0

بهترين روش طبخ "ماهي"

 
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 3997
محل سکونت : 'گلستان

بهترين روش طبخ "ماهي"

بهترين روش مصرف ماهي كباب كردن آن است كه سبك تر و هضم آن براي معده سهل تر از نوع سرخ كرده آن در روغن است.
دكتر ابراهيم خادم، متخصص طب سنتي و عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران درخصوص طبيعت ماهي گفت: طبيعت گوشت ماهي سرد و تر است. البته ماهيان دريا و آب شور به نسبت ماهيان آب شيرين از جمله قزل آلا، سردي و رطوبت كمتري دارند. طبيعت گوشت ماهي نمك سود از هر نوع كه باشد، گرم و خشك است. 
 
وي اظهار داشت: بهترين روش مصرف ماهي، كباب كردن آن است كه سبك تر و هضم آن براي معده سهل تر از نوع سرخ كرده آن در روغن است. ضمن اينكه خوردن ماهي سرخ شده در روغن باعث ايجاد تشنگي شده و دير از معده خارج مي شود. 
 
وي در ادامه گفت: در آموزه هاي حكماي طب سنتي ايران آشاميدن آب زياد بلافاصله بعد از خوردن ماهي و نيز مصرف ماهي همراه باشد يا تخم مرغ مكرراً نهي شده و اين موارد را ايجاد كننده بيماريهاي مزمن دانسته اند. 
 
وي خاطرنشان كرد: افرادي كه داراي مزاج سرد و تر مي باشند بهتر است گوشت ماهي را همراه با چاشني هاي گرم از جمله زنجبيل پرورده، گلپر، آويشن و ... مصرف نمايند. 
 
وي تأكيد كرد: افرادي كه با خوردن ماهي دچار حالت تهوع مي شوند، مصرف آب به يا آب زيره بسيار مفيد است. 
 
اين متخصص طب سنتي گفت: بسياري از افراد به اشتباه طبيعت ميگو را نيز مانند ماهي، سرد مي دانند و حال آنكه طبيعت ميگو، گرم و تر مي باشد. 
 

وي در پايان گفت: ميگو دير هضم بوده و سكنجبين، شربت انار و سركه به عنوان مصلحات آن درنظر گرفته مي شود.

چهارشنبه 1 آبان 1392  7:37 AM
تشکرات از این پست
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1390 
تعداد پست ها : 7792
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به: بهترين روش طبخ "ماهي"

تشكر از راهنماييتون

   

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

                                     

           برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

 
 
چهارشنبه 1 آبان 1392  8:09 AM
تشکرات از این پست
mehrad90
دسترسی سریع به انجمن ها