‌هاي همکار قرار مي‌گيرد و بسته به نوع حادثه رخ داده يکي از دانشگاه‌ها مسوليت رسيدگي به آن را بر عهد مي‌گيرد و بعد از آغاز مطالعه و امدادرساني از سوي آن دانشگاه براي جلوگيري از دوباره کاري از سايت حذف مي‌شود اما کار بررسي مشكل و کمک كاربر ادامه خواهد يافت.

او با بيان اين كه در سايت "آپا" خدمت‌رساني كه قطعا با فعاليت‌هاي مختلفي همراه خواهد بود بر هر كاري مقدم شمرده شده است، تصريح كرد: درصدديم در توسعه طرح مذکور قسمت‌هايي که بيش‌تر مردم درگير آن هستند مورد توجه خاص قرار دهيم. به عنوان مثال حوزه بعدي در گسترش طرح در زمينه گوشي تلفن همراه است؛ پژوهشكده امنيت مركز تحقيقات مخابرات ايران كار هماهنگي بين تمام مراكز را به عهده دارد.

او با اشاره به اينكه مركز تحقيقات مخابرات ايران خود را متولي دانش و تحقيقات اين حوزه مي‌داند گفت: در گام نخست با كمك دانشگاه‌ها ابتدا متخصصان عمومي حوزه امنيت فضاي تبادل اطلاعات تربيت و در طرح "آپا" در عين ارائه خدمات امنيتي به تربيت متخصص هم پرداخت شده است تا به صورت تجربي نيز دانش خود را ارتقاء دهيم.

به گفته‌ي او لازمه ارائه خدمات مختلف به كاربران، تحقيقات دائم و به روز كردن علم، دانش و حتي مهارت متخصصان است تا هم مشکلات کاربران مرتفع و آسيب‌پذيري‌هاي گوناگون شناخته و دانش کشور در اين حوزه را ارتقاء دهيم. لازم به ذکر است شناخت و معرفي آسيب پذيري‌ها، يکي از شاخص‌هاي بين‌الملل براي ارزيابي توان کشورها و موسسات فعال در اين زمينه‌هاست.

لازم به يادآوري است كه طرح آپا يازدهم آذرماه گذشته با موضوع آگاهي‌رساني، پشتيباني و امداد حوادث رايانه‌يي با حضور وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات در مركز تحقيقات مخابرات ايران افتتاح و به‌عنوان يکي از 30 طرح ملي جشنواره نوآوري و شکوفايي شناخته شد و مورد تقدير قرار گرفت.

جمعه 2 اسفند 1387  1:46 PM
تشکرات از این پست
mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 530
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اندر احوالات آی تی در دوم اسفند

"آپا" مخفف آگاهي‌رساني، پشتيباني و امداد حوادث فضاي تبادل اطلاعات (رايانه‌يي) است و مرکز تحقيقات مخابرات ايران تاكنون براي راه‌اندازي و اجراي طرح آپا كمتر از 4 ميليارد تومان هزينه كرده است كه با طرح توسعه‌يي در نظر گرفته شده اين مبلغ به بيش از پنج ميليارد تومان خواهد رسيد.

مجتبي جعفري - رئيس پژوهشكده امنيت مركز تحقيقات مخابرات ايران - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب اظهار كرد: در چند روز اول كه سايت آپا به طور آزمايشي راه‌اندازي شد 50 هزار بازديد كننده داشتيم و بعد از اعلام رسمي سايت www.ircert.cc و افتتاح آن حجم مراجعه براي دريافت خدمات 10 برابر شده است كه بسته به آشنايي مردم با حوزه‌ امنيت رايانه‌يي تقاضا بيشتر خواهد شد.

جعفري باعنوان اين كه ميزان محتوايي كه در درگاه آپا وجود دارد از مجموعه‌ محتويات كشورهاي همسايه بيشتر است، خاطر نشان كرد: اين پورتال به دو زبان فارسي و انگليسي در دسترس كاربران قرار دارد.

وي اظهار كرد: در سطح بين‌المللي، منطقه و كشورهاي اسلامي همكاري خود در حوزه آپا را آغاز كرده‌ايم همچنين اتحاديه بين‌المللي مخابرات پيشنهاد گسترش فعاليت را به ما داده است تا به‌عنوان يك هاب در منطقه عمل كنيم.

رئيس پژوهشكده امنيت مركز تحقيقات مخابرات ايران در تشريح طرح "آپا" گفت: در اين طرح آگاهي‌رساني به مفهوم آشنايي كاربران با اطلاعات و وقايع رخ داده در حوزه IT است. اين آگاهي‌رساني جنبه پيشگيرانه خواهد داشت.

او ادامه داد: در اين حوزه اخبار داخل و خارج از كشور درباره‌ي آسيب‌پذيري‌ها و حوادث بخش‌هاي گوناگون شبکه، اطلاعات و سيستم‌ها را برروي سايت ارايه مي‌شود.

وي افزود: حوادث و آسيب‌پذيري‌ها در هفت حوزه سيستم عامل، پايگاه داده‌ها، تجهيزات شبكه، هرزنامه‌ها (پيام‌هاي ناخواسته )، رمز، نرم‌افزارهاي کاربردي و شبکه‌هاي بي‌سيم مورد مطالعه، بررسي و تحقيقات قرار مي‌گيرد. اين هفت حوزه به هفت دانشگاه كشور واگذار شده است كه با مرکز تحقيقات مخابرات ايران در اين طرح همكاري دارند که ضمن آگاهي‌رساني، پشتيباني و امداد در مورد حوادث و آسيب‌پذيري‌هاي هر حوزه مسووليت دارند.

او درباره‌ بخش پشتيباني كه طي طرح "آپا" از كاربران صورت مي‌گيرد نيز گفت: فرآيند پشتيباني به كاربر كمك مي‌كند با آگاهي که طي فرايند آگاهي‌رساني كسب كرده و مشكلات خود را شناسايي کرده، به کمک اين بخش اين طرح مورد پشتيباني قرار گيرد و مشکل خود را حل كند.

به گفته او به اين منظور ليستي از بسته‌هاي آموزشي و ابزارهاي قابل دانلود در سايت آپا در اختيار كاربر قرار مي‌گيرد كه با اين ابزار كاربران مي‌توانند قبل از وقوع يک حادثه امنيتي به موقع آن را مديريت و از وقوع آن پيشگيري کنند.

جعفري در توضيح عملكرد بخش امداد طرح آپا خاطر نشان كرد: هر كاربري كه در فضاي تبادل اطلاعات يا همان فضاي رايانه‌يي با حادثه‌اي مواجه شد مي‌تواند با فشردن ستون حوادث فرمي را در اختيار بگيرد كه بايد مشكل خود را در آن درج كند.

او گفت: اين صفحات در معرض ديد کليه دانشگاه‌هاي همکار قرار مي‌گيرد و بسته به نوع حادثه رخ داده يکي از دانشگاه‌ها مسوليت رسيدگي به آن را بر عهد مي‌گيرد و بعد از آغاز مطالعه و امدادرساني از سوي آن دانشگاه براي جلوگيري از دوباره کاري از سايت حذف مي‌شود اما کار بررسي مشكل و کمک كاربر ادامه خواهد يافت.

او با بيان اين كه در سايت "آپا" خدمت‌رساني كه قطعا با فعاليت‌هاي مختلفي همراه خواهد بود بر هر كاري مقدم شمرده شده است، تصريح كرد: درصدديم در توسعه طرح مذکور قسمت‌هايي که بيش‌تر مردم درگير آن هستند مورد توجه خاص قرار دهيم. به عنوان مثال حوزه بعدي در گسترش طرح در زمينه گوشي تلفن همراه است؛ پژوهشكده امنيت مركز تحقيقات مخابرات ايران كار هماهنگي بين تمام مراكز را به عهده دارد.

او با اشاره به اينكه مركز تحقيقات مخابرات ايران خود را متولي دانش و تحقيقات اين حوزه مي‌داند گفت: در گام نخست با كمك دانشگاه‌ها ابتدا متخصصان عمومي حوزه امنيت فضاي تبادل اطلاعات تربيت و در طرح "آپا" در عين ارائه خدمات امنيتي به تربيت متخصص هم پرداخت شده است تا به صورت تجربي نيز دانش خود را ارتقاء دهيم.

به گفته‌ي او لازمه ارائه خدمات مختلف به كاربران، تحقيقات دائم و به روز كردن علم، دانش و حتي مهارت متخصصان است تا هم مشکلات کاربران مرتفع و آسيب‌پذيري‌هاي گوناگون شناخته و دانش کشور در اين حوزه را ارتقاء دهيم. لازم به ذکر است شناخت و معرفي آسيب پذيري‌ها، يکي از شاخص‌هاي بين‌الملل براي ارزيابي توان کشورها و موسسات فعال در اين زمينه‌هاست.

لازم به يادآوري است كه طرح آپا يازدهم آذرماه گذشته با موضوع آگاهي‌رساني، پشتيباني و امداد حوادث رايانه‌يي با حضور وزير ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات در مركز تحقيقات مخابرات ايران افتتاح و به‌عنوان يکي از 30 طرح ملي جشنواره نوآوري و شکوفايي شناخته شد و مورد تقدير قرار گرفت.

جمعه 2 اسفند 1387  1:46 PM
تشکرات از این پست
mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 530
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اندر احوالات آی تی در دوم اسفند

گرداننده يك وب‌سايت كوچك شكايتي عليه گوگل تنظيم و اين غول اينترنتي را متهم كرد كه هزينه سيستم تبليغاتي‌اش را بطور غيرمنصفانه تغيير مي‌دهد تا به رقيبانش ضربه بزند.

به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سايت TradeComet.com كه سايتي به نام SourceTool.com را اداره مي‌كند گوگل را متهم كرد پس از اين كه متوجه شد SourceTool يك رقيب احتمالي است، نرخي را كه از اين شركت براي تبليغات دريافت مي‌كرد، افزايش داد.

همچنين TradeComet مدعي شده گوگل توافق ضدرقابتي را با Business.com - رقيب SourceTool - بسته كه با وجود مدل كسب و كار مشابه مفاد تبليغاتي مطلوب‌تري دارد.

گوگل در واكنش به شكايت اين شركت اعلام كرد جزييات اين شكايت را مورد بازبيني قرار نداده اما بطور مداوم روشن ساخته بازار تبليغاتي كه گوگل اداره مي‌كند بسيار رقابتي بوده و تبليغ‌كنندگان مجموعه بالايي از انتخاب‌ها را دارند؛ معاون بازاريابي Business.com نيز اعلام كرد شركتش رابطه ويژه‌اي با گوگل ندارد.

جمعه 2 اسفند 1387  1:46 PM
تشکرات از این پست
mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 530
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اندر احوالات آی تی در دوم اسفند

شرکت کانن (Canon) اخیراً لیست دوربین های دیجیتال عکاسی خود را که قصد دارد در سال 2009 میلادی روانه بازار نماید اعلام کرده است. آنچه در این خبر جلب توجه می کند بکارگیری کانن از چندین تکنولوژی جدید جهت بهبود کیفیت تصاویر است که در بیشتر این مدل ها استفاده خواهد شد.

اولین ویژگی، فناوری DIGIC 4 است که در حقیقت هسته مرکزی پردازش تصاویر است. بکارگیری این فناوری ضمن افزایش کیفیت تصاویر، سرعت پردازش آنها را نیز به طور قابل توجهی ارتقاء می دهد.

از سوی دیگر استفاده از DIGIC 4 راه را برای قابلیت Smart Auto هموار می سازد. Smart Auto بصورت خودکار تنظیمات focus ، white balance و exposure را انجام می دهد.

امکان دیگری که بسیاری از عکاسان حرفه ای و حتی آماتور در انتظار آن بودند فناوری تشخیص پلک زدن چشم ها (blink detection) است. این قابلیت به عنوان مکمل فناوری تشخیص چهره (face detection) است و در صورتیکه سوژه عکاسی ناخودآگاه چشم هایش پلک بزند برای شما یک علامت هشدار نشان داده می شود.

آخرین فناوری جدیدی که کانن قصد دارد در دوربین های عکاسی سال 2009 خود از آن استفاده نماید، Active Display است. بوسیله این فناوری با تکان دادن دوربین امکان مرور تصاویر گرفته شده برای کاربران فراهم می شود.

خب اکنون نوبت به تاریخ ارائه، قیمت و مشخصات دوربین ها رسیده و تصاویری که از آنها بدست آمده است.
جمعه 2 اسفند 1387  1:47 PM
تشکرات از این پست
mahdizakeri
mahdizakeri
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 530
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اندر احوالات آی تی در دوم اسفند

نخستين تلفن همراه خورشيدي ارزان قيمت جهان با 40 دلار قيمت، ازسوي گروه چيني ZTE رونمايي شد.

به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين گوشي که حدود چهار ماه ديگر به بازار عرضه مي‌شود، «کورال 200 سولار» نام دارد و با استفاده از فن‌آوري شركت Dutch، نيروي خود را از پنل خورشيدي کوچکي که در پشت بدنه آن قرار داشته و سه در هفت سانتيمتر اندازه دارد، دريافت و فن‌آوري شرکت Dutch، پنل خورشيدي را با باتري در تلفن مرتبط مي‌کند.

به گفته شرکت سازنده، شارژ يک ساعته در آفتاب کامل، 15 دقيقه زمان مکالمه فراهم مي‌کند البته اين تلفن مي‌تواند به‌طور معمولي با يک شارژر برقي نيز شارژ شود.

گروه چيني ZTE با اپراتور شبکه ديجيسل قرارداد بسته که قرار است اين دستگاه را در ساموئا در هائيتي و پاپوا در گينه نو عرضه کند و معتقد است فروش آن در سال نخست به چند صد هزار دستگاه خواهد رسيد.

بر اساس اين گزارش، به‌نظر مي‌رسد صنعت تلفن همراه پتانسيل نيروي خورشيدي را پذيرفته باشد که مي‌تواند خدمات تلفن همراه را به ميليون‌ها محرومي که منبع برق نداشته يا دسترسي اندکي به آن دارند، فراهم کند.

اين پيشرفت همچنين احتمال فروش ارزان‌تر ساير دستگاه‌هاي الکترونيکي مصرفي را در کشورهاي نوظهوري که از فن‌آوري بهينه خورشيدي استفاده مي‌کنند، افزايش مي‌دهد.

سازنده کره‌يي سامسونگ نيز در مراسم افتتاح نمايشگاه تجاري Mobile World Congress بارسلون با نمايش نخستين تلفن خورشيدي خود سروصداي زيادي به پا کرد.

اين تلفن که Blue Earth يا زمين آبي نام دارد، داراي يک پنل خورشيدي در پشت خود بوده و اواخر سال ميلادي جاري به فروش خواهد رفت و اگرچه گران‌قيمت است اما مصرف‌کنندگان طرفدار حفظ محيط زيست در کشورهاي توسعه يافته را هدف قرار داده است. ال جي هم نمونه اوليه از يک تلفن خورشيدي را به نمايش گذاشته اما نام يا جزييات عرضه آن هنوز معلوم نيست.

جمعه 2 اسفند 1387  1:47 PM
تشکرات از این پست
pino61
pino61
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : اسفند 1387 
تعداد پست ها : 47
جمعه 16 اسفند 1387  1:56 PM
تشکرات از این پست
cooper
cooper
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 689
محل سکونت : سمنان

پاسخ به:اندر احوالات آی تی در دوم اسفند

ممنمون
Learn from yesterday, live for today,hope for tomorrow.The important thing is not to stop questioning.
Albert Einstei

 

دوشنبه 30 شهریور 1388  9:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها