روغن کانولا-۲قاشق غذاخوري
پياز خرد شده- يک عدد بزرگ
سير ريز خرد شده- ۲حبه
پودر کاري-يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل-به اندازه کافي
پوره کدوحلوايي- ۲ پيمانه
آب مرغ-۴پيمانه
خامه-يک پيمانه
در قابلمه اي مناسب، روغن را داغ کنيد، سپس پياز و سير را در آن تفت دهيد تا کمي طلايي شود. پودر کاري، نمک، فلفل، پوره کدو حلوايي و آب مرغ را اضافه کنيد. بگذاريد به جوش بيايد، حرارت را کم کنيد و بگذاريد به آرامي بپزد تا جا بيفتد سپس زير آن را خاموش کنيد و بگذاريد خنک شود.
مواد را در غذاساز بريزيد تا به شکل پوره دربيايد.
سوپ را دوباره داغ کرده و خامه را به آن اضافه و سرو کنيد.