0

غلامحسين پيرواني: اتفاقات فوتبال نگذاشت تا در گوانگجو مدال بياوريم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي تيم ملي اميد درباره همه اتفاقات پيرامون تيم ملي اميد به نکات جالبي اشاره کرد.

غلامحسين پيرواني درباره همه اتفاقات پيرامون تيم ملي اميد و همچنين پاسخ به انتقاداتي که در چند روز گذشته مطرح شده پاسخ دهد.گفتگوي دوساعته با غلامحسين پيرواني مي تواند به خوبي شرايط اين تيم را پيش از اعزام به رقابتهاي المپيک  آسيايي گوانگجو ترسيم کند.

تيم ملي اميد يکي از پراميدترين تيمهاي فدراسيون فوتبال براي کسب مدال طلا در رقابتهاي المپيک آسيايي گوانگجو بود اما به هر جهت اين اتفاق نيافتاد.دو شکست در دو بازي آخر باعث شد تا انتقادات از شخص شما و کادر فني تيم ملي اميد افزايش پيدا کند.به هر ترتيب در فضاي کنوني فوتبال ايران همانطور که مي دانيد بحث نتيجه گيري بعضي وقتها بدون توجه به نحوه بازي يا اتفاقاتي که پيش و در حين  يک تورنمنت مي افتد مهم است .غلامحسين پيرواني چه تحليلي از وضعيت کنوني تيم ملي دارد ؟

ببينيد پيش از آنکه پاسخگوي سوالات شما باشم به يک نکته مهم مي خواهم اشاره کنم البته قبلا به اين نکته اشاره کرده ام اگر فدراسيون به غلامحسين پيرواني بگويد از تيم ملي اميد برود به خدا قسم دست آنها را مي بوسم و از تيم ملي اميد خداحافظي مي کنم .

به هر جهت هر مربي که به نوعي نتيجه نمي گيرد در کميته فني که يک نهاد نظارتي است بايد پاسخگو باشد.سوال خود را تکرار مي کنم.شما چه تحليلي از وضعيت تيم ملي اميد داشتيد؟مي خواهيم هر چه که لازم است را در اين باره بگوييد...

مطمئنا هر چه که لازم باشد را در اين باره خواهم گفت و نه با شما و هيچ کس ديگر تعارف ندارم.ما همانطور که همه مي دانند از ارديبهشت 88 کارمان را شروع کرديم.هيچ وقت سابقه نداشته که يک سال و شش ماه پيش از برگزاري رقابتهاي المپيک آسيايي و تقريبا يک سال و نه ماه پيش از آغاز رقابتهاي المپيک جهاني تيم ملي اميد تشکيل شود.ما از زمان تشکيل در حسرت بوديم .در حسرت اينکه يک بار هم شده با 20 نفر يا اصلا نه شما بگو 18 نفر اردو تشکيل دهيم.مگر مي شد ؟ همه هم پيگير بودند.آقايان کفاشيان ، تاج و نبي شخصا پيگيري مي کردند و به مدير عامل باشگاه و خدا شاهد است که آنقدر خاکي بودند که به بازيکنان هم زنگ مي زدند اما چه کنيم که باشگاه ها هم به مهره هاي کليدي شان احتياج داشتند. وضعيت ما اين بود .خودمان هم در کار خودمان مانده بوديم.يکي مي آمد ،يکي نمي آمد ،يکي دير مي آمد...باشگاه بازي داشت نمي توانست بيايد. برخي بازيکنان در تيم بزرگسالان بودند و درگير اردو .يکي درگير ليگ قهرمانان آسيا ،جام حذفي ،ليگ برتر.

اين وضعيت را تشريح کنيد.انگار شما داريد الان به باشگاه ها حق مي دهيد ...

بله که مي دهم.باشگاه ها هم حق داشتند.من خودم سالها سرمربي باشگاه بودم .درک مي کنم ، اما شما نگاه کنيد مهره هاي کليدي ما مثلا کريم انصاري فرد،علي عسگر ،حاج صفي ،آرش افشين بودند.اينها روز جمعه براي تيم هايشان در ليگ بازي مي کردند حالا مثلا اردوي ما از چهارشنبه تشکيل مي شد يا همان شنبه پس از بازي .من چه کار مي توانستنم بکنم .شنبه روز ريکاوري اينهاست .من که نمي توانم بدون ريکاوري با اينها تمرين کنم.حالا بعضي وقتها برنامه ليگ وسط هفته بود.ليگ قهرمانان آسيا بود ،جام حذفي بود.باز دوباره مجبور بوديم وسط اردو براي بازيکنان کليدي ريکاوري بگذاريم.اصلا شما نگاه کن سينا عشوري زاد را چگونه از فينال ذوب آهن در ليگ قهرمانان آسيا از ژاپن به چين آورديم.چه مصيبتي کشيديم.اين را باز هم مي گويم بندگان خدا ،کفاشيان و نبي چقدر تلاش کردند تا اردوي تيم ملي اميد کامل باشد اما مگر مي شد.من بازيهاي تدارکاتي ام را بدون اين پنج،شش بازيکن اصلي انجام دادم.الان هم مي گويم ما نزديک به 10 بازيکن ليگ برتري داشتيم و همه اين شرايط براي اين 10 بازيکن صدق مي کرد.شما ببينيد از مثلا بيست و چند بازيکن ده تايش را اينجوري در اختيار داشته باشيد.تازه ما با همه اين شرايط به گوانگجو رفتيم و مقابل همه حريفان خوب بوديم .مقابل ژاپن هم تا دقيقه 60 خوب بوديم اما بد آورديم.گل انصاري فرد را آفسايد گرفتند.توپ آرش افشين به تيرک خورد.خستگي مفرط باعث شد تا بازي سه يک برده را با چهار سه عوض کنيم.

يعني فکر مي کنيد که اتفاقات فوتبال باعث شد تا تيم ملي اميد به مدال نرسد ؟

بله-فوتبال سراسر اتفاقات است و ما مطمئنا به اتفاقات فوتبال باختيم .شما نگاه کنيد از 20 بازيکني که ما به گوانگجو برديم 10 بازيکن ليگ برتري بودند .

شما فکر مي کنيد بهترين تيم اميد را در اختيار داشتيد و انتخاب بازيکنان بر اساس انتخاب بهترين ها بوده است ؟

باز هم مي گويم ما بازيکناني روي نيمکت داشتيم که در حد بازيکنان داخل زمين نبودند البته در سطح اميد من بهترين ها را دعوت کرده ام اما اختلاف سطح وجود داشت.

نمي شد از تيم هاي پايه مثل تيم جوانان بازيکناني را دعوت کنيد يا مثلا از ليگ اميدها  بازيکنان خوبي را پيدا کنيد ؟

ببينيد من همه خوب ها را دعوت کرده ام .يک نکته وجود دارد متاسفانه تيمهاي پايه در سطح باشگاهها در ايران خوب کار نمي کنند.البته من منظورم اين نيست که ما فوتبال پايه خیلی قابل قبولي در سطح باشگاهها نداريم اما اين اختلاف سطح در بين بازيکنان  روي نيمکت و در زمين در تيم ما وجود داشت که کاري هم نمي شد با آن کرد.شما فرض کنيد که من باز هم بازيکناني از تيم ملي جوانان يا ليگ اميد دعوت مي کردم با توجه به اينکه در ليگ برتر و ليگ يک بازيکنان رده سني اميد حضوري فعال دارند ديده مي شود اما اختلاف نيمکت و زمين وجود داشت .مثلا واقعا محسن مسلمان مي تواند در تيم ملي بزرگها بازي کند.

اسکلت اصلي تيم شما بدون نام بردن از سه بازيکن بزرگسال مثل رحمتي ،غلامرضا رضايي  و سيد جلال حسيني چه بازيکناني بود؟

طلبه ،رسول کر ،علي عسگر ،حاج صفي ،زينالي ،شهريار شيروند ،مرزبان ،مسلمان،کاميابي نيا ،سيد ايمان موسوي ،ابراهيم زاده  و ابراهيمي.ما اين بازيکنان را پخته کرديم.اينها از نزديک به هفت باشگاه ليگ برتري هستند.تمام باشگاه ها هم در جريان وضعيت بازيکنان بودند.

شما چند اردوي خارجي پيش از رقابتهاي گوانگجو داشتيد ؟

اين سوال خوبي بود ما سال گذشته آفريقاي جنوبي رفتيم ،يک اردو در لهستان داشتيم و يک اردو در ويتنام.اما باور کنيد که اردوهاي ما کم بود و به دليل درگير بودن دررقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا ،ليگ برتر و جام حذفي و تداخل با تيم ملي بزرگسالان نتوانستيم مطابق تقويم فيفا پيش برويم.فقط مي خواهم درباره لهستان صحبت کنم .اردويي که ما از 20 بازيکن حاضر در اردو با 13 نفر به لهستان رفتيم يعني 12 بازيکن و 1 گلر که تازه مصدوم هم بود.

البته در لهستان خوب نتيجه گرفتيد و دو بر صفر تيم قدرتمند لهستان را شکست داديد...

بله-اما همان زمان هم گفتم که لهستان بهتر از ما بود . گفتم که در تهران در بازي برگشت ما کار سختي داريم و ديديد که وقتي حريف به تهران آمد بازي ما راحت نبود.در لهستان ما به علت مشکلات گذرنامه اي هفت بازيکن را در اختيار نداشتيم.به هر جهت شما نگاه کنيد تيم ژاپن هشت ماه اردو داشته و بي وقفه بازيکنان کنار هم بودند.از فيفا دي ها هم به خوبي استفاده کرديم.هشت ماه اردوي تيم ملي ژاپن در برزيل و چهل بازي تدارکاتي براي اين تيم مشخص است که قهرماني را در گوانگجو براي آنها به ارمغان مي آورد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 9 آذر 1389  11:58 AM
تشکرات از این پست
Amin2009
Amin2009
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48
چهارشنبه 10 آذر 1389  9:26 PM
تشکرات از این پست
Amin2009
Amin2009
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48