0

نامه ای برای امام زمان(عج)

masoomi1371
masoomi1371
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 724

نامه ای برای امام زمان(عج)

تابستان۹۰- اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان به روستای لیما

سمیه عبدالله پور

سلام به امام دوازدهم ما امام زمان(عج)

من تو را خیلی دوست دارم و برای سلامتی و خوشنودی و بخصوص برای ظهور پیروزمندانه ی شما  خیلی خیلی دعا می کنم.

مجتبی فلاحی

بهترین خالق ما خداست؛ خدایی که در همین نزدیکی هاست و خدایی که برای هرکسی  راهنماگر و کسی را که بتواند سرمشق زندگی خود قرار دهند گذاشته ، پس با نام کسی که خالق تمام زیبایی هاست نامه ام را شروع می کنم.

اسلام علیک یا صاحب الزمان. وقتی هر جمعه می شود به امید ظهورتم.دست به سوی آسمان بلند می کنم و تمام درد و دلهایم را برایت می گویم.یا امام زمان سال هاست  که به دنیا آمده ام و از روز به دنیا آمدنم تو را شناختم و تمام الگوهایت را سرمشق زندگی ام قرار دادم و همیشه از تو کمک خاستم .آقاجون دلم خیلی گرفته و منتظر ظهورت هستم.

می خوام به تمامی مریض شفا  بدی  و به همه ی نیازمندان کمک کنی.آقاجون هرکسی یه خاسته ای داره به خاسته هاشون توجه کن.روزهای جمعه منتظر ظهورت هستم.همیشه از بچگی بهم گفته اند جمعه روز تویه. پس همیشه جمعه ها سر سجاده به انتظارت می نشینم.

زهرا مهدیزاده

سلام امام زمان.از تو می خواهم زودتر زهور کنی تا همه ی مردم خوشحال شوند.آرزوی من و همه ی مردم این است که تو زوتر زهور کنی.مردم هر روز که به مسجد می روند و دعا می کنند تا تو زودتر زهور کنی تا همه ی مردم در آرامش و نیکی در سلح و دوستی زندگی کنند.ای امام زمان(ع) از تو می خواهم کسانی که کار بد انجام می دهند بر آن بفرمایی که کار بد کار خوبی نیست.همه ی مریض ها رو شفا بده.این آرزو را از تو می خواهم یا امام زمان(ع).

فرشید مهریاری

ای آقای بزرگوار، ای نجات دهنده! در این زمانه که بیشتر از هر زمانی به وجودت احتیاج است تشریف بیاور  و این جهان را از دست ظالمان نجات بده و در پایان دعا می کنم که ای آقای بزرگوار رهبر عزیزمان را در پناهت حفظ بفرما و انقلاب ما را به انقلاب خویش متصل بگردان.

مینا قاسمی

ای امام بزرگوار از شما خواهش می کنم که هرچه زودتر خود را به ما نشان بدهید.

امیرحسین نعمت پور

سلام بر تو ای منجی عالم بشریت، سلام برتو ای امام زنده و غایب از نظر، تو که خود فرمودی من در هرحال از احوال پیروانم باخبرم پس بر ما رحم کن و کمک کن تا از یاران واقعی تو باشیم و ما هم برای ظهورت دعا می کنیم.امیدوارم هرچه زودتر بیایی.

سمیه مهدی زاده

امام زمان امام دوازدهم ما هست.ما مردم ایران منتظر ظهور امام هستیم.امام زمان ، من  و همه ی خانواده ی من، خیلی شما را دوست داریم و همه ی مردم منتظر ظهور شما امام مهربان هستیم. امام زمان! مطمئن هستم که مرا می بخشید چون این نامه در شان شما نبود.خداحافظ امام مهربان.

ایمان حسن پور

با سلام و درود بر رهبر کبیر انقلاب اسلامی و با سلام و درود بر رزمندگان اسلام که با خون خود نهال اسلام را آبیاری کردند. نامه ام را با نام خدا آغاز می کنم.

همیشه منتظرت هستم بی آنکه در رکود نشسته باشم و بدون آنکه لحظه ای ساکن شوم و توقف کنم و بایستم.همیشه در راهم پیوسته باشور و اشتیاق در انتظارت هستم و حرکت می کنم و همواره در راه رسیدن به تو به مقابله و نبرد می پردازم.تو مثل ماه و ستاره و خورشید هستی. مانند ماه کامل می درخشی و به دنبال طلوع هستی و از کعبه ظهور خواهی کرد.همیشه منتظرت هستم ای عدل وعده داده شده. همه ی مردم در انتظار ظهور تو هستند و تو خود این ها را مشاهده می کنی و ناظری و می دانی و از آنها اطلاع داری.پس ظهور کن که منتظرت هستم.

نامه ای بابیان کودکانه به امام زمان(عج) را در پایین دانلود کنید.

http://s2.picofile.com/file/7134094943/%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87_%DB%8C_%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%DB%8C_%D8%A8%D9%87_%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85_%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86.mp3.html

0

دوست من خدا

شنبه 9 شهریور 1392  9:50 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها