0

تاریخ اکران فیلم داستان پلیس 2013 با بازی جکی چان + خلاصه داستان

parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

تاریخ اکران فیلم داستان پلیس 2013 با بازی جکی چان + خلاصه داستان

"داستان پلیس 2013 "ششمین قسمت از مجموعه مشهور "داستان پلیس" با بازی جکی چان از اولین پوستر تبلیغاتی خود پرده برداری کرد.

داستان پلیس 2013 با نقش افرینی بازیگران چینی"لیو یه" و"جینگ تیان" در کنار جکی در 24 دسامبر در سینما ها به نمایش در خواهد امد.
گرچه برای فیلم های قبلی این سریال ادامه ای در نظر گرفته نشده بود ، اما "داستان پلیس 2013 "هنوز دارای بسیاری از ویژگی های فیلمهای کلاسیک پلیسی است.

داستان در حالی شروع میشود که مشتریان یک بار همگی ربوده و به گروگان گرفته میشوند.افسر پلیس جنایی ژنگ ون(جکی چان) و دختر سرکش او میامیاو(جینگ تیان) در میان ربوده شدگان هستند.
ادم ربا یعنی جیانگ(لیو یه) که همان صاحب بار است قصد دارد با این کار ازاد سازی مجرمی را تضمین کند که چندین سال زندانی بوده.

ممکن است اینطور بنظر بیاید که جکی دارد براحتی از بازار پر درامد "داستان پلیس" بهره میبرد بخصوص از زمانی که سریال باعث شد جکی جایگاه خود را در صنعت فیلم هنگ کنگ تثبیت کند و به او کمک کرد تا جایزه بهترین فیلم پنجمین جشنواره فیلم هنگ کنگ را بدست اورد.با این حال پس از فیلم برداری فقط 5 قسمت در 30 سال گذشه ،جکی بارها توجه خاص خود را به سریال ثابت کرده.علاوه بر این او در انتخاب همکار خود بسیار محتاطانه عمل میکند.
کارگردانی "داستان پلیس 2013"بر عهده دینگ شنگ است ،کسی که توسط جکی بخاطر تلاش و پشتکارش انتخاب شد.
همکاری اخیر این دو در فیلم"سرباز بزرگ کوچک2010"(شرمنده اسمش رو نمیدونم) جایی بود که جکی تحت تاثیر ازخود گذشتگی شنگ برای کارش قرار گرفت.
در این رابطه جکی میگوید: وقتی که سر صحنه همه در حال استراحت بودن دینگ شنگ همیشه صحنه ها را طراحی میکرد و مشغول امادگی برای صحنه های روز بعد میشد و در ان زمان میدونستم که دینگ شنگ کارگردانی است که میخواستم کار کردن با او را ادامه دهم.
دینگ شنگ این موضوع را در میان میزارد، که بعد از اولین همکاری انها جکی مسئولیت ساخت یک "داستان پلیسی" دیگر را به او واگذار میکند.همچنین دینگ افزود: در دوسال گذشته من زندگی یک افسر پلیس جنایی را تجربه کردم ،هفت پرونده ادم ربایی را پیگیری کردم و فیلمنامه های بیشماری نوشتم.
در پاسخ به این، جکی( به شوخی) اظهار داشت: هر بار که ما توافق میکنیم که باهم همکاری کنیم من مجبور میشم دو سال منتظر بمونم چون اون باید اول زندگی و شرایط داستان را تجربه کند ،بهمین دلیل فیلمنامه های اوخیلی خیلی حجیم اند.او یکی از سخت کوش ترین کارگردان هایی است که باهاشون سر و کار داشته ام.
داستان پلیس 2013 دارای صحنه های هیجان انگیز اکشنی است که از سریال انتظار میرفت .این فیلم همچنین نیمه دیگر جکی را به ما نشان میدهد ،جکی موهای خود را کوتاه کرده و به این ترتیب بیشتر شبیه یک افسرقابل اعتماد و مسئولیت پذیر چینی میشود.
جکی در این باره با خنده میگوید: اینبار کاراکتر من ارامش بیشتری نسبت به کاراکترهای قبلیم دارد و من تو این فیلم یکبار هم شکلک های مسخره در نمی اورم.

چهارشنبه 30 مرداد 1392  6:12 PM
تشکرات از این پست
hessamnice montazereagha
دسترسی سریع به انجمن ها