0

کدام یک از کاندیداها برنامه کاربردی تری ارائه داده است ؟ ( با ذکر دلیل بیان کنید )

mey212
mey212
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 552

کدام یک از کاندیداها برنامه کاربردی تری ارائه داده است ؟ ( با ذکر دلیل بیان کنید )

دوشنبه 6 خرداد 1392  10:04 AM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:کدام یک از کاندیداها برنامه کاربردی تری ارائه داده است ؟ ( با ذکر دلیل بیان کنید )

سلام. اگه ميشه يك جايي رو معرفي كنيد كه برنامه هاي همه كانديداها رو توش معرفي كرده باشه ممنون ميشم.

صفحه اصلي راسخون كه در مورد كانديداها صحبت كرده برنامه هاي همه رو داره يا نه؟

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

دوشنبه 6 خرداد 1392  11:24 AM
تشکرات از این پست
mey212 AliFanoodi
mey212
mey212
کاربر برنزی
دوشنبه 6 خرداد 1392  12:08 PM
تشکرات از این پست
salma57 AliFanoodi
nasershmaku
nasershmaku
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 77
دوشنبه 6 خرداد 1392  12:34 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi
salma57
salma57
کاربر طلایی1

پاسخ به:کدام یک از کاندیداها برنامه کاربردی تری ارائه داده است ؟ ( با ذکر دلیل بیان کنید )

نقل قول nasershmaku

سعید جلیلی

چون از جنس مردمه

فكر نمي كنم سوال سختي پرسيده شده بود. به هر حال برنامه ريزي دقيقي من از ايشون نديدم. ممكنه منو راهنمايي كنيد دقيقا از كجاي برنامه آقاي جليلي به مردمي بودنشون پي بردين؟

سوال ديگه تو بحثهايي كه آقاي جليلي در برنامه گفتگوي ويژه خبري مطرح نمودند در مورد اختلاس و فساد. سوال من اينه ايشون در مقام كميسيون امنيت ملي چه راهكاري براي ريشه كن كردن اين فساد ارائه دادن. و اصلا تو دوراني كه مسئول بودن چه كاركردي در مقابله با فساد داشتند؟ اساسا كميسون امنيت ملي نقشي در جلوگيري از فساد دستگاهها مي تونه داشته باشه؟ اون سه نفري كه مطرح كردن چرا اعلام نكردن؟ چرا تا حالا در مورد اين سه نفري كه فرمودند بيشترين بدهي ها مال اين سه نفر بوده هيچ اقدامي انجام ندادن؟

دوشنبه 6 خرداد 1392  5:15 PM
تشکرات از این پست
mey212
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول nasershmaku

سعید جلیلی

چون از جنس مردمه

خيلي دليل قانع كننده اي بود. من قانع شدم. :))))

سه شنبه 7 خرداد 1392  9:16 AM
تشکرات از این پست
mey212
mey212
کاربر برنزی

نقل قول salma57

نقل قول nasershmaku

سعید جلیلی

چون از جنس مردمه

خيلي دليل قانع كننده اي بود. من قانع شدم. :))))

سلام علیکم برای جواب دادن به سوالتون احتیاج به یکم وقت بیشتر جهت مطالعه بیشتر هست 

در ثانی خواهر گرامی در این تاپیک ما قصد نقد وبررسی کاندیدا ها را نداریم  بیشتر قصد داریم به برنامه کاندیداها پرداخته شود خودتونم که گفتین سوال خیلی راحتی پرسیده شده .

چون اگه بخواهیم به نقد وبررسی بپردازیم ممکن نا خواسته از کسی جانب داری یا به کسی توهین شه . ولی بنده شخصاً دارم پیگیری می کنم جوابتونم اگه منبع قابل اعتباری پیدا کردم باذکر منبع جواب می دهم.

سه شنبه 7 خرداد 1392  9:35 AM
تشکرات از این پست
salma57
mey212
mey212
کاربر برنزی

نقل قول salma57

نقل قول nasershmaku

سعید جلیلی

چون از جنس مردمه

فكر نمي كنم سوال سختي پرسيده شده بود. به هر حال برنامه ريزي دقيقي من از ايشون نديدم. ممكنه منو راهنمايي كنيد دقيقا از كجاي برنامه آقاي جليلي به مردمي بودنشون پي بردين؟

سوال ديگه تو بحثهايي كه آقاي جليلي در برنامه گفتگوي ويژه خبري مطرح نمودند در مورد اختلاس و فساد. سوال من اينه ايشون در مقام كميسيون امنيت ملي چه راهكاري براي ريشه كن كردن اين فساد ارائه دادن. و اصلا تو دوراني كه مسئول بودن چه كاركردي در مقابله با فساد داشتند؟ اساسا كميسون امنيت ملي نقشي در جلوگيري از فساد دستگاهها مي تونه داشته باشه؟ اون سه نفري كه مطرح كردن چرا اعلام نكردن؟ چرا تا حالا در مورد اين سه نفري كه فرمودند بيشترين بدهي ها مال اين سه نفر بوده هيچ اقدامي انجام ندادن؟

قابل توجه کاربر گرامی :

آقای جلیلی عضو کمیسیون امنیت ملی نبوده و نیست . ایشان دبیر شورای عالی امنیت ملی هستند که وظایفشان تعریف شده است و جلوگیری از فساد در دستگاه‌ها وظیفه شورای عالی امنیت ملی نیست .

اصل صد و هفتاد و شش (176) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به نام "اصل وظایف شورای عالی امنیت ملی" نیز شناخته می شود.

اصل صد و هفتاد و ششم (176) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران:

به منظور تأمین منافع ملی و پاسداری از انقلاب اسلامی و تمامیت ارضی و حاکمیت ملی "شورای عالی امنیت ملی" به ریاست رییس جمهور، با وظایف زیر تشکیل می‌گرد.

تعیین سیاستهای دفاعی - امنیتی کشور در محدوده سیاستهای کلی تعیین شده از طرف مقام رهبری.

هماهنگ نمودن فعالیت‏های سیاسی، اطلاعاتی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در ارتباط با تدابیر کلی دفاعی - امنیتی.

بهره‏گیری از امکانات مادی و معنوی کشور برای مقابله با تهدیدهای داخلی و خارجی.

سه شنبه 7 خرداد 1392  2:08 PM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول mey212

نقل قول salma57

نقل قول nasershmaku

سعید جلیلی

چون از جنس مردمه

قابل توجه کاربر گرامی :

آقای جلیلی عضو کمیسیون امنیت ملی نبوده و نیست . ایشان دبیر شورای عالی امنیت ملی هستند که وظایفشان تعریف شده است و جلوگیری از فساد در دستگاه‌ها وظیفه شورای عالی امنیت ملی نیست .

اصل صد و هفتاد و شش (176) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به نام "اصل وظایف شورای عالی امنیت ملی" نیز شناخته می شود.

اصل صد و هفتاد و ششم (176) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران:

به منظور تأمین منافع ملی و پاسداری از انقلاب اسلامی و تمامیت ارضی و حاکمیت ملی "شورای عالی امنیت ملی" به ریاست رییس جمهور، با وظایف زیر تشکیل می‌گرد.

تعیین سیاستهای دفاعی - امنیتی کشور در محدوده سیاستهای کلی تعیین شده از طرف مقام رهبری.

هماهنگ نمودن فعالیت‏های سیاسی، اطلاعاتی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در ارتباط با تدابیر کلی دفاعی - امنیتی.

بهره‏گیری از امکانات مادی و معنوی کشور برای مقابله با تهدیدهای داخلی و خارجی.

شرمنده. ببخشيد. منظورم همون شوراي امنيت ملي بود.

چهارشنبه 8 خرداد 1392  10:25 AM
تشکرات از این پست
mey212
salma57
salma57
کاربر طلایی1

و البته بند سوم از وظايف ايشون تهديدهاي داخلي رو مطرح كرده. كه اين اختلاس يكي از بزرگترين تهديدهاي داخلي به شمار ميره. چرا ايشون هيچ كار قابل دفاعي در اين زمينه انجام ندادن. مثل اينكه آقاي جليلي جزء همين دولت دهم حساب ميشن. و قراره منابع مادي و معنوي رو به كار بگيرند.

چهارشنبه 8 خرداد 1392  10:32 AM
تشکرات از این پست
mey212
mey212
mey212
کاربر برنزی

نقل قول salma57

و البته بند سوم از وظايف ايشون تهديدهاي داخلي رو مطرح كرده. كه اين اختلاس يكي از بزرگترين تهديدهاي داخلي به شمار ميره. چرا ايشون هيچ كار قابل دفاعي در اين زمينه انجام ندادن. مثل اينكه آقاي جليلي جزء همين دولت دهم حساب ميشن. و قراره منابع مادي و معنوي رو به كار بگيرند.

باعرض سلام مجدد خدمت کاربر گرامی:

باید شرح وظایف در خصوص تهدیدها را بررسی کرد که البته جزو وظایف وتوانایی مانیست .

چهارشنبه 8 خرداد 1392  12:38 PM
تشکرات از این پست
salma57
mohsen_nasseh
mohsen_nasseh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 38

من برنامه های جلیلی را می پسندم (1) طبق این صحبتهایی که در تلویزیون کرد

جلیلی مهمترین وظیفه دولت و رئیس‌جمهور را فراهم کردن فرصت برای شکوفا شدن استعدادهای آحاد جامعه دانست و گفت: اگر دولت تمام ظرفیت کشور را به کار بگیرد، تا استعدادها شکوفا شود، نتیجه و حاصل آن ده‌ها برابر ظرفیتی است که برخی فکر می‌کنند با سلاح هسته‌ای می‌توانند انجام دهند.

جلیلی در ادامه سخنانش با تاکید بر اینکه دولت دو وظیفه اصلی دارد، اظهار داشت: ابتدا اینکه نباید بگذارد این ظرفیت‌ها معطل بماند و دیگر اینکه از منحرف شدن این استعدادها به سمت دیگران جلوگیری کند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به دوران دفاع مقدس اظهار داشت: ما در آن زمان سازوکارهایی داشتیم که به دلیل مبتنی بودن بر اندیشه دینی و اسلامی، موفقیت‌های بزرگی را به همراه داشت.

جلیلی افزود: البته صدام هم ساختار و ارتش داشت و تجهیزاتشان از ما بیشتر بود اما ما چرا توانستیم موفق شویم، به دلیل اینکه سازوکار ما سازوکار متناسب با انقلاب اسلامی بود.
 در حوزه پاسخگویی نیز ما باید با چنین رویکردی به پیش برویم باید سازوکارهای ما به گونه‌ای باشد که دستگاه اجرایی ما به سراغ ارباب رجوع برود نه اینکه وقتی خود او مراجعه می‌کند، با چند مانع مواجه شود.

جلیلی خاطرنشان کرد: باید سازوکار اقتصادی نیز به همین گونه باشد و دستگاه‌های ما به سراغ کسی که می‌خواهد فعالیت کند بروند. این در حوزه امنیت و سیاست نیز قابل اجرا است.

همین که دنبال عوض کردن ساز و کار و برگرداندن آن در چارچوب مبانی انقلاب و اسلام است یک مزیت هدف و برنامه ی او محسوب می شود.

یکی از بحث‌هایی که سال‌ها در کشور مطرح بوده است قطع وابستگی به نفت است، افزود: قرار بود در پایان برنامه چهارم این امر محقق شود و اگر خوب اجرا می‌شد شاید برخی موارد در عرصه تحریم در موضوعاتی مثل نفت عملاً منتفی بود.

همچنی در ادامه می گوید :

باید ساختار اجرایی و اداری متناسب با ظرفیت باشد، گفت: الآن مردم از تورم رنج می‌برند و یک ظلم اساسی به مردم مالیات تورمی است که بیشتر آثار سوء آن متوجه اقشار ضعیف است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: اگر ساختار را به منبع آب تشبیه کنیم و منبع نیز بودجه باشد، باید آب که در منبع است به مصارف و نیازهای کشور که مانند باغچه است، برسد. لوله‌ها نباید دچار فرسودگی شود. نباید آب هدر رود.

جلیلی ادامه داد: این به معنای آن نیست که همکاران ما در دولت دچار مشکل هستند. باید اقتصاد به شکل صحیح مدیریت شود، نباید فقط در فکر هزینه‌کرد باشیم بلکه باید در فکر تولید نیز بود. باید ببینیم چگونه بودجه افزایش می‌یابد و به بهترین شکل هزینه می‌شود.

ارادتمند

چهارشنبه 8 خرداد 1392  10:16 PM
تشکرات از این پست
salma57 mey212
6115omid
6115omid
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

تا این لحظه که جلیلی و روحانی و ولایتی و قالیباف برنامه های سنجیده تریی بیان کردن انشا.... تا آخر هم سر حرف هایشان باشن

مردم ما کمی آرامش اقتصادی و ثبات نیاز دارند که اول با حماسه سیاسی مردم  و بعد حماسه اقتصادی مردان دولت جدید انجام خواهد شد.

جمعه 10 خرداد 1392  2:04 PM
تشکرات از این پست
mey212 salma57
hessamnice
hessamnice
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 4099

به نظر من تنها کسانی که می توانند مشکل مردم را حل کنند آقایان رضایی و قالیباف هستند.بقیه همه فکر سیاست خارجی را دارند

.: آخر ای مولای من چندی به درگاهت شدم / در طریقت، از دل و جان پیرو راهت شدم :.

.: محو روی آن جمال پاک چون ماهت شدم / ذره ای گشتم ز خاک و زیر پاهایت شدم :.

یک شنبه 19 خرداد 1392  10:29 AM
تشکرات از این پست
mey212 salma57
salma57
salma57
کاربر طلایی1

ارائه برنامه به تنهايي چاره ساز نيست. به نظر من پشتوانه حقيقي يك كانديدا عملكرد اوست كه بايد بيشتر مورد توجه قرار بگيرد.

تقريبا برنامه هاي كانديداها مشابه هم شده. رييس جمهور هاي قبل هم خيلي برنامه دادند. ولي بايد ببينيم كي مي تونه بهتر از پس اجراي برنامه هاش برمياد. و الا من هم بلدم شعار بدم و برنامه بدم. ولي نمي تونم اجراش كنم و الا مي رفتم كانديدا مي شدم :))

دوشنبه 20 خرداد 1392  6:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها