اس ام اس 20
<p>نداشتمت و نداشتنت را چه سخت تجربه كردم...حال كه در كنارمی ترس نداشتنت را تجربه می كنم...!</p>
گویی این روزها آدم ها
به دست هم پیر می شوند نه به پای هم...
انتظار سخت است، فراموش کردن هم سخت
انتظار سخت است، فراموش کردن هم سخت است. اما اینکه ندانی باید انتظار بکشی یا فراموش کنی از همه سخت تر است.
abolfazl 65
پاسخ به:اس ام اس 20
آنهایی که غم کمتری دارند با خودنمایی بیشتری می گریند.
نه ازخودت تعریف کن ونه بدگویی ، زیرا اگرتعریف کنی نمی پسندند واگر بدبگویی تورابیش ازآنچه اظهارمی کنی بدمی پندارند . . .
پرسیدم: از حلال ما، چرا قامتت خم است؟ آهی کشیدو گفت: که ماه محرم است، گفتم: که چیست محرم، با ناله گفت: ماه عزای اشرف اولاد آدم است
آبروی حسین به کهکشان میارزد / یک موی حسین بر دو جهان میارزد / گفتم که بگو بهشت را قیمت چیست / گفتا که حسین بیش از آن میارزد
باز محرم رسید، ماه عزای حسین / سینه ی ما میشود، کرب و بلای حسین / کاش که ترکم شود غفلت و جرم و گناه / تا که بگیرم صفا، من ز صفای حسین
دیباچه ی عشق و عاشقی باز شود، دلها همه آماده ی پرواز شود، با بوی محرم الحرام تو حسین، ایام عزا و غصه آغاز شود
باز دلم غم گرفت دوباره ماتم گرفت، ماه محرم آمد تمام عالم گرفت
شاد ماندن به هنگامیکه انسان در گیرودار کارهای ملال آور و پر مسئولیت است، هنر کوچکی نیست
این عشق نیست که دنیا را می چرخاند، عشق چیزی است که چرخش دنیا را ارزشمند میکند
دریاها نماد فروتنی هستند، در نهاد خود کوه هایی بلندتر از خشکی دارند ولی هیچگاه آن را به رخ ما نمیکشند
زندگی گره ای نیست که در جست و جوی گشودن آن باشیم، زندگی واقعیتی است که باید آن را تجربه کرد
کاش میشد بوسه ها را قاب کرد / مثل نامه سوی هم پرتاب کرد / کاش میشد عشق را تقسیم کرد / مثل تک شاخه گلی تقدیم کرد