گروه اجتماعی: اعضای كانونهای مساجد وظيفه دارند بر اساس الگوهای آسمانی، الگوی مناسب زندگی دينی را ارائه دهند و زندگی علما و شهدا را نيز بهعنوان الگويی برای زندگی به نسل جوان معرفی كنند.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، محمدرضا جعفری، معاون آموزشی و پژوهش ستاد عالی كانونهای مساجد كشور عصر دوشنبه، 21 اسفندماه در همايش كانونهای فرهنگی ـ هنری مساجد بروجرد در محل مسجد امام خمينی(ره) در سخنانی با بيان اينكه انقلاب اسلامی هزينههای زيادی برای مردم داشت كه هزاران شهيد، جانباز، 34 سال تحريم و شيطنتهای متعدد دشمن و اسكتبار جهانی نمونهای از آن است، افزود: انقلابی كه روز به روز با سوابق درخشانتر و دستاوردهای بيشتر میدرخشد از مسجد شروع شده و امروز هر انديشهای كه میخواهد رشد كند و اثرگذار باشد بايد از مسجد شروع شود.
وی مسجد را يكی از اماكن برای شناخت سبك زندگی اسلامی عنوان كرد و گفت: اعضای كانونهای فرهنگی ـ هنری مساجد وظيفه دارند بر اساس الگوهای آسمانی، الگوی مناسب زندگی دينی اسلامی را ارائه دهند و زندگی علما و شهدا را نيز بهعنوان الگويی برای زندگی به نسل جوان معرفی كنند.
جعفری همچنين مسجد را محل تحول برای تعالی دانست و گفت: هدف اصلی كانونهای مساجد مبارزه با تهاجم فرهنگی و احيای كاركردهای تبليغی، فرهنگی، اجتماعی و سياسی مساجد است و عمران معنوی مساجد با كارهای فرهنگی و تبليغاتی توأم است.
وی برگزاری كلاسهای قرآن، اجرای طرحهای جامع و سراسری قرآن و احيای كلاسهای سنتی قرآنآموزی را از برنامههای كانونهای مساجد بيان كرد.
حجتالاسلام سيدعلي موسوي، مسئول دبيرخانه كانونهای فرهنگی، هنری مساجد استان لرستان از فعاليت 52 كانون فرهنگی هنری مساجد در بروجرد خبر داد و افزود: سهميه خوبی برای توسعه كانونهای فرهنگی، هنری مساجد بروجرد در سال 92 خواهيم داشت كه در بخش توسعه كتابخانههای اين مراكز نيز روند توسعه داريم.
وی اضافه كرد: دو خانه ديجيتال نيز در شهرستان بروجرد فعاليت دارند كه در ساير شهرهای استان وجود ندارد كه اين مهم پتانسيل خوبی برای شهرستان در راستای توسعه فعاليتهای دينی است.
حجت الاسلام موسوي گفت: در زمينه جذب بودجه نيز شهرستان بروجرد موفق بوده و علاوه بر بودجه دبير خانه استان، يك بودجه منطقه ويژه از دبيرخانه كشور خواهند داشت كه نشان دهنده پيشرفت شهرستان در زمينه فعاليتهای ديني است.
|