0

کرپ قارچ و اسفناج ( فرانسوی )

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

کرپ قارچ و اسفناج ( فرانسوی )

اگر با مواد تازه درست شود‏، بسیار لذیذ و سریع خواهد بود. زمان آماده سازی در صورتی که کرپ ها از قبل آماده باشد بسیار کوتاه است و اگر از کرپ های خانگی استفاده کنید‏ بسیار خوشمزه خواهد بود.

مواد لازم :

کرپ آماده شده
12 عدد
(2000 کالری)
 
روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری
(360 کالری)
 
قارچ
500 گرم
(135 کالری)
 
جعفری تازه (خرد شده)
1/4 فنجان
(25 کالری)
 
آویشن تازه
1 قاشق غذا خوری
(25 کالری)
 
سير خرد شده
1 حبه
(3 کالری)
 
نمک و فلفل
به مقدار لازم
(0 کالری)
 
اسفناج تازه
200 گرم
(50 کالری)
 
پنیر موزارلا (رنده شده)
2 پيمانه
(670 کالری)
 
مجموع کالری
3268
 
طرز تهیه :
 
1

برای تهیه کرپ قارچ و اسفناج، ابتدا درجه فر را بر روي 350 درجه فارنهايت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

2

روغن را در تابه بريزيد و بر روي حرارت قراردهيد تا داغ شود.

3

قارچ ها را داخل روغن بريزيد و كمي تفت دهيد تا رنگ آن تغيير كرده و متمايل به قهوه اي شود (حدود 10 دقيقه).

4

جعفری، آویشن، سیر، نمک و فلفل را به قارچ اضافه كنيد و به مدت 1 دقيقه هم بزنید.

5

اسفنجاج را اضافه كنيد و حرارت را كم كنيد و آن را با مواد هم بزنيد. در ظرف را بگذاريد و در حدود 2 دقیقه زمان دهيد تا اسفناج بپزد.

6

در ظرف را برداريد و 1 پيمانه از پنير را اضافه كنيد تا كاملا آب شود.

7

مخلوط را با قاشق در مركز كرپ (در صورتي كه كرپ تهيه نكرده ايد، مي توانيد از از نصف يك نان لواش به ازاي هر كرپ استفاده كنيد.) قرار دهيد و آن را بپیچید و در سینی مخصوص فر قرار دهيد و از 1 پيمانه باقيمانده پنيرموزارلا، روي آن را بپوشانيد.

8

در ظرف را با فویل پوشانده و در حدود 15 دقیقه داخل فر كه از قبل گرم شده است، قرار دهيد تا پنير كاملا آب شود.

9

سپس کرپ قارچ و اسفناج را از فر خارج نموده و نوش جان کنید.

پنج شنبه 2 آبان 1392  11:39 PM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
دسترسی سریع به انجمن ها