مواد لازم برای 5 یا 6 نفر:
مرغ : 4 تکه از هرجای مرغ که دوس دارین فرقی نداره
فلفل دلمه ای: 1 عدد ( رنگی بریزین خوشگل ترمیشه)
هویج: 4 عدد درشت و خوشرنگ
قارچ :10 تا 15 تا درشت
پیاز: 1 عدد
برنج : 5 پیمانه
زرده تخم مرغ 2 عدد
ماست :1/5 پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن و کمی دارچین
رب گوجه:2 ق غ خ
زعفران
کره:25 گرم
مرغ رو بذارید بپزه.
برنج رو خیس کنید.
قارچ و پیاز و فلفل دلمه و هویج رو نگینی خرد کنید.
خب حالا آب برنج رو با یکم روغن و نمک بذارید به جوش بیاد.
ماست و زعفران و زرده تخم مرغ رو مخلوط کنید.
تو این فاصله پیاز و هویج رو خوب تفت بدین که طلایی بشه و قارچ رو بهش اضافه کنید و وقتی آبش کشیده شد مرغ پخته و خرد شده رو بهش اضافه کنید و بذارید حسابی باهم سرخ بشن حالا فلفل دلمه رو اضافه کنید.
میدونید من فلفل دلمه رو همیشه آخر اضافه میکنم و کم تفتش میدم چون تجربه ثابت کرده اگه زود اضافه بشه تلخ میشه.
بعد نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین رو اضافه کنید و رب گوجه رو هم اضافه کنید و با هم به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید.
برنج رو یکم (نه زیادددددد)زنده تر آبکش کنید مواظب باشید این غذا یه چیزی نزدیک به ته چینه و نکنه زیادی زنده بردارید برنج رو آبکش کنید و همچین یه نموره نزدیک آماده شدن شما آبکشش کنید.
خب حالا 1/3 برنج رو به مخلوط ماست اضافه کنید و کف قابلمه بریزید و بذارید یه کوچولو(2 دقیقه ) با روغن تنها باشه.
بعد1/3 از مواد مرغ و سبزیجاتتون روی اون پخش کنید.
یه لایه برنج بریزید.
1/3از موادتون رو روی برنج بریزید.
یه لایه برنج دیگه بریزید.
بقیه موادتون رو روی برنج پخش کنید.
حالا بقیه برنج رو روی مخلوطتون بریزید و چند تکه کره روش قرار بدید و بذارید به مدت 1/5 ساعت با حرارت ملایم دم بکشه البته بعد از 40 گذشتن از زمان پخت شعله پخش کن رو روی حرارت قرار بدید.
نوش جان