0

سوپ قارچ و ذرت

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

سوپ قارچ و ذرت

سوپ قارچ و ذرت

سوپ قارچ و ذرت

● مواد لازم


▪ ۲۵۰گرم سینه مرغ


▪ یک عدد تره فرنگی


▪ یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی


▪ یک قاشق چایخوری نمک


▪ یک قاشق چایخوری فلفل


▪ دوحبه سیر له شده


▪ ۷۵گرم کره


▪ یک پیمانه قارچ خرد شده


▪ نصف فنجان ذرت


▪ یک ونیم فنجان آب


▪ دو قاشق مربا خوری گشنیز خورد شده


● طرز تهیه


کره را در قابلمه و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. پس از سه دقیقه ذرت کنسرو شده را با نمک و جوز هندی اضافه کنید.


سینه مرغ را از پوست و استخوان جدا کرده و به خوبی خرد کنید.


تره فرنگی شسته شده را خرد کنید و با قارچ و مرغ به مواد درون قابلمه اضافه کنید.


پس از به جوش آمدن مواد درون قابلمه در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا برای نیم ساعت بپزد.


سپس مواد درون قابلمه را درون غذاساز و یا مخلوط کن بریزید تا کاملاً یکنواخت شود. سوپ را در حالی که هنوز گرم است درون ظرف مناسبی ریخته و با گشنیز خرد شده روی آن را تزئین کنید.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 15 آبان 1389  8:37 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها