0

فرمت کردن

sina67
sina67
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 486

فرمت کردن

این روش به درد کسایی می خوره که گوشیشون هک شده باشه
روش سادهیه همش یه دقیقه وقت می بره
شاید از خودتون بپرسید خوب فرمت کردن گوشی با کد #7370#* انجام میشه و حتما اینو شنیدید که این روش هر از گاهی که خیلی برنامه نصب کردید یا سرعت گوشی کاهش پیدا کرده(مخصوصا گوشی های که مثل گوشی من رم کم دارند و بعد از یکی دو ماه الکی رمشون پر میشه) مفید و بعضی وقت ها ضروری وگوشی رو دوباره به حالت اولش برمیگردونه خب یه روایت تعریف می کنم بعد میریم سر روش کار من گوشیم خیلی زیاد با کد بالا فرمت میکنم (یه جور وسواس از قدیم زمانی که گوشی های سیمبین دار داشتم)بعد از فرمت کردن های زیاد می دیدم که گوشی دیرتر بالا میاد بعضی از برنامه های گوشی غیب شده برنامه های جاوا دیگه نصب نمیشه و حتی برنامه های سیس رو باید 3تا4 بارگزینه نصب رو می زدم تا نصب بشه یا اینکه می دیم تنظیمات گوشی به حالت پیش فرض کارخونه بر نگشته و مثل سابق مونده بخاطر همین مجبور بودم گوشی رو فلش کنم تا بشه عین روز اولش یه روز که گوشی رو فرمت کردم بعد با یکی از برنامه های هک گوشی رو هک کردم و با یه فایل منیجر رفتم داخل پوشه های مخفی و سیستمی دیدم که خیلی از برنامه های که خیلی وقت پیش نصب کرد بودم هنوز رد پاشون هستند خلاصه اینکه فهمیدم با فرمت کردن با کد #7370#* گوشی شاید اولاش به حالت کارخونه بره(ظاهرا)ولی اگه زیا د استفاده نه اینکه سرعت گوشی زیاد میشه بلکه وضعیت بدترم میشه بخاطر همین یه روش از خودم ابدا کردم تا حداقل کسایی که به مشکلات بالا برخوردن و یا حتی کسایی که می خوان گوشیشون رو فرمت کنند با این روش خیالشون راحت باشه
امیدوارم که منظورم از روایت بالا فهمید باشید بریم سر روش کار
روش فرمت کردن:
0-تمامی برنامه های مرد نیاز از قبیل فایل منیجر،برنامه هک رو روی فون مموری حتما نصب کنید.
1-ابتدا گوشی خود را هک کرده و آنرا در حالت هک قرار داده تا تمامی پوشه ها (چه سیستمی یا مخفی و هرچیزه دیگه )در دسترس شما باشد.
2-مموری را خارج و حتی الامکان با کامپیوتر فرمت کنید(یکی از دوستان میگفت بهتر گزینه fat32 رو انتخاب کنیم چون بهتر).
3-تمامی برنامه های در حال اجرا را ببنید
4-به یه فایل منیجر خوب مثل Xplore وارد شده
5-وارد درایو D شده و تمام فایل ها و پوشه ها را پاک کنید
6-به درایو C وارد شده و تمامی پوشه ها و فایل ها رو تا اونجایی که گوشی اجازه بده(مثل bin،system،....)پاک کنید بجز پوشه معروف Private
7- حال به پوشه Private رفته و تمامی محتوای این پوشه را تا انجا که سیستم اجازه دهد پاک کنید به جز این دو پوشه101F51F2 و a0000bcd
8-حال یکی از این دو پوشه پوشه101F51F2 و a0000bcd را بعد از انجام صحیح موارد بالا واطمینان از اینکه تمامی فایل ها و پوشه های که میشود پاک کرد را پاک کنیدانتخاب و آنرا پاک کرده می بینید که گوشی خاموش و مثل شرایط اولیه ساعت ،نام کشور و تاریخ می خواهد داده و وارد شده
9- حال زمانی که وارد گوشی شده کد #7370#* تا مراحل کار کامل و گوشی شما یک مستر ریست اساسی شود.

کاش یه روز بشه که دیگه نشه جمله ای ساخت

با نمیشه، با نمیخوام، با نشد، با نداره

پنج شنبه 27 آبان 1389  1:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها