0

روشن شدن یک ثانیه ای و خاموش شدن

supernatural
supernatural
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

روشن شدن یک ثانیه ای و خاموش شدن

سلام

سیستم من برای یک ثانیه روشن میشه و بعد خاموش میشه ولی بعد ار جند بار روشن و خاموش کردن بشت سر هم روشن مییشه ولی تصویر نداره

مشکل چیه

ممنون

شنبه 18 آذر 1391  1:26 AM
تشکرات از این پست
h03ein_gorgani voiceofrain lvlakan siryahya Tachberdee ravabet_rasekhoon
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

پاسخ به:روشن شدن یک ثانیه ای و خاموش شدن

نقل قول supernatural

سلام

سیستم من برای یک ثانیه روشن میشه و بعد خاموش میشه ولی بعد ار جند بار روشن و خاموش کردن بشت سر هم روشن مییشه ولی تصویر نداره

مشکل چیه

ممنون

سلام

فکر می کنم بهتر باشد روال اسمبل سیستم را مجددا مورد بررسی دقیق قرار دهید، استقرار صحیح قطعات،کابل ها، سوکت ها و ... را بررسی کنید، همچنین اقدام به خارج نمودن باطری مادربورد جهت حذف اطلاعات CMOS نمائید و پس از چند دقیقه آن را در محل خود قرار دهید، برای این منظور می توانید و بهتر است از جامپر ویژه حذف اطلاعات CMOS استفاده کنید. در صورت عدم رفع مشکل، اقدام به جدا نمودن دستگاه های جانبی از سیستم نمائید، حتی کابل هارد دیسک، فلاپی، سی دی یا دی وی دی رام/رایتر، رم ریدر، مودم و ... فقط مادر بورد، CPU، RAM ، کارت گرافیک و پاور متصل است و دوباره امتحان نمائید، اگر مشکل هنوز پابرجاست، اقدام به جایگزینی پاور و در صورت عدم رفع مشکل اقدام به تعویض کارت گرافیک با کارت گرافیک دیگری بصورت امتحانی نمائید، در صورت عدم رفع، Ram را تعویض نمائید، در صورت ابقاء مشکل به تعویض CPU و در نهایت اگر مشکل رفع نشد، ایراد از مادربورد است. این روال کلی عیب یابی سخت افزاری سیستم است.

البته تک تک قطعات مورد تست را می توانید بصورت موقت از سیستم دیگری تهیه نمائید اما توجه داشته باشید سازگاری لازم بین قطعات موجود باشد مثلا در نوع RAM و نوع کارت گرافیک. ولتاژ قابل استفاده در کارت گرافیک های AGP متفاوت است، حتما به این مورد دقت داشته باشید و از دفترچه مادربورد کمک بگیرید.

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

دوشنبه 26 فروردین 1392  4:00 PM
تشکرات از این پست
lvlakan ravabet_rasekhoon
ghkharazi
ghkharazi
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 884

نقل قول supernatural

سلام

مشکل چیه

ممنون

سلام 

بعد از این که تک تک قطعات را تست کردید و از سالم بودن قطعات (رم ، گرافیک ، و...)مطمئن شدید

سوییچ پاور را از روی مادربرد جدا کرده و با یک پیچ گوشتی دو سوکت پاور را به هم بزنید و اگر باز همان اتفاق افتاد پاور را بررسی کنید

(چون پاور بعد از مدتی کارکردن کارایی اولیه را نداردو برق رسانی را خوب انجام نمی دهد.)

و اگر از آن هم مطمئن شدید

به سراغ سی پی یو خود رفته و گرد و خاک ها را از کیس و از سینک سی پی یو برطرف کرده و خمیر سیلیکون تازه ای به آن بزنید

و اگر مشکل ادامه پیدا کرد

به احتمال زیاد

ممکن است سی پی یو نیم سوز شده باشد

ویا ایرادی از روی مادربرد باشد(به فرض ترکیدن یکی از خازن ها روی مادربرد و یا ...)

فقط لبخند های خاکی زیباست

چهارشنبه 29 خرداد 1392  7:58 PM
تشکرات از این پست
lvlakan ravabet_rasekhoon
hamyar
hamyar
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 48

نقل قول supernatural

سلام

مشکل چیه

ممنون

با سلام

با فرض اینکه شما دست به قطعات نزدید

اولین شک مربوط به پاور رایانه شماست یکی از علل کیفیت پایین و طراحی نادرست پاور در برخی شرکتهاست یکی دیگر از علل رایج کافی نبودن خروجی متناسب با دریافتی رایانه

است که در برخی مواقع با فشار بر روی پاور باعث سوختن یا ترکیدن برخی قطعات مانند مقاومت یا خازن می شود اگر از زمانی که سیستم شما دچار این مشکل شده صدایی خاصی را شنیده بودید ولی توجه نکردید مانند ترکیدن یا سوتی کوتاه مدت باید پاور خود را باز کنید در صورت گارانتی بودن پاور آن را بدون باز کردن به نمایندگی ببرید در صورت پایان یافتن مدت گارانتی باز کنید به قعطات بدون دست زدن نگاه کنید در صورتی که قطعه ای سیاه یا سوخته یا خازنی  ترکیده یا باد کرده بود در صورت داشتن تجربه اقدام به تعویض قطعه مورد نظر با عین خودش و در صورت عدم آگاهی با مراجعه به تعمیرکار رایانه اقدام به تعمیر نمایید یکی از نشانه های دیگر این جریان درست کار نکردن فن پاور می باشد که در صورت امکان باید تعویض گردد.

در صورتی که قبلا به قطعات دست زدید

اول از محکم بودن قطعاتی مانند رم یا سوکتهای برق یا کابلهای ساتا و غیر اطمینان حاصل کنید سپس از کارکرد صحیح فن سی پیو در صورت داشتن فن کارت گرافیک و در صورت بودن فن مادربورد از سالم بودنشان مطمئن شوید

تست قطعات با رایانه دیگر نیز در پیدا کردن سریع مشکل به شما کمک خواهد کرد

در صورتی که هیچ تجربه ای در این زمینه ندارید به اشخاص متخصص مراجعه و درخواست تست قطعات در حضور خودتان را نمایید به یاد داشته باشید تست زمانی تقریبا 15 تا 30 دقیقه خواهد گرفت پس از سپردن رایانه خود به دلایل امنیتی خودداری کنید و در صورت اصرار تستر به مکان دیگری مراجعه کنید

هزینه تست چیزی حدود 2000 تا 10000 تومان بسته به انصاف تستر است البته 5000 تومان رقم مناسبی است

موفق باشید

به نام خداوند بخشنده مهربان

روزی شما هم خواهید توانست به قله های بزرگ علم و فناوری  و هر چی که عشقته دست پیدا کنی فقط از الان براش تلاش کن پاشو ...پاشو دیگه .... با تو ام....تا وقتی اینجا نشستی انتظار پیشرفت نداشته باش.

یادمون باشه دروغ از زمان قدیم در ایران گناه بزرگی بود اسلام که اومد چند قبضه دروغ رو گناه کبیره کرد ولی نمیدونم چرا مردم امروز دروغ گفتن براشون شده ثواب ، یکی بیاد بده به من جواب.

به زودی در این محل نصب خواهد شد ... mail

http://6019.ir

سه شنبه 1 مرداد 1392  2:30 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mgmoheby1
mgmoheby1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5196

شما ایراد سخت افزاری دارید مادر بردت رو کاملا چکاپ کن

سه شنبه 5 شهریور 1392  12:09 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon siryahya
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

با سلام

دوست عزیز چند تا بوق میزند بعد خاموش شدن؟؟؟؟

هم چنین یه بار رم خودت رو در بیار دوباره بنداز

مال یکی از دوستای منم این زوری بود رفتم این کار و کردم درس شد

یا علی

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

دوشنبه 1 اردیبهشت 1393  3:03 PM
تشکرات از این پست
takround ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها