0

این زنجیره را تو پاره کن!

mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

این زنجیره را تو پاره کن!

این پیامک را برای 10 نفر ارسال کنید، تا فردا خبر خوشی خواهید شنید!

ارسال پیامک گروهی

اگر در پیام ارسالی شما را تهدید کرده بودند که در صورت عدم ارسال بدشانسی می‌آورید و یا در صورت ارسال، خبر خوبی دریافت خواهید کرد، مطمئن باشید این پیام دروغ محض است.

حتماً برای یکبار هم که شده ایمیل‌هایی از این دست را دریافت کرده‌اید. پیام هایی که از شما می‌خواهند پیغام ارسال شده از طریق ایمیل و یا پیام کوتاه را برای چندین نفر ارسال کنید تا بعد از مدتی خبر خوشی دریافت کنید.

به گزارش ایتنا از روابط عمومی شرکت ایمن رایانه پندار، نماینده رسمی و انحصاری شرکت پاندا سکیوریتی در ایران، در اغلب این پیام‌ها، فرستنده پیغام سعی دارد تا نوعی از احساس گناه و یا تهدید را در گیرنده برانگیزد تا او به امید رسیدن به وعده داده شده در پیام، پیغام مورد نظر را با دیگران به اشتراک بگذارد.

براساس این گزارش طی سال‌های اخیر شیوه انتشار پیام با تغییرات زیادی همراه بوده است.
به عنوان مثال سال ها قبل افراد مجبور بودند نامه دست نوشته خود را به همراه پاکت و تمبر تنها به یک نفر ارسال کنند.
در چنین شرایطی تصور کنید که چطور می توانستید یک نامه مشابه را به چندین نفر از دوستان خود بفرستید.
تا اینکه اینترنت از راه رسید تا سرعت انتشار نامه را به طرز فزاینده ای افزایش دهد.

اما حالا این روش به حدی در بین کاربران گسترده شده است که بعضی آن را تبدیل به یک بازی و شوخی کرده و از طریق راه هایی مثل پیام کوتاه، ایمیل و یا به اشتراک گذاری بر روی دیوارهای شبکه‌های اجتماعی نوعی از محتوا را برای تعداد زیادی از کاربران ارسال کرده و خواستار عدم قطع این زنجیره هستند!

اما دقیقاً سوال اینجاست که چه عاملی باعث می شود تا مردم چنین شوخی ای را جدی گرفته و ارسال همزمان یک پیام به چندین نفر را ادامه دهند؟
شاید بتوان گفت عدم قطع چنین زنجیره معیوبی به چندین عامل نظیر احساسات خوب و پاک مردم، حرص و طمع، خرافات و از همه اینها مهم‌تر، جهل گیرنده برمی‌گردد.

متاسفانه افراد ترسو، ساده لوح و بی سواد طعمه خوبی برای انتشار چنین پیام هایی به شمار می‌آیند.
متاسفانه عده ای از کاربران سودجو با ارسال این ایمیل ها سعی در گسترش ویروسی خاص و یا دریافت مفت و مجانی آدرس ایمیل های دوستان شما را دارند.
عده ای دیگر نیز با این اقدامات خرافات و شایعات را در فضای مجازی گسترش می‌دهند.

اما بطور کلی محتوای این پیام ها به سه نوع تقسیم می شوند:

- پیام هایی که به کاربران وعده کمک اقتصادی می دهند.
- پیام هایی که خوش شانسی و یا بد شانسی کاربران را به ادامه این زنجیره وابسته می دانند
- پیام هایی که حس نوع دوستی و کمک به دیگران را در کاربر بیدار می کنند

حال نکته اینجاست که چطور پیام های درست را از پیام های غیرواقع تشخیص دهیم و بتوانیم نسبت به ارسال و یا عدم ارسال آنها تصمیم گیری درست داشته باشیم.
۱- به محض دریافت چنین پیامی ابتدا در گوگل جستجو کنیم. اگر این یک پیام واقعی باشد احتمالاً سایت و یا کمپینی در ارتباط با آن موضوع وجود خواهد داشت. به همین منظور شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اصلی سایت مراجعه کنید.

۲- دقت کنید که این کمپین توسط موسسه ای اجرا شده باشد که تا قبل از این نیز در حوزه ترویج اقدامات اجتماعی سابقه داشته باشد. در ضمن به تاریخ آغاز و پایان کمپین هم توجه کنید. چرا که هر کمپین خیرخواهانه ای آغاز و خاتمه ای دارد.

۳- حتما توجه داشته باشید که در پیام های نوع دوستی که برای شما ارسال می شود، لوگو و نشانه موسسه خیرخواه ذکر شده باشد. اگر پیامی فاقد چنین نشانه ای باشد بهتر است به آن اعتماد نکرده و از ارسال به دیگران صرف نظر کنید.

۴- اگر در پیام ارسالی شما را تهدید کرده بودند که در صورت عدم ارسال بدشانسی می‌آورید و یا در صورت ارسال، خبر خوبی دریافت خواهید کرد، مطمئن باشید این پیام دروغ محض است. از ارسال آن صرف نظر کنید.

و اما بعد ...
در این شرایط تنها به یک چیز فکر کنید؛ اگر این پیام ها واقعی بودند آیا نباید تا به حال یا خیلی پولدار و یا خیلی فقیر می بودید؟ آیا هستید؟
آیا هنوز هم می خواهید این زنجیره را ادامه دهید؟!

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

شنبه 25 خرداد 1392  5:02 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon yasbagheri salma57 rasekhoonzm nazaninfatemeh rashon onehamed raeiali75 geograf_reza snzarei hamidreza52 kharabaf NightClawler akram_h fatemeh_fnp_1997 dr460n ledled92 catcat milad85 a_sadri farashbandzare majnon313 zahrafirooz smart_boy iraj_b valyollah kor13650 omiddeymi1368 ali_kamali
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:این زنجیره را تو پاره کن!

متاسفانه خيلي وقتها از قرآن و پيامبر و ائمه مايه مي گذارند.

در مورد پيامك هايي كه از طريق موبايل مياد. من هميشه قطع كننده زنجيره هستم.

آخه وقتي با عقل من جور در نمياد نمي تونم اون رو براي ديگران هم بفرستم. من هر پيامي كه برام بياد و نوشته باشه لطفا قطع كننده نباشيد قطعا براي ديگران ارسال نمي كنم. چون فكر مي كنم اين سوء استفاده اپراتورهاست كه اين برنامه رو به استفاده كنندگان از موبايل ياد دادند.

بعضي وقتها احاديثي از پيامبر مي فرستند كه نوشته هر كه اين حديث رو براي 10 نفر بخونه يا 10 نفر رو از اون آگاه كنه فلان نعمت بهش داده ميشه و يا خبر خوبي براش مياد.

شايد تعجب كنيد ولي ختم قرآن پيامكي درست كردند و پيام دادن. بعد گفتن هر كي نمي خواد ختم رو ادامه بده با اين شماره تماس بگيره تا يك نفر جايگزين بشه. !!!!

يك دفعه ختم قرآني رو پيامك مي كردن. عين سرشاخه هاي هرمي. هر نفر يك آيه رو بخونه و به 8 نفر بعد آيه رو بفرسته . بعد 8 نفر بعدي آيه بعد رو بخونن و به 8 نفر بدن. به خيالشون ميشه 8 ختم. ولي نمي دونن وقتي 8 نفر اول هر كدوم به 8 نفر پيام بدن ميشه آيه اول رو 8 نفر خوندن و آيه دوم رو 64 نفر و الي آخر.

كمي عقل هم چاشني پيامكهاشون مي كردن آدم رغبت مي كرد انجامش بده. ولي متاسفانه فقط بي خردي و گاها سوء استفاده و  و شايد هم موارد ديگه اي كه خدا مي دونه

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

شنبه 8 تیر 1392  9:49 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rashon onehamed mshhms nazaninfatemeh kharabaf NightClawler fatemeh_fnp_1997 dr460n milad85 catcat alirezanabi2006 iran313 hamedmax131 kavosh 09303495228 ali_kamali
dooste_u
dooste_u
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 197

یه مدت پیش دیدم توی شاهچراغ توی کتابهای مفاتیح کلی از این چیزها نوشته بودند

یه دنیا افسوس خوردم

آقای مهربانی ها

بابت گریه هایی که به خاطر گناهان ما کردی

شرمنده ایم

شنبه 8 تیر 1392  9:58 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon rashon onehamed mshhms nazaninfatemeh NightClawler fatemeh_fnp_1997 AliFanoodi milad85 catcat ali_kamali
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

همین چند ماه پیش توی اینترنت برای منم یه هم چنین پیامی اومده بود.گفته بود اگه این کارو نکنی بد شانسی می یاری.پیامو واسه ی مامانم گفتم گفت که این از وقتی که من هنوز به دنیا نیومده بودم مرسوم بوده!!!!!

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
شنبه 8 تیر 1392  10:08 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 rashon onehamed nazaninfatemeh NightClawler fatemeh_fnp_1997 ali_kamali
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

ممنون چه مطلب قشنگی هست

راستش من زیاد از این پیامک ها دریافت میکنم متاسفانه و همیشه قطع کننده این پیامک ها هستم.میگم بده ها مردم از آدم چیزی بدوننا.راستش دوستان و آشنایان همه میدونن که من عاشق امام رضا هستم و همین یه بهانه شده تا هرچی پیامکی که در رابطه با امام رضا هست برام میفرستن.مثلا میزنن 8 بار بگو یا امام رضا و به هشت نفر این ایه رو بفرست البته منم 8 بار یا امام رضا رو میگم ولی دیگه نمی فرستم

جدیدا سعی میکنم خط اول این پیامکا رو که دیدم اصلا نخونم و پاکش کنم

اخه یکی نیست به این دوستان بگه من عاشق امام رضا هستم درست ولی خوبه ادم یه ذره عقلشم به کار بندازه ،اخه این چه پیامکی که  می فرستین به ادم

خواستم بگم که اگه کسی میترسه که اگه این پیامک رو قطع کنه بلایی سرش میاد،نترسین لطفا چون من قطع کننده 1000 تا از این پیامکا بودم و میبینین که صحیح و سالم دارم زندگیم رو میکنمwink

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 8 تیر 1392  12:14 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon onehamed NightClawler mredmred fatemeh_fnp_1997 AliFanoodi catcat ali_kamali
hoseinh1990
hoseinh1990
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2645

به نظر من هم اینا الکی همش

یه عده خاص از این پیام ها درست میکنن واسه سود اقتصادی خودشون

تازه بغیر از اینا پیامک های دیگه هم هستش

در مورد مشاهیر کشورمون

و غیره

که خیلی واقعا زشته اینکارا

من که هروقت از این پیامک ها بیاد نخونده حذفش میکنم

گـر تو خواهی که  بیابی زجهان راه نجات

بر محمّد تو بگو از دل و جان صلوات.

شنبه 8 تیر 1392  2:44 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh NightClawler salma57 mredmred fatemeh_fnp_1997 AliFanoodi ravabet_rasekhoon onehamed catcat ali_kamali
afsoon77
afsoon77
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 173

ضمن تشکر وآگاهی خیلی خوبتان ، متاسفانه همانگونه که اشاره شد بیشتر بحث جهل مخاطب چاشنی این قضیه می شود و از روی نادانی وتعصبی که دارند اقدام به انتشار آن می نمایند قطعا" کارشناسانی در مخابرات در این قضیه دخیل هستند و سود کلانی از سادگی ما ملت نصیبشان می گردد.

شنبه 8 تیر 1392  8:29 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon salma57 nazaninfatemeh onehamed catcat ali_kamali
payamsadeghi
payamsadeghi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 9

من اصلا اهمیت نمیدم

االهم عجل لولیک الفرج

شنبه 8 تیر 1392  9:46 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon salma57 onehamed catcat ali_kamali
mosi_bamaram11
mosi_bamaram11
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1159

من محل نمیدم و اولش را که میخونم دیلت میکنم

تا که بودیم نبودیم کسی                                                               کشت ما را غم بی هم نفسی

تا که رفتیم همه یار شدند                                                               خفته ایم و همه بیدار شدند

شنبه 8 تیر 1392  10:36 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 nazaninfatemeh onehamed ali_kamali
milad85
milad85
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 641

نقل قول afsoon77

ضمن تشکر وآگاهی خیلی خوبتان ، متاسفانه همانگونه که اشاره شد بیشتر بحث جهل مخاطب چاشنی این قضیه می شود و از روی نادانی وتعصبی که دارند اقدام به انتشار آن می نمایند قطعا" کارشناسانی در مخابرات در این قضیه دخیل هستند و سود کلانی از سادگی ما ملت نصیبشان می گردد.

به نظر من باید منصفانه تر در مورد قضیه قضاوت کرد :

1)بجای اینکه بگیم جهل و تعصب مخاطب بهتر بگیم صفای دل و سادگی که امثال شما با دادن اگاهی این مشکل رو رفع می کنید

2) همون جور که همیشه ابجی سلما تذکر میده اینجا یه سایت مذهبیه پس نباید بدون دلیل و مدرک به کسی(مخابرات) تهمت زد

موفق باشید

یا علی

یک شنبه 9 تیر 1392  12:13 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 nazaninfatemeh catcat ali_kamali
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

زیاد اهمیت نمی دهم و مستقیم را حذفش می کنم.

یک شنبه 9 تیر 1392  12:21 AM
تشکرات از این پست
a_sadri ravabet_rasekhoon salma57 nazaninfatemeh onehamed ali_kamali
alirezajahazi
alirezajahazi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 246

به نظر من آدم هایی که اینگونه پیامک هایی رو ارسال می کنند نادان ترین انسان های روی زمینند که فکر می کنند دیگران جاهلند!!! وکسانی که این گونه پیامک ها رو باور میکنند از فرستنده هم نادان ترند!!!

وقتی که مریض میشی ،دلت میگیره یا خیلی تنهایی

همش دوست داری یه دوست بیاد باهات حرف بزنه

و تو یه دل سیر باهاش درد و دل کنی

و اونجاست که این دوستو

دوست واقعی خودت میدونی..

ولی اگر هیچکس ازت یادی نکرد یا هیچ دوستی حالو احوالتو نپرسید

از این دنیا و مردماش  بیزار میشی

که داری میمیریو کسی فکرت نیست

حالا به فکر دل شکسته امام زمان باش

اون سال هاست که تنهاست....

ما خودمونو دوست واقعی ایشون میدونیم ولی هیچ یادی ازشون نمیکنیم

اینه رسم رفاقت؟؟؟

یک شنبه 9 تیر 1392  12:45 AM
تشکرات از این پست
a_sadri salma57 nazaninfatemeh onehamed ravabet_rasekhoon catcat ali_kamali
aziz1352
aziz1352
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 769

باسلام / بحث خوب ومتيني ميباشدبا اين كارها باعواطف مردم بازي ميكنند ومسبب اصلي اين كارها مخابرات ميباشد چراكه اين آقايون ميتونن فيلتر كنن وباعث تكثير اين پيامها شوند چراكه دربعضي مواقع دربعضي ازكارها اينكارو ميكنند .خلاصه اين پيامها اگه به كسي اومد نبايد به ديگري بفرستد فورازنجير روقطع كنن .

یک شنبه 9 تیر 1392  8:53 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh onehamed ravabet_rasekhoon catcat ali_kamali
mosadegh
mosadegh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1778

خرافه پرستی فراگیر باعث شده تا برخی افراد به دور از ایمان و اعتقاد به توحید با انجام این کارها اذهان مردم را پریشان کنند

.تفکر از تخصص مهمتر است📌

یک شنبه 9 تیر 1392  9:22 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh onehamed ravabet_rasekhoon catcat ali_kamali
zahrafirooz
zahrafirooz
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 45

من که هیچوقت به این پیامها توجه نکردم و همیشه بی اعتنا بودم. معمولا این پیامها بوی سود جویی وسوء استفاده از احساسات پاک مردم را میده.

یک شنبه 9 تیر 1392  9:53 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh onehamed ravabet_rasekhoon salma57 catcat ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها