سـرعـت تـایـپ خـود را بـسـنـجـیـد!
پاسخ به:سـرعـت تـایـپ خـود را بـسـنـجـیـد!
من خودم بعداً ميگم چند شد
من سرعتم خیلی کمه 26 کلمه در یک دقیقه امتیاز من شد123 و رتبه 6745
خيليم خوبه آدم هول ميشه
چه وب سایتهای عجیبی این روزها می بینیم!
حريف مي طلبيم ديدي همچين سرعتت بد نيست كسي جرئت نميكنه ركوردش رو اينجا بنويسه
شما 144 امتیاز ; کسب نمودید؛ بنابراین جایگاه شما 4229 درمیان 32569 می باشد شما 183 کاراکتر را در یک دقیقه تایپ کرید نتیجه ی شما شامل 30 واژه صحیح و همینطور 0واژه غلط می باشد
امیرالمومنین علی علیه السلام : کسى کــه کردارش او را بــه جایى نرسانــد ، افتخارات خانــدانش او را بــه جایى نخواهد رسانیــد. نهج البلاغه ، حکمت 23
اول تشکر از کاربری که معرفی کننده وب سایت بوده
حالا ما حریف میطلبیم. امتیاز 163 جایگاه 2794 درمیان 32599 تایپ 37 کلمه در یک دقیقه
ببخشید یادم رفت بنویسم 216 کاراکتر در یک دقیقه
peanut77783
شما خودت رکوردت را بنویس؟
صد در صد همینطوره شرمنده یک نکته دیکه باید اضافه کنم من فارسی ساز سیستم نسب نیس یعنی برای زدن کلید واژه (ژ) باید shift +ز را بگیرم همینطور برای زدن پ باید کلید واژه (ژ) را بزنم حالا از این حرفها بگذریم برنده را تا اینجا اعلام کنید .
صد در صد همینطوره شرمنده یک نکته دیکه باید اضافه کنم من فارسی ساز سیستم نسب نیست یعنی برای زدن کلید واژه (ژ) باید shift +ز را بگیرم همینطور برای زدن پ باید کلید واژه (ژ) را بزنم حالا از این حرفها بگذریم برنده را تا اینجا اعلام کنید .
azarian2010
برنده تا اينجا البته تعداد شركت كننده ها هنوز كمه ، بيايين شركت كنين
با امتیاز 163 جایگاه 2794 درمیان 32599 تایپ 37 کلمه در یک دقیقه تا اينجا نفر اول azarian2010
سلام به همه
من در تست جدید امتیازم این شد 184 امتیاز جایگاه 1707 درمیان 32672 می باشد 253 کاراکتر 41 کلمه
لطفاً امتیاز جدید را درج فرمائید