0

پایان فیلمبرداری فیلم جدید بهروز افخمی در کانادا

hamidrezaghaedamini
hamidrezaghaedamini
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 278

پایان فیلمبرداری فیلم جدید بهروز افخمی در کانادا

به گزارش خبرآنلاین،‌ فیلمبرداری این فیلم که از 21 مهرماه در شهر نیاگارا در کانادا آغاز شده بود روز چهارشنبه سوم آذر  بعد از 42 جلسه فیلمبرداری به کار خود پایان داد.

این خانه من نیست

در آخرین جلسه فیلمبرداری درک تید و آنیتا اشمول در لوکیشن مربوط به خانه سالمندان جلوی دوربین فرهاد صبا رفتند. بهروز افخمی شنبه ششم آذر پس از یکسال حضور در کانادا وارد ایران شد تا در دو هفته آینده به همراه آیدین افخمی تدوین اولیه «Black Noise» را آغاز کند.

این خانه من نیست

تهیه‌کننده فیلم درصدد است تا اولین نمایش این فیلم در یکی از جشنواره‌های معتبر جهانی باشد. همچنین در روزهای پایانی تغییراتی در تیم سازنده این فیلم صورت گرفت؛ آرین یغمایی جایگزین دانیل پالرین در سمت صدابردار شد و گیتی صبا به گروه تهیه فیلم پیوست.

این خانه من نیست

«Black Noise» با نام «این خانه من نیست» در ایران اکران خواهد شد و برای اکران داخل کشور دوبله می‌شود.

چهارشنبه 10 آذر 1389  9:29 PM
تشکرات از این پست
gazalsabz
gazalsabz
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1125

پاسخ به:پایان فیلمبرداری فیلم جدید بهروز افخمی در کانادا

عوامل سازنده این فیلم عبارتند از: کارگردان: بهروز افخمی، نویسندگان: اندیشه مینا، دانیل گاربر،جان اسموک (بر اساس داستانی از جرمی کین)، مدیر فیلمبرداری : فرهاد صبا، صدابردار: دانیل پالرین، طراح صحنه و لباس : سون مک گروگر، طراح چهره‌پردازی: ملیرا فلوریو، برنامه‌ریز: ایلایز وایزبام، گروه کارگردانی:علی اقطار ، سلیم مدرسی، بازیگران: آنتینا اسمول، درک تید، جان اسموک، دانیل گاربر، دستیار تهیه: پدرام حائری، عکاس: پوریا منجزی، تهیه‌کننده و سرمایه‌گذار: فرهاد والی فرهاد، تهیه کننده اجرایی: مهرناز لنتین، مشاور رسانه‌ای: پویا نبی، محصول کشور کانادا. خلاصه داستان: پیتر مارتین پیرمرد هشتاد و هفت ساله که به بیماری آلزایمر دچار است مرگ همسر خود را باور ندارد، این عدم درک باعث پدید آمدن مشکلاتی برای اطرافیان پیتر شده، تا جایی که آنها تصمیم می‌گیرند او را به یک آسایشگاه روانی منتقل کنند، اما این همه ماجرا نیست و حضور پیتر در آن آسایشگاه سبب پدید آمدن مسائل جدیدی می‌شود.

چهارشنبه 10 آذر 1389  11:54 PM
تشکرات از این پست
amirbest
amirbest
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2319

پاسخ به:پایان فیلمبرداری فیلم جدید بهروز افخمی در کانادا

باید فیلم جالبی باشد

پس را کانادا ؟؟؟؟؟؟؟

مگر ایران ایرادی دارد

مشکل اینجاست که   

مدیر تالار عکس های خبری