0

بادنجان و کدوی توپر

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

بادنجان و کدوی توپر

بادنجان و کدوی توپر

بادنجان و کدوی توپر

●مواد لازم :


▪كدوی خورشتی :: ۶ عدد متوسط


▪بادنجان قلمی :: ۶ عدد متوسط


▪روغن زیتون :: ۲ قاشق سوپ خوری


▪پیاز خرد شده :: ۱ عدد متوسط


▪سیر خرد شده :: ۱ عدد متوسط


▪گوشت چرخ كرده :: ۴۰۰ گرم


▪گوجه فرنگی رنده شده :: ۲۰۰ گرم


▪رب گوجه فرنگی :: یك چهارم لیوان


▪آب گوشت :: ۲۵۰ میلی لیتر


▪برنج :: ۶۵ گرم


▪جعفری خرد شده :: ۲ قاشق سوپ خوری


▪پنیر پیتزا رنده شده :: ۴۰ گرم


▪نمك و فلفل :: به مقدار كافی


●مواد لازم برای سس :


▪كره ی پاستوریزه :: ۳۰ گرم


▪آرد :: یك و نیم قاشق سوپ خوری


▪شیر پاستوریزه :: ۱ لیوان


▪تخم مرغ :: ۱ عدد


▪جوز هندی رنده شده :: كمی


●طرز تهیه :


بادنجان و كدو را از طول نصف كنید. داخل آن را با قاشق خالی كنید. بادنجان وكدویی را كه با قاشق درآورده اید، به طور كامل ساطوری كنید. روغن را داغ كرده ، سیر و پیاز را به روغن اضافه كنید تا نرم شود. سپس گوشت چرخ كرده را به آن بیفزایید تا قهوه ای شود. بادنجان و كدوی ساطوری شده و گوجه فرنگی رنده شده را بیفزایید. رب گوجه را در آب گوشت حل كنید ، سپس به بقیه مواد بیفزایید. برنج راهم مخلوط كنید. مواد را روی حرارت بگذارید تا بدون در به مدت ۱۵ دقیقه بماند تا غلظت بگیرد و برنج نرم شود. جعفری ، نمك و فلفل را نیز بیفزایید. سپس با این مواد ، داخل كدو و بادنجان را پر كنید. كمی از سس آماده شده روی مواد بریزید و سپس با پنیر رنده شده روی آن را بپوشانید و در فر ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد ( ۳۵۰ درجه ی فارنهایت ) به مدت حدود ۳۵ دقیقه بپزید تا روی سبزیجات طلایی شود.


●طرز تهیه سس :


كره را روی حرارت ذوب كنید. آرد را اضافه كرده و به هم بزنید، سپس بگذارید تا كمی بماند و بوی خامی آرد از بین برود. پس از آن شیر را كم كم اضافه كرده و روی حرارت هم بزنید تا غلظت بگیرد. آنگاه پس از این كه سس سرد شد، تخم مرغ و جوز هندی را بیفزایید و هم بزنید تا به طور كامل به صورت یكنواخت در بیاید.


●نكات تغذیه ای :


این غذا را می توانید با نان یا برنج میل كنید. بادنجان دارای خواص مفیدی است و در احادیث نیز بر خوردن آن تأكید شده است. در حدیثی از امام صادق نقل شده است كه حضرت فرمود : بادنجان بخورید، زیرا بادنجان مرض و درد را از بین می برد و دردی در آن نیست و موجب مرضی نمی شود.بادنجان موجب جلوگیری از مرض پیسی می شود.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 16 آبان 1389  6:55 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها