0

نظرسنجي: به نظر شما ميزان مشاركت مردم در انتخابات رياست جمهوري سال 92 چگونه است؟

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

نظرسنجي: به نظر شما ميزان مشاركت مردم در انتخابات رياست جمهوري سال 92 چگونه است؟

سلام دوستان

1- به نظر شما ميزان مشاركت مردم در انتخابات رياست جمهوري سال 92  نسبت به دوره هاي قبل چگونه است؟

1- مشاركت بيشتر مي شود         2- نسبت به دوره هاي گذشته فرقي نمي كند       3 - مشاركت كمتر مي شود

2- آيا شما در انتخابات شركت مي كنيد؟ چرا؟

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 29 فروردین 1392  9:22 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 tahmores catcat hojat20 qodrat a_sadri 09303495228 kamrantak AliFanoodi payamsadeghi
ali201355
ali201355
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 792
پنج شنبه 29 فروردین 1392  11:00 AM
تشکرات از این پست
salma57 tahmores catcat hojat20 a_sadri kamrantak AliFanoodi
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

پاسخ به:نظرسنجي: به نظر شما ميزان مشاركت مردم در انتخابات رياست جمهوري سال 92 چگونه است؟

با سلام 

به نظر من تا زمانی که اسامی کاندیدا  به طور قطعی اعلام نشود خیلی نمی شود تصمیم گرفت 

تا معلوم شدن کاندیدا  گزینه 2  مد نظر من میباشد

پنج شنبه 29 فروردین 1392  11:21 AM
تشکرات از این پست
salma57 catcat hojat20 a_sadri kamrantak AliFanoodi
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:نظرسنجي: به نظر شما ميزان مشاركت مردم در انتخابات رياست جمهوري سال 92 چگونه است؟

من هم مورد2روانتخاب می کنم.

درموردسئوال2خودتونم پاسخ ندادین؟smiley

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 29 فروردین 1392  11:30 AM
تشکرات از این پست
salma57 catcat tahmores hojat20 a_sadri kamrantak AliFanoodi
salma57
salma57
کاربر طلایی1

هميشه مردم ميان و راي مي دن.  ولي از اين بابت كه همزمان با انتخابات شوراست احتمالا مشاركت زيادتر ميشه.

هميشه شركت كردم و انشاءالله  باز هم شركت مي كنم حتي اگر رييس جمهوري كه انتخاب كردم به وعده‌هاي خود عمل نكند. حتي اگر در هيچ كدام از دوره ها كسي كه من انتخاب كردم راي نياورده باشد. اگه من شركت نكنم پس كي شركت كنه؟؟ كي رييس جمهور رو انتخاب كنه؟؟؟

هميشه اعتقاد داشته و دارم كه حتي يك راي من در تعيين سرنوشت مملكت تاثيرگذار است. (همين كه مشاركت بالا مي ره و هم كسي كه انتخاب ميشه درصد راي او بالا باشه و......). به راي سفيد هم علاقه ندارم. چون عقل دارم و مي بينم و مي تونم تصميم بگيرم. بالاخره از بين كساني كه كانديدا مي شن عقل من يكي رو بر ديگران ترجيح مي ده.  بنابراين اگر زنده باشم قطعاً شركت مي كنم

پنج شنبه 29 فروردین 1392  11:46 AM
تشکرات از این پست
catcat tahmores hojat20 a_sadri kamrantak AliFanoodi
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699
پنج شنبه 29 فروردین 1392  11:51 AM
تشکرات از این پست
salma57 tahmores hojat20 a_sadri kamrantak
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

1- مشارکت بیشتر می شود

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

جمعه 30 فروردین 1392  8:08 AM
تشکرات از این پست
a_sadri salma57 kamrantak
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

1- به نظر شما ميزان مشاركت مردم در انتخابات رياست جمهوري سال 92  نسبت به دوره هاي قبل چگونه است؟

مردم که همیشه در صحنه هستن.

از طرفی چون اخیرا مشکلاتی به خصوص در حوزه اقتصادی داشتیم، و در خواست و تقاضا برای رفع مشکلات اقتصادی (گرانی، نوسان قیمت ها و ...) وجود داره مشارکت مردم بیش از پیش خواهد بود.

از سوی دیگه نامگذاری سال از جانب مقام معظم رهبری نشان از اهمیت روزها و هفته های پیش رو داره، مردم هم که هوشیار و ولایت مدار هستن الحمدالله  و این اهمیت رو متوجه هستن.

به همین دلیل من نظرم این هست که مشارکت مردم بیشتر خواهد بود و مردم ما حماسه خواهند افرید.

انشالله

چون حکومت با ما کار داره ، ما نمیتونیم باهاش کار نداشته باشیم (بخواییم نخواییم تصمیمات فرد انتخاب شده در تمامی ابعاد زندگی ما تاثیر می گذاره).

الناس علی دین ملوکهم.

دین مردم با دین افراد حاضر در قدرت گره خورده است.

ما هم سعی می کنیم به عنوان یک قطره از اقیانوس مردم به وظیفه عمل کنیم و در این حماسه ای که توده های مردم خواهند داشت سهمی هر چند اندک داشته باشیم.

با احترام

جمعه 30 فروردین 1392  12:42 PM
تشکرات از این پست
tahmores a_sadri salma57 kamrantak
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

با سلام

احتمالا گزینه 1 اتفاق میفته ؛ چون تنوع  نامزدها و احزاب زیادِ .

بله من هم حتما شرکت می کنم .

جمعه 30 فروردین 1392  1:05 PM
تشکرات از این پست
tahmores salma57 kamrantak
09303495228
09303495228
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8721

با این اوضاع که من تو انتخابات میبینم عمرا کسی رای بده گزینه 3

چهارشنبه 8 خرداد 1392  11:04 AM
تشکرات از این پست
tahmores kamrantak salma57
kamrantak
kamrantak
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 463

به نظرم مردم فهیم ما به خاطر اقتدار کشورمون هم که شده بیشتر میان و رای میدن حتی اگه رای شون سفید باشه

یاعلی

شنبه 11 خرداد 1392  8:21 PM
تشکرات از این پست
tahmores salma57
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

نقل قول salma57

سلام دوستان

1- مشاركت بيشتر مي شود         2- نسبت به دوره هاي گذشته فرقي نمي كند       3 - مشاركت كمتر مي شود

من که فکر می کنم فرقی نکنه.ولی من اگه می تونستم توی انتخابات شرکت می کردم چون آینده ی خودمو رقم می زنم و اگه کار اشتباهی کرد بگم اشتباه خودم بوده نه دیگران.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
سه شنبه 21 خرداد 1392  10:03 AM
تشکرات از این پست
salma57
mey212
mey212
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 552

نقل قول salma57

سلام دوستان

چرا  در مورد این نظر سنجیتون اطلاع رسانی نکردید من تازه الان دیدم یا حد اقل تو تالار انتخابات می گذاشتین

پنج شنبه 30 خرداد 1392  7:27 AM
تشکرات از این پست
hojat20 salma57
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول mey212
نقل قول salma57

سلام دوستان

چرا  در مورد این نظر سنجیتون اطلاع رسانی نکردید من تازه الان دیدم یا حد اقل تو تالار انتخابات می گذاشتین

جاداشت درقسمت اعلانات تالارهایک تبلیغی ازپست ایجادشدهمی زدیدتاگله ای درکارنباشه.باتشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

پنج شنبه 30 خرداد 1392  8:35 AM
تشکرات از این پست
salma57
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول mey212
نقل قول salma57

سلام دوستان

سلام. اين نظرسنجي قبل از ايجاد تالار انتخابات گذاشته شده. من خودم يادم نبود همچين تاپيكي ايجاد كردم. :))

پنج شنبه 30 خرداد 1392  10:04 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها