متاسفانه خيلي وقتها از قرآن و پيامبر و ائمه مايه مي گذارند.
در مورد پيامك هايي كه از طريق موبايل مياد. من هميشه قطع كننده زنجيره هستم.
آخه وقتي با عقل من جور در نمياد نمي تونم اون رو براي ديگران هم بفرستم. من هر پيامي كه برام بياد و نوشته باشه لطفا قطع كننده نباشيد قطعا براي ديگران ارسال نمي كنم. چون فكر مي كنم اين سوء استفاده اپراتورهاست كه اين برنامه رو به استفاده كنندگان از موبايل ياد دادند.
بعضي وقتها احاديثي از پيامبر مي فرستند كه نوشته هر كه اين حديث رو براي 10 نفر بخونه يا 10 نفر رو از اون آگاه كنه فلان نعمت بهش داده ميشه و يا خبر خوبي براش مياد.
شايد تعجب كنيد ولي ختم قرآن پيامكي درست كردند و پيام دادن. بعد گفتن هر كي نمي خواد ختم رو ادامه بده با اين شماره تماس بگيره تا يك نفر جايگزين بشه. !!!!
يك دفعه ختم قرآني رو پيامك مي كردن. عين سرشاخه هاي هرمي. هر نفر يك آيه رو بخونه و به 8 نفر بعد آيه رو بفرسته . بعد 8 نفر بعدي آيه بعد رو بخونن و به 8 نفر بدن. به خيالشون ميشه 8 ختم. ولي نمي دونن وقتي 8 نفر اول هر كدوم به 8 نفر پيام بدن ميشه آيه اول رو 8 نفر خوندن و آيه دوم رو 64 نفر و الي آخر.
كمي عقل هم چاشني پيامكهاشون مي كردن آدم رغبت مي كرد انجامش بده. ولي متاسفانه فقط بي خردي و گاها سوء استفاده و و شايد هم موارد ديگه اي كه خدا مي دونه