0

سوالات، انتقادات و پیشنهادات تالار مقالات

nezarat_ravabet
nezarat_ravabet
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 917

سوالات، انتقادات و پیشنهادات تالار مقالات

بسمه تعالی

طرح سوالات، انتقادات و پیشنهادات در ارتباط با درخواست مقالات

با عرض سلام خدمت کلیه کاربران گرامی
هدف از ایجاد این تاپیک، دریافت نظرات و پیشنهادات و انتقادات شما عزیزان در مورد درخواست مقالات از سایت های معتبر جهانی است.
از شما می خواهیم با نظرات و انتقادات سازنده خود، ما را در ارتقای این بخش یاری کنید.

لازم است در این جا نکته مهمی را خدمت کاربران تذکر دهیم تا از بروز مجدد مشکلات برای خود و سایرین جلوگیری شود:
از همه عزیزان خواهشمندیم که برای درج مطلب خود در این تاپیک فقط بر روی دکمه پاسخ در بالای همین مطلب کلیک نموده و از زدن دکمه پاسخ بر روی سایر مطالب ارسالی کاربران جداً خودداری نمایید.

در پایان از حضور تک تک شما کاربران گرامی تشکر می کنم. موفقیت و پیروزی را برایتان آرزو دارم .
پنج شنبه 9 آبان 1392  9:35 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi rasekhoon_weblog TANHA313 xsbehx rasekhoon_m 09130670628
xsbehx
xsbehx
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 6

پاسخ به:سوالات، انتقادات و پیشنهادات تالار مقالات

با عرض سلام

اول از هر چیزی بک تشکر بابت این حرکت ارزنده شما بکنم. هر چند که خودم استفاده نکردم و حتی شاید بعدا هم نتونم استفاده کنم و بعد از اون یه سوال داشتم و اون اینه که می خواستم بدونم شما یا افرادی که به این مقالات دسترسی دارند، چطوری می تونن رایگان به این مقالات دسترسی داشته باشند؟ از دانشگاه ؟ یا ... . چه روش همایی وجود داردکه بطور قانونی و البته رایگان بتوان از اینگونه سایت ها استفاده کرد؟

اگر می شه یه مقاله هم برای نمونه در پست اول بزارید تا افرادی مثل من حداقلی بتونن یه مقاله رسمی و معتبر رو ببین و با سبک نوشتن و تعداد صفحات یک مقاله معتبر بطور حداقلی و برای شروع آشنا بشن.

شنبه 9 آذر 1392  11:36 PM
تشکرات از این پست
09130670628
hosein225
hosein225
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 5
چهارشنبه 20 خرداد 1394  7:58 PM
تشکرات از این پست
09130670628
دسترسی سریع به انجمن ها