0

املت اسفناج

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

املت اسفناج

املت اسفناج
تخم مرغ  :  ۴ عدد
روغن زیتون  :  ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی  :  ۰.۲۵ فنجان
سیر  :  ۱ عدد
پنیر پیتزا  :  ۰.۲۵ فنجان
اسفناج  :  ۲۱۰ فنجان
نان سفید  :  ۱ فنجان
آویشن  :  ۰.۱۲ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه  :  ۰.۱۲ قاشق مربا خوری
نمک  :  ۱ قاشق مربا خوری
یک قاشق سوپخوری روغن در دیگچه آب کرده و پیاز و سیر را در آن سرخ کنید. سپس قطعات سیر را در آورده و بیرون بریزید.
تخم مرغ را هم زده و نمک و فلفل سیاه مخلوطش کنید. آنگاه پنیر هلندی رنده کرده، اسفناج و قطعات نان خشک و پیاز و یک قاشق سوپخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
دیگچه را پاک کنید تا اثری از پیاز در آن باقی نماند. سپس بقیه روغن را در دیگچه ریخته و بگذارید گرم شود. همین که روغن زیتون گرم شد مخلوط فوق را در آن ریخته و بگذارید روی آتش ملایم بپزد. برای اینکه قسمت فوقانی مخلوط فوق بپزد، آن را لحظه‌ای چند زیر دستگاه کباب سرخ کن گرم قرار بدهید.
 
 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 16 آبان 1389  6:50 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها