پوسیدگیهای انگور براثر عوامل ساپروفیتی یا پارازیتهای ضعیف صورت میگیرد که در مراحل مختلف رشد به میوه حمله میکنند وباعث فساد آن میشوند. عواملی چون Greenaria uvicola باعث پوسیدگی تلخ انگور(grape bitter rot) میشود، Glomerella cingulata باعث پوسیدگی انگور رسیده (rip rot) میشود که معمولاً موقع برداشت محصول دیده میشود. این پوسیدگی به رنگ قرمز مایل به قهوهای دیده میشود. عواملی چون Guignardia bidwellii و Bortysphaeria obtusa باعث پوسیدگی سیاه رنگِ برگ، میوه و ساقهی مـــو میشوند.پوسیدگی خوشه (bunch rot) ناشی از Botryotinia fuckeliana (آنامورف: Botrytis cinerea) است که در آن خوشهی انگور لهیده و روی آن پوشش خاکستری قارچ تشکیل میشود. پوسیدگی خوشه ممکن است براثر Lasiodiplodia theobromae (Botrysphaeria rhodina) نیز بوجود آید لکن در این حالت پوسیدگی ابتدا قرمزرنگ و سپس سفید است ونهایتاً میوه مومیایی میشود.
کنترل پوسیدگیها:
جلوگیری از صدمه دیدن فیزیکی، شیمیایی وحمله حشرات بخصوص در مراحل آخر رشد، همچنین انبار سریع میوهها در دمای پایین و جداسازی میوههای آلوده در کاهش پوسیدگیها موثر است.