جلوگیری از عادی سازی روابط با نامحرم
یک قاعده ی کلی در برخورد با نامحرم وجود دارد و آن هم این است که باید مراقب بود تا ارتباط با نامحرم برای ما عادی نشود. به عبارت دیگر؛ باید سعی کرد تا ارتباط با نامحرم، در حد ضرورت باشد و تبدیل به یک عادت نشود.
امروزه و به خاطر گسترش ارتباطات انسانی، زمینه های ارتباط با نامحرم، بیشتر شده است که این امر، مراقبت بیشتری را طلب می کند. حضور مشترک مردان و زنان در محیط های کاری، درسی و به طور کلی در اجتماع، زمینه های ارتباط بیشتر را فراهم می کند. در این بین اگر افرادی به بهانه های مختلف(مثل هم کاربودن، هم کلاسی بودن، یا ...) در صدد عادی کردن ارتباط با نامحرم باشند قطعاً دچار آلودگی هایی خواهند شد که در آینده ی آنان تاثیر منفی خواهد داشت.
باید به خاطر داشته باشیم که کشش جنسی موجود میان زن و مرد، مانند همان انبار باروتی است که اگر نگهبان آن به آتش بازی، عادت کرد احتمال انفجار و هلاکت آن نگهبان، بسیار زیاد خواهد بود. و شاید به خاطر همین خطرات است که در حدیثی از پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله) آمده است:
«ما من صباح الا و ملکان ینادیان: ویل للرجال من النساء و ویل من نساء من الرجال.» یعنی:«هیچ روزی نیست مگر اینکه دو فرشته با هم ندا میکنند و داد میزنند که «وای بر مردان از زنان و وای بر زنان از مردان.»(کنز العمال)
سايت ذي طوي