0

نظرسنجی : آیا با موضوع اهدای عضو موافق هستید؟ چرا؟

yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

با توجه به موضوعات و مباحث اخیر در این چند روز در جامعه آیا با موضوع اهدای عضو موافق هستید ؟ چرا؟

لطفا نظرات خود را بیان کنید .

پنج شنبه 22 فروردین 1392  9:26 AM
تشکرات از این پست
salma57 tahmores nazaninfatemeh a_sadri AliFanoodi farshon mohsen_nasseh zaahra saeedakh payamsadeghi
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:نظرسنجی : آیا با موضوع اهدای عضو موافق هستید؟ چرا؟

سلام. بله موافقم. البته اگر اهداي عضو توسط خود فرد صورت بگيرد همان امضاي فرم و رضايت نامه بهتره و ديگه بعد از مرگ ناراحتي براي خانواده هاي داغدار پيش نمياد. ولي در مورد بعد از مرگ وقتي مي رن سراغ خانواده ها و رضايت مي گيرن خيلي راضي نيستم. البته اهداء عضو داوطلبانه از طريق خود خانواده ها هم ستودنيست و

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

پنج شنبه 22 فروردین 1392  9:41 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri tahmores nazaninfatemeh a_sadri zaahra
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

هیچکدام از ما از زمان مرگ خودمون اطلاعی نداریم ولی وقتی مرگ فرا میرسد شاید بتونیم با اهدای عضو جان تازه ای به افراد دیگر بدهیم .

در سالهای اخیر با بحث های زیادی راجع به درست بودن این کار در کشور انجام شده و با توجه به استفتات برخی علما و روحانیون اهدای عضو به یک امر خداپسندانه مبدل گشته و افراد یا خود قبل از مرگ اقدام به تکمیل فرم اهدای عضو نموده یا نه پس از مرگ خانواده وی اقدام به این کار میکنند .

به نظر من این کار خوبی است چون با اهدای عضو افرادی میتونند از رنج و ناراحتی های ناشی از بیماریهای طولانی مدت راحت به ادامه زندگی بپردازند ...

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

پنج شنبه 22 فروردین 1392  9:51 AM
تشکرات از این پست
tahmores nazaninfatemeh a_sadri zaahra
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام. بله موافقم. البته اگر اهداي عضو توسط خود فرد صورت بگيرد همان امضاي فرم و رضايت نامه بهتره و ديگه بعد از مرگ ناراحتي براي خانواده هاي داغدار پيش نمياد. ولي در مورد بعد از مرگ وقتي مي رن سراغ خانواده ها و رضايت مي گيرن خيلي راضي نيستم. البته اهداء عضو داوطلبانه از طريق خود خانواده ها هم ستودنيست و

با سلام

من هم با نظر شما موافقم ولی شاید هیچوقت این فرصت برای فرد متوفی پیش نیامده که اقدام به تکمیل فرم اهدای عضو کند و درخواست از خانواده متوفی به نظر من کار خوبی است شاید با این کار خانواده رضایت دادند و بیماران زیادی با اهدای این عضو از این بیماری رهایی پیدا کنند .

او هم بنده تو بود

پنج شنبه 22 فروردین 1392  9:57 AM
تشکرات از این پست
salma57 tahmores nazaninfatemeh a_sadri
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

نقل قول salma57

با سلام

من هم با نظر شما موافقم ولی شاید هیچوقت این فرصت برای فرد متوفی پیش نیامده که اقدام به تکمیل فرم اهدای عضو کند و درخواست از خانواده متوفی به نظر من کار خوبی است شاید با این کار خانواده رضایت دادند و بیماران زیادی با اهدای این عضو از این بیماری رهایی پیدا کنند .

فرم رضايتنامه براي همينه ديگه. در اوج ناراحتي بيان از يكي اين درخواست رو بكنن واقعا براي بازماندگان سخته. بعضي ها واقعا نمي تونن اين فداكاري رو انجام بدن و با اين عمل مخالفن. البته اهداي عضو داوطلبانه رو من بيشتر مي پسندم. شايد متوفي خودش راضي نبوده كه نرفته فرم رو پر كنه ولي اگه گاهي تو خانواده ها بحث بشه و همه از نظر هم باخبر بشن (يعني نظر خودشون رو در مورد اهداي عضو بدونن) هم خوبه و راحت تر ميشه تصميم گرفت. يعني به نوعي وصيت زباني.

پنج شنبه 22 فروردین 1392  10:07 AM
تشکرات از این پست
tahmores nazaninfatemeh a_sadri yasbagheri
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1

موضوع اهدای عضو در جامعه ما کاملا جا نیافتاده و بسیاری از خانواده ها ترس از صحبت کردن در چنین مواردی را نیز دارند و کمتر خواستار صحبت از این دست مسائل در کانون خانواده میباشن شاید رسانه ملی بتونه سهم مهمی در این راه داشته باشه و با این کار جان بیماری را از مرگ نجات بدهد .سمینارها و خیلی خیلی از جاها میتونند به توسعه این فرهنگ در جامعه نقش داشته باشند

او هم بنده تو بود

پنج شنبه 22 فروردین 1392  11:59 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh a_sadri
salma57
salma57
کاربر طلایی1

شايد براي اين درباره اش حرف نمي زنيم كه مرگ رو براي خودمون باور نداريم و فكر مي كنيم اين اتفاقات فقط براي ديگران ميفته.

به نظر من هم صدا و سيما مي تونه تاثيرگذار باشه. مثلا سريالي بسازه. البته سريال خوب و قابل درك. نه سريالهاي كه سر و تهش فقط شعاره.

پنج شنبه 22 فروردین 1392  12:09 PM
تشکرات از این پست
tahmores nazaninfatemeh a_sadri yasbagheri
tahmores
tahmores
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11998

با سلام 

بله کار بسیار پسندیده ای است 

به شخصه فکر میکنم حرکت جالبی است  من هم مرده ام هم زنده 

شاید  با این کار تا ابد  در  ذهن و قلب کسی باقی بمانیم

پنج شنبه 22 فروردین 1392  1:17 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh a_sadri salma57 yasbagheri
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

روزی فرا خواهد رسید که جسم من آنجا زیر ملافه سفید تمیزی  که چهارطرفش زیر تشک بیمارستان جمع شده است ، قرار می گیرد و آدم هایی  که سخت مشغول زنده ها و مرده ها هستند ، از کنارم عبور می کنند .

لحظه ای فرا خواهد رسید که دکتر می گوید مغز من از کار افتاده است و به هزاران دلیل زندگی ام رو به پایان است . در چنین  روزی تلاش نکنید به شکلی مصنوعی و با استفاده از دستگاه زندگی ام را به من باز گردانید .

این را بستر مرگ ننامید . بگذارید آن را بستر زندگی  بنامم و جسمم به دیگران کمک کند که به حیات خود ادامه دهند.

چشم هایم را به کسی بدهید که هرگز طلوع خورشید ، چهره  یک نوزاد و شکوه عشق را در چشم های یک زن ندیده است .

قلبم را به کسی بدهید که درقلبش تنها خاطرات دردناک و آزار دهنده دارد .

خونم  را به نوجوانی بدهید که در تصادف اتومبیل نجات یافته است و کمکش کنید تا زنده بماند و نوه هایش را ببیند .

کلیه هایم را به کسی به کسی بدهید که زندگی اش به دستگاهی نیاز دارد که هر هفته خونش را تصفیه کند .

استخوان ها ، عضلات ، سلولها و اعصابم را بردارید و به پاهای کودکی فلج پیوند بزنید .

اگر لازم  شد سلولهای مغزم را بردارید و بگذارید به رشد خود  ادامه دهد تا با آنها پسرک لالی بتواند با صدای بلند فریاد بزند و دختر ناشنوایی صدای باران روی شیشه اتاقش بشنود .

آنچه از من باقی می ماند بسوزانید و خاکسترش را به دست باد بسپارید تا گل بروید .

اگر قرار است چیزی از من دفن کنید ، بگذارید اشتاباهات ، ضعف ها و تعصباتم باشد. گناهانم را به شیطان و روحم را به خدا بسپارید . اگر گاهی دوست داشتید از من یاد کنید، عمل خیری انجام دهید یا به کسی که محتاج کمک تان است ، کلام محبت آمیزی بگویید .

اگر آنچه گفتم انجام دهید ، همیشه زنده خواهم ماند.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 22 فروردین 1392  3:22 PM
تشکرات از این پست
a_sadri salma57 yasbagheri tahmores
SedMammad
SedMammad
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 22

برای خود شخصی که اینکار را انجام می‌دهد که قطعا کار بسیار خوبیست و به آن کسی که عضو اهدایی را می‌گیرد، یک زندگی دوباره می‌بخشد. شاید یکی از بزرگترین لذت های آدم نیز کمک به دیگر افراد بشر باشد.

ولی برای خانواده آن فرد باید فرهنگ سازی شود. چون خانواده برایش بسیار سخت است که ببیند فرزندشان یا همسرش چگونه تکه‌پاره شده است!!!! و باید بفهمند که در پس این تکه پاره شدن چه چیزی برای چه کسانی دارد....

دوشنبه 26 فروردین 1392  1:06 AM
تشکرات از این پست
salma57 yasbagheri tahmores nazaninfatemeh a_sadri
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

بله موافقم وقتی که ماازاین دنیارفتیم دیگرچه فرقی به حال مامی کندچه بهترکه ازجسممون برای کمک به دیگران هم استفاده شود.باتشکر

درضمن من تاحالاچندین بارخون داده ام این موضوع هم تاحدودی مثل همین موضوع است.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 3 اردیبهشت 1392  11:46 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri tahmores nazaninfatemeh a_sadri salma57
mohsen_nasseh
mohsen_nasseh
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 38

من که خودم قصد دارم یکی از وصیت هایی که تو وصیت نامه ام می نویسم این باشه که اعضای سالم منو اهدا کنند

شاید این اعضای من رو این فرد محتاج بیشتر از من در راه طاعت خدا به کار برد و اون دنیا شفاعت و ثوابی باشه برای من

به نظر من هر کار خیری که با اون عضو انجام بشه ثوابی هم برای من در اخرت می نویسند

ارادتمند

دوشنبه 13 خرداد 1392  12:05 PM
تشکرات از این پست
tahmores a_sadri salma57
fatemeh_fnp_1997
fatemeh_fnp_1997
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 550

نه موافق نیستم چون اون طرف زنده هس و داره نفس می کشه و علم بشر ایقد ناقصه که نمی تونه برای اون کسی که مرگ مغزی شده کاری کنه !!!

!!!!از دیروز پند بگیر برای امروز زندگی کن و به فردا امیدوار باش

پنج شنبه 30 خرداد 1392  1:40 PM
تشکرات از این پست
a_sadri salma57
a_sadri
a_sadri
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2189

صحبت کردن در موردش آسونه ، اما اگه واقعا در موردش فکر کنیم می بینیم که به این سادگی ها هم نیست که بدن آدم رو تیکه تیکه کنن .

به هر حال کسانی که این کار رو انجام میدن انسان های بزرگی هستن .

پنج شنبه 30 خرداد 1392  2:37 PM
تشکرات از این پست
salma57 tahmores fatemeh_fnp_1997
dehghani
dehghani
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 79

بله موافقم اون جسم بی روح که به درد من نمیخوره خوشحال میشم به درد کسی بخوره

تازه باقیات و صالحات آدم میشه در دنیای دیگه که یه صلواتم اون دنیا محتاجش میشیم

دوشنبه 3 تیر 1392  11:31 PM
تشکرات از این پست
a_sadri salma57
دسترسی سریع به انجمن ها