0

نمایشگاه غربت حضرت علی (ع) در شهادت حضرت زهرا (س)

mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

به مناسبت فرا رسیدن ایام فاطمیه و شهادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا)س) نمایشگاهی با هدف بررسی روایت تاریخی روند شهادت حضرت زهرا (س) در 9 موضوع از سقیفه بنی ساعده تا  شهادت زهرای مرضیه (س) به همت کانون فرهنگی هنری شهید ترابی در مسجد امام خمینی (ره) شهرستان خمین برگزار می گردد.

زمان : 10 الی 25 فروردین سال 1392

تصاویر نمایشگاه 

شورای سقیفه بنی ساعده

هجوم به خانه حضرت زهرا (س) و آتش زدن درب خانه حضرت

دستگیری حضرت علی (ع) و ابای حضرت از بیعت با  خلیفه اول

سیلی خوردن حضرت زهرا (س) در کوچه

بیت الاحزان

... شهادت حضرت زهرا (س) و

..... خاکسپاری شبانه حضرت فاطمه زهرا(س) و 

درد دل حضرت علی (ع) با چاه

سومین روز درگذشت حضرت زهرا (س) در خانه

سه شنبه 13 فروردین 1392  11:12 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi haji2482 javad696 mohsenaa1138 only110 ansareiran maxiri bolbolz rasekhoonzm KAVOSH majnon313 zahra_53 aligh1372
javad696
javad696
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 513

پاسخ به:نمایشگاه غربت حضرت علی (ع) در شهادت حضرت زهرا (س)

با سلام .حتما از قسمت های ذکر شده تصویر گرفته ودر این قسمت قرار دهید.من خودم اگر بتونم حتما از این نمایشگاه بازدید می کنم.))(تانباکو))

• javadmoradi696@yahoo.com    

• با راسخون هیچکس تنها نیست
چهارشنبه 14 فروردین 1392  12:47 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 only110 ravabet_rasekhoon AliFanoodi maxiri mohsenaa1138
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

نقل قول javad696

با سلام .حتما از قسمت های ذکر شده تصویر گرفته ودر این قسمت قرار دهید.من خودم اگر بتونم حتما از این نمایشگاه بازدید می کنم.))(تانباکو))

با سلام خدمت شما دوست عزیز

از قسمت های مورد نظر عکس گرفته شد ولی متاسفانه از آن دوربین هایی که شما استفاده می نمائید ما و دوستان ما نداریم wink

در ضمن از تمام زحماتی که  در طی این چند روز متحمل شدین تقدیر و تشکر می نمائیم.

چهارشنبه 14 فروردین 1392  3:16 PM
تشکرات از این پست
only110 ravabet_rasekhoon AliFanoodi maxiri mohsenaa1138
mohsenaa1138
mohsenaa1138
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 730

نقل قول saeedrsl

به نظر من خیلی سطح کار پایینه ودر واقع نوعی بی احترامیهٰ و باعث میشه که این مسایل مورد تمسخر واقع بشن.

با سلام

این کار به نظر شخصی بنده یکی از بزرگترین کار های درسطح استان  بوده است و مورد تائید استان و تمام مسئولین شهر قرار گرفته است .

اگر بی احترامی در کار بوده است مورد تائید امام جمعه شهرستان خمین و  تمام مسئولین این شهرستان قرار نمی گرفت .

در پناه حق  پیروز و سربلند باشید

چهارشنبه 14 فروردین 1392  9:50 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mahdi522 maxiri
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

ممنون.به نظر من که خیلی نمایشگاه خوب و عالی هستش.

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
چهارشنبه 14 فروردین 1392  10:08 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 maxiri javad696 mohsenaa1138
javad696
javad696
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 513

نقل قول mahdi522

نقل قول javad696

با سلام خدمت شما دوست عزیز

از قسمت های مورد نظر عکس گرفته شد ولی متاسفانه از آن دوربین هایی که شما استفاده می نمائید ما و دوستان ما نداریم wink

در ضمن از تمام زحماتی که  در طی این چند روز متحمل شدین تقدیر و تشکر می نمائیم.

با سلام

شما می توانیداز طریق همان سازمانی اقدام به برگزاری نمایشگاه کردید دوربین تهیه کرده و عکس بگیرید.در ضمن کمک های بنده و برادران اینجانب برای رضای خدا و خانم فاطمه زهرا بوده است وخواهد بود.(((اگر کسی بیاید بازدید از نمایشگاه و به خاطر غربت وتنهایی خانم فاطمه زهرا قطره ای اشک در چشمانش جاری شود من تا آخر عمر تضمین هستم ))) 

• javadmoradi696@yahoo.com    

• با راسخون هیچکس تنها نیست
پنج شنبه 15 فروردین 1392  12:18 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 mahdi696
aziz1352
aziz1352
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 769

باسلام

السلام عليك يافاطمه الزهرا سلام الله

عزيزان زحمت كش نمايشگاه كارشما ازيك طرف قابل پسنديده است كه ميخواهيد زواياي ظلم به ائمه اطهار و.. رانشان بدهيد وازيك طرف باندانم كاري وحسن نيت خود داريد ابروي حضرت علي وخاندان آن رابااينكارميبريد وباشبيه سازي ناشيانه كه علما هم بااينكار مخالف هستند ميبريد لذا اگر شما ميخواهيد واقعا" ظلمي كه به خاندان نبوت شده را نشان دهيد باكارهاي ديگر وبادعوت كردن علما وسخنراني وموعظه نشان دهيد نه اينكه بادرست كردن عروسك و ...كه واقعا"توهين به معصومين (ع)است نشان دهيد بنده به نوبه خود ازاين كارشما رضايت ندارم واز مسئولين راسخون هم تقاضا دارم اينها را نشان ندهد واشاعه اين نوع فرهنگ جلوگيري نمايند وجلو بدعت رابگيرند .باتشكر عزيزصدقي از تبريز

پنج شنبه 15 فروردین 1392  2:39 PM
تشکرات از این پست
mahdi696 mahdi522 mohsenaa1138 javad696
maesoman
maesoman
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 125

ما که  نمیتونیم بیاییم انشالله که در این نمایشگاه موفق باشید و اجرتان از امام زمان بگیرید

یاعلی

پنج شنبه 15 فروردین 1392  3:41 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 mahdi696 mohsenaa1138
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1

نقل قول aziz1352

باسلام

السلام عليك يافاطمه الزهرا سلام الله

عزيزان زحمت كش نمايشگاه كارشما ازيك طرف قابل پسنديده است كه ميخواهيد زواياي ظلم به ائمه اطهار و.. رانشان بدهيد وازيك طرف باندانم كاري وحسن نيت خود داريد ابروي حضرت علي وخاندان آن رابااينكارميبريد وباشبيه سازي ناشيانه كه علما هم بااينكار مخالف هستند ميبريد لذا اگر شما ميخواهيد واقعا" ظلمي كه به خاندان نبوت شده را نشان دهيد باكارهاي ديگر وبادعوت كردن علما وسخنراني وموعظه نشان دهيد نه اينكه بادرست كردن عروسك و ...كه واقعا"توهين به معصومين (ع)است نشان دهيد بنده به نوبه خود ازاين كارشما رضايت ندارم واز مسئولين راسخون هم تقاضا دارم اينها را نشان ندهد واشاعه اين نوع فرهنگ جلوگيري نمايند وجلو بدعت رابگيرند .باتشكر عزيزصدقي از تبريز

با عرض سلام و ادب و احترام

اولا نمایشگاه مذکور به همت یک کانون فرهنگی هنری و پایگاه بسیج ساخته شده است و ارگان های مذکور خود دارای هم  روحانی  هستند و مهمتر از آن ارگان های مذکور دارای نمایندگی ولی فقیه می باشند که این نمایشگاه مورد تائید آنان قرار گرفته است و از نظر آنان موردی نداشته و نخواهد داشت .

ثانیا هر پستی که قرار است در تبلیغات چرخشی راسخون قرار گیرد باید از نظر مسئول محتوی سایت هم مورد تائید باشد . اکنون هم که حجه الاسلام و المسلمین حاج آقای عزتی مسئول محتوای سایت هستن و این پست هم مورد تائید ایشان قرار گرفته و در تبلیغات چرخشی قرار گرفته است. و این گونه صحبت های شما به نظر بنده که بر اساس بدون سند و مدرک هستند باعث بی احترمی به تمام کسانی که در اول باعث بر پایی این نمایشگاه شدند و ثانیا به کسانی که این نمایشگاه را تائید نموده اند .

ثالثا در پایان متن شما نوشته شده بود که جلوی این بدعت را بگیرید اگر شما نگاهی به فرهنگ لغت بیندازید بدعت به معنی (( پدید آمدن چیزی است که سابقه نداشته باشد)) می باشد . این در صورتی است که تصاویر که شما ملاحضه می نمایید در تمام غرفه ها از منابع کنب شیعه بهره گرفته شد و در 4 غرفه اولی علاوه   بر این که از منابع شیعه استفاده شد از کتاب الامام علی بن ابیطالب از عبد الفتاح عبد المقصود که از کتب اهل تسنن می باشد هم در این بازسازی تصاویر بهره گرفته شد و هیچ گونه بدعت و ... در کار نبوده است

رابعا در مورد اون قسمتی که فرمودین که ((لذا اگر شما ميخواهيد واقعا" ظلمي كه به خاندان نبوت شده را نشان دهيد باكارهاي ديگر وبادعوت كردن علما وسخنراني وموعظه نشان دهيد نه اينكه بادرست كردن عروسك و ...كه واقعا"توهين به معصومين (ع)است نشان دهيد )) باید عرض نمایم که در دهه دوم ایام فاطمیه هر شب بعد از نماز مغرب و عشاء با حضور روحانیون و علماء برجسته شهر سخنرای در مورد تک تک این تصاویر داریم.

به هر حال برای از بین رفتن هر شک و شبهه ای استفتاء به دفتر مقام معظم رهبری فرستاده شد و منتظر دریافت جواب هستیم.

در ضمن به نظر شخصی بنده شما هم به جای این که شما به آوردن دلیل های بی پایه و اساس زحمات چنیدن روزه جوانان مسجد را زیر پای گذارید با نگاهی گذارا به کتب معتبر و در صورت عدم وجود چنین کتاب هایی برای مثال با سرچ کلمه سقیفه بنی ساعده در گوگل دیگر تهمت بدعت و چیز هایی مثل این را به ما ها هرگز نخواهید زد.

در پناه حق پیروز و سربلند باشید

پنج شنبه 15 فروردین 1392  3:47 PM
تشکرات از این پست
mahdi696 mohsenaa1138 javad696
narsey
narsey
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2
جمعه 16 فروردین 1392  4:23 PM
تشکرات از این پست
mahdi522 javad696
rashon
rashon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1310

با سلام  و احترام و با  تشکر فراوان  از زحما ت  شما عزیزان .

تصاویر بسیار خوب و  جالبی  هستند. موفق  و  پیروز  باشید.

یا علی

یک شنبه 5 خرداد 1392  1:45 AM
تشکرات از این پست
javad696 mahdi522
دسترسی سریع به انجمن ها