در این عملیات جسورانه ناوچه پیكان از نیروی دریایی ایران با حمله به عمق آبهای عراق و تصرف و انهدام دو سكوی مهم البكر و الامیه و به غنیمت گرفتن تمام تجهیزات موجود در آن اسكلهها و سرنگون كردن 13 هواپیمای جنگی و 4 فروند ناوچه و تعدادی از شناورهای جنگی عراق، درسی فراموش نشدنی به دشمنان ایران داد، كه تا همیشه تاریخ هیچ كس حتی فكر حمله به مرزهای آبی ایران را نكند. هر چند در راه بازگشت این ناوچه مورد اصابت موشكهای دوربرد عراق قرار میگیرد و تعدادی از رزمندگان اسلام به شهادت میرسند.
در این عملیات جسورانه ناوچه پیكان از نیروی دریایی ایران با حمله به عمق آبهای عراق و تصرف و انهدام دو سكوی مهم البكر و الامیه و به غنیمت گرفتن تمام تجهیزات موجود در آن اسكلهها و سرنگون كردن 13 هواپیمای جنگی و 4 فروند ناوچه و تعدادی از شناورهای جنگی عراق، درسی فراموش نشدنی به دشمنان ایران داد، كه تا همیشه تاریخ هیچ كس حتی فكر حمله به مرزهای آبی ایران را نكند. هر چند در راه بازگشت این ناوچه مورد اصابت موشكهای دوربرد عراق قرار میگیرد و تعدادی از رزمندگان اسلام به شهادت میرسند.
با كمكهای فراوانی كه متحدان صدام در اختیار او قرار میدهند از قبیل: در اختیار گذاشتن پایگاه و آسمان كشورهای عربی برای حملات هوایی علیه ایران.
دادن بالگردهای سوپرفرلون فرانسوی كه قدرت فوق العادهای در جنگ دریایی دارند، هواپیماهای سوپر اتاندارد كه مجهز به موشكهای اگزوسه هستند و كمكهای دیگر، عراق قادر نمیشود هیچ حركتی را در خلیج فارس انجام دهد.
سرانجام در سال 1366 آمریكا به همراه متحدانش كه در پیمان آتلانتیك شمالی (ناتو) گرد هم آمدهاند مثل كشورهای انگلیس، فرانسه، هلند، بلژیك و سایر كشورهای اروپای غربی به همراه شوروی سابق تصمیم میگیرند با اعزام ناوهای هواپیمابر و ناوهای جنگی و اعزام نیروهای نظامی به خلیج فارس، ایران را وادار به تسلیم كنند.
با این اقدام دنیای استكبار، جبههایی دیگر به وسعت دهها كیلومتر از بندر جاسك در دریای عمان تا خور عبدالله در انتهای خلیج فارس بر علیه ایران گشوده میشود.
آمریكائیها موقعیت را برای انتقام گرفتن از ایران به خاطر تحقیر آن كشور در به گروگان گرفتن و بازداشت جاسوسهای آمریكایی در تهران مناسب میبینند.
كشورهای عربی خلیج فارس كه با حمایتهای بیدریغ خود از عراق، در واقع با ایران در حالت جنگ قرار دارند، نگران حملات ایران هستند. كویت پرچم ملی خود را از روی كشتیها ی نفتكش برمیدارد و پرچم آمریكا را روی آنها نصب میكند تا مانع از حمله ایران شود. ایران اعلام میكند اگر در حمله به كشتیهای عربی تردید كند در حمله به كشتیهای آمریكایی تردیدی نخواهد كرد.
همه دنیای زور و ستم جمع شدهاند تا با جلوگیری از صادرات نفت ایران و ممانعت از واردات كالاهای مورد نیاز مردم محاصره اقتصادی و نظامی ایران را تكمیل و مانع از پیروزی ایران شوند.
سرانجام اتحاد شوم شیاطین دنیا در خلیج فارس دست به كار میشوند و با 50 فروند ناو هواپیمابر، ناوچه موشك انداز، ناوشكن، رزمنا و نبرد ناو و با استفاده از 000/7 هزار نیروی نظامی غربی كه در این ناوها حضور دارند ؛ با به كارگیری 90 فروند هواپیمای جنگی فوق مدرن، باکمک نیروی نظامی عراقی و عربی که تعدادشان چند برابر نیروهای ایران است و 610 هواپیمای جنگی عراق ؛در مقابل 200 هواپیمای جنگی و 000/655 نیروی نظامی ایران شروع به ایجاد مزاحمت برای ایران میكنند.
در این شرایط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با قایقهای انفجاری بدون سرنشین و قایقهای تندرو و زیردریایی كوچك ساخت سپاه به یاری همرزمان ارتشی خود میشتابد و با همكاری یكدیگر مانور شهادت را در قسمت وسیعی از خلیج فارس به اجرامیگذارند و از ورود كشتیهای خارجی به این قسمت خلیج فارس جلوگیری میكنند.
كشتیهای خارجی با مشاهده حالت جنگی در خلیج فارس، حاضر نمیشوند در بنادر كشورهای عربی نفت بارگیری كنند. نماینده ایران در سازمان ملل متحد اعلام میكند اگر خلیج فارس و تنگه هرمز برای ایران ناامن شود، ایران این آبراه بینالمللی را برای تمام دنیا ناامن خواهد كرد. و از سازمانهای بین المللی میخواهد جلو تشنج آفرینی را در خلیج فارس بگیرند.
بعد از این ایران طبق قوانین بین المللی كشتیهایی را كه از تنگه هرمز عبور میكنند مورد بازرسی قرار میدهد تا اگر سلاح برای عراق حمل میكنند، از این كار جلوگیری كند.
مزاحمتهای نیروهای خارجی مستقر در خلیج فارس و دریای عمان شدت میگیرد. جنگ نفتكشها با حمله ایران به كشتی باری ایوان كارلیف روسیه كه در حال اسكورت توسط چند رزمناو است، آغاز میشود. بعد از آن یك كشتی دیگر روسی به نام مارشال چخوف بامین برخورد میكندومنفجرمیشود. خلبانان عراقی كه برای حمله به كشتیهای ایرانی به آسمان خلیج فارس وارد شدهاند با دستپاچگی و به اشتباه ناو استارك آمریكا را مورد هدف قرار میدهند و نابود میكنند.
سرانجام آمریكائیها وارد میدان میشوند وبا تبلیغات زیاد اعلام میكنند: دو كشتی سوپرتانكر بریجتون و حمل گاز پرنس را كه متعلق به كویت است تا رسیدن به ساحل این كشور اسكورت میكنند. فرمان عملیات از كاخ سفید به پنتاگون در وزارت جنگ آمریكا صادر میشود. عملیات اسكورت از سواحل امارات عربی متحده به مقصد كویت آغاز میشود.
تعدادی از خبرنگاران خبرگزاریهای بین المللی هم در عرصه كشتی بریجتون حضور دارند و لحظه به لحظه خبر عملیات را با آب و تاب به دنیا مخابره میكنند. آنها از قدرت آمریكا و ناتوانی ایران! خبرها و تصاویر زیادی را به دنیا مخابره میكنند. به یكباره در 27 كیلومتری سواحل كویت كشتی بریجتون با مین برخورد میكند و از شدت انفجار تمام خبرنگاران و خدمه كشتی به همراه تعدادی از نظامیان و ملوانان كشتیهای جنگی آمریكاکه در حال اسكورت هستند، به داخل آبهای خلیج فارس پرتاب میشوند. صحنه خنده داری پدید میآید. وقتی قدرت آمریكا شكست میخورد همهی دوربینها خاموش میشوند تا مبادا یك ثانیه تصویر از این افتضاح به دنیا مخابره شود.
دوكشتی نفتكش كویتی دیگر كه توسط ناوهای آمریكایی در تنگه هرمز اسكورت میشوند با مین برخورد میكنند. با آسیب دیدن كشتیهای كویتی «تكزاكو،بریجتون و بریجستون» و حمله موشكی ایران به بندر احمدی كویت و انهدام یك كشتی دیگر كویتی توسط قایقهای تندروی سپاه، آمریكائیها وادار به عكس العمل میشوند.
آنها به یك كشتی باری ایرانی حمله میكنند و متعاقب آن مسئولان كشور عربستان به زایران ایرانی كه در مكه مكرمه مراسم الهی برائت از مشركان را انجام میدهند، حمله میكنند و تعدادی از هموطنان ما و مسلمانان كشورهای دیگر را به شهادت میرسانند. این اقدام اشتباه سعودیها، چند سال باعث تیرگی و قطع روابط بین دو كشور میشود و برگ سیاهی در روابط ایران و همسایه جنوبی كشورمان باقی میگذارد.
پس از این حملات، ایران به یك كشتی باری عربی به نام «ردالكبری» حمله میكند و آن را منهدم میسازد. بالگردهای آمریكایی به قایقهای توپدار سپاه حمله میكنند كه با آتش این قایقها یكی از بالگردهای آمریكایی منهدم میشود. دراین حمله سه قایق ایرانی هم غرق میشوند و دو نفر از رزمندگان سپاه پاسداران به شهادت میرسند و شش نفر دیگر به اسارت نیروهای آمریكایی درمیآیند. آمریكائیها فكر نمیكردند ایرانیها تا این اندازه مقاومت نشان دهند و نقشههای آنان را ناكام كنند. آنها *اعلام میكنند: «آمریكا خواستار درگیری رزمی با ایران نیست»