فعالییت کنونی بهاییان در جهان اسلام.......و موج بیداری اسلامی
خوشبختانه با شکل گیری موج بیداری اسلامی در جهان به دنبال انقلاب اسلامی، زمینه رشد این جریان انحرافی وابسته به بیگانگان به شدت کاهش یافته است؛ فضای فکری حاکم بر جهان اسلام، دیگر فضای «جهل»، «سازش» و «تقلید» از غرب نمی باشد. بلکه فضای «آگاهی»، «خودباوری»، «ایستادگی» و «جهاد فکری و عملی » در برابر امپریالیسم ، صهیونیسم و جریان های نفوذی ضاله و وابسته است که عملاً فضا برای پذیرفتن سیستم ها و ایدئولوژی های وارداتی غربی تنگ شده و شرایط چندان مناسبی برای تبلیغ بهائیت و نظایر آن وجود ندارد و با گسترش موج بیداری ملت ها، وضع از این هم که هست برایشان بدتر می شود. ضمن اینکه، حمایت آشکار قدرتهای استکباری از این فرقه هرگونه تردید نسبت به وابستگی آنها به نظام سلطه را از ذهن ها می زداید که این نیز به ضرر آنهاست.[۱]
از سوی دیگر تشکیلات جهانی بهائیت که مقرّ آن در اسرائیل ( بیت العدل حیفا ) قرار دارد با ناکامی ها و بحران های شدید درونی مواجه گردیده است. نظیر:
۱-رشد بهائیان ارتدکس که بیت العدل را قبول ندارند و آن را بدلی می نامند و شعبه های خود را هر روز در کشورها زیادتر می کنند.
۲- رشد بهائیان روشنفکر که به مخالفت با بعضی تصمیمات بیت العدل می پردازند و از دستورات او سرپیچی می کنند و تن به سانسورها و تحریفات جدید آن نداده و برای خود تشکیلات جداگانه ای ایجاد کرده اند.
۳- خروج بعضی بهائیان از بهائیت به دین مبین و مترقی اسلام و اقدام به افشاگری در مورد نقشه های شوم بیت العدل و پرده برداری از تناقضات بهائیت.
۴- رشد سایت های منتقد بهائی در فضای اینترنت که از نظر علمی اعتقادات بهائیت را به شدت به چالش کشیده ونشان می دهد که طرفداران بهائیت هیچ گونه پاسخ متین و قانع کننده ای برای نقدها ندارند.
۵-دروغ درآمدن وعده هائی که در مورد ایران اسلامی می دادند.
۶- آگاه شدن تدریجی افکار عمومی جهانی از ماهیت این فرقه ضاله و وابسته به بیگانگان، واقعیت نداشتن شعارهای فریبنده وحدت عالم انسانی و تساوی حقوق مردان و زنان با آشکار شدن اختلافات بهاء و ازل، عباس و محمد علی و فحاشی ها و افشاگری های آنان علیه یکدیگر، عقل ستیزی و تناقضات موجود در کتاب ها و تحریفات بیت العدل و موارد بسیار دیگر که تشکیلات بهائیت برای پوشاندن آنها و مقابله با موج عظیم بیداری اسلامی درجهان تلاش های مذبوحانه را آغاز نموده است و با تمسک به شیوه های گوناگون و امکانات عظیم مالی و تبلیغاتی صهیونیسم و استکبار جهانی در صدد تبلیغ گسترده فرقه ضاله بهائیت، جذب نیرو در سطح بین المللی و داخل ایران می باشند.
فعالیت بهائیت در سطح جهانی
در شرایط حاضر با توجه به جهت گیری ها و نوع برخوردها علاوه بر اسرائیل که مقر و تشکیلات جهانی بهائیان در آن قرار دارد؛آمریکا، آلمان، اتحادیه اروپا، سوئد، استرالیا، سوئیس، کانادا، انگلیس و اتریش به عنوان حامیان اصلی این فرقه ضالّه بوده و فعالیت های گوناگون بهائیت از این کشورها ساماندهی می شود. در ادامه به نمونه هایی از این فعالیت ها در سطح جهانی می پردازیم:
۱- تبلیغ و مذهب سازی
فرقه ضاله بهائیت به تبلیغات اهمیت زیادی می دهد. در این راستا با توجه به نقش خاص و تعیین کننده فعالیت های فرهنگی و تبلیغی در رشد و گسترش مذهب های ساخته و پرداخته دست استعمار در شرایط کنونی شاهد حمایت های مادی، تبلیغی و سیاسی بی دریغ قدرت های استکباری از این فرقة ضاله در جهت بسترسازی برای فعالیت های این مذهب استعمار ساخته می باشیم؛ تنها به عنوان نمونه در حال حاضر ۴۰۰ پایگاه اینترنتی در جهان به تبلیغ مسلک بهائیت مشغولند که بعضاً در پوشش عنوان مقدس «مهدویت» با ارائه اطلاعات وارونه و غلط درباره امام زمان (عج) جستجوگران ناآگاه را به بیراهه می کشانند.[۲] از سوی دیگر بیت العدل حیفا، افزون بر میلیون ها دلار هزینه برای خرید فضا و وقت از ماهواره های گوناگون و کمک های چشمگیر به تلویزیون های ماهواره ای مدتی است که تبلیغات رذیلانه ای را با هدف تخریب وجهه جمهوری اسلامی در دست اجرا دارد. علاوه بر این، رادیو بی بی سی، رادیو فرانسه، رادیو آمریکا رادیو اسرائیل نیز با تمام امکانات در اختیار این فرقه صهیونیستی هستند و سعی می کنند این فرقه ضاله در رسانه ها به عنوان یک مذهب و در ردیف ادیان الهی معرفی شود. تنها در یک نمونه برخی از کشورهای اروپایی و آمریکایی، اقدام به چاپ و انتشار یک سری تمبر با نام معرفی ادیان الهی کرده اند که یکی از تمبرها به فرقه ضالّه بهائیت اختصاص دارد. چاپ این تمبر نشانگر تلاش و شگردهای مختلف استکبار برای ترویج فرقه ضالّه بهائیت و مقابله با آیین مقدّس اسلام است.[۳] در این راستا پس از انقلاب اسلامی، آمریکا پناهگاه رسمی و جولانگاه شدید و آشکار این فرقه به عنوان آلترناتیو تشیع در ایران گردید، به نحوی که آیت الله مصباح یزدی در بازگشت از سفر آمریکا در دهه ۶۰ در سخنرانی خود گفت: «آن ایام در آمریکا کنفرانسی راجع به تشیع و انقلاب اسلامی ایران برگزار شده بود که همه گردانندگان آن حتی خدمتگزاران و چای دهندگانش بهایی بودند.»[۴]