0

سالاد سیب زمینی استانبولی

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

سالاد سیب زمینی استانبولی

سالاد سیب زمینی استانبولی
سالاد سیب زمینی استانبولیاین سالاد گرم سیب زمینی، با سبزیجات و لوبیا سبز، میتواند به عنوان یک وعده غذای اصلی نیز مصرف شود، اما بهترین استفاده آن در مهمانیها و یا همراه با غذاهای ساده مانند استیک و شنیتسل است.
● مواد لازم (برای ۴ نفر)
▪ ۴۵۰ گرم سیب زمینی اسلامبولی خرد شده به قطعات متوسط
▪ ۱ پیمانه لوبیا سبز تازه، خرد شده به قطعات درشت
▪ یک چهارم قاشق چایخوری نمک
▪ ۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون
▪ یک موسیر خرد شده
▪ ۲ قاشق سوپخوری جعفری خرد شده
▪ ۲ قاشق سوپخوری خردل
▪ ۱ قاشق سوپخوری رزماری (اکلیل کوهی) تازه یا یک چهارم قاشق چایخوری رزماری خشک
▪ یک هشتم قاشق چایخوری نمک
▪ یک هشتم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
▪ یک چهارم پیمانه زیتون هسته گرفته دونیم شده
● روش تهیه
سیب زمینیها را در یک ظرف مناسب و قابل استفاده در مایکروفر قرار میدهیم.
لوبیا سبز را روی آن ریخته و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را روی آن میپاشیم.
روی ظرف را بسته و مواد را با قدرت ۱۰۰% (high) به مدت ۷ تا ۹ دقیقه در اجاق مایکرویو میپزیم. این مخلوط را یک با به هم زده و آب اضافه آنرا میگیریم. برای سس، روغن زیتون، موسیر، سرکه، جعفری، خردل، رزماری و یک هشتم قاشق چایخوری نمک و فلفل را در یک ظرف با درب محکم میریزیم و خوب تکان میدهیم.
مخلوط سیب زمینی، سس و زیتونها را در یک ظرف مناسب ریخته و به آرامی مخلوط میکنیم. این سالاد را میتوانیم به صورت گرم یا سرد سرو کنید.
 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 25 آبان 1389  2:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها