0

چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟

چگونه سوپ خود را خوشمزه کنیم؟

با تهیه عصاره‌های مختلف در منزل می‌توان سوپ‌ها و سس‌های مختلف را خوشمزه کرد.


عصاره ماهی


▪ مواد لازم:


۲ کیلوگرم ماهی پاک شده و بدون استخوان


۱عدد پیاز متوسط ساطوری شده


۱عدد ساقه ی کرفس ساطوری شده


۱عدد تره فرنگی حلقه شده


۶ دانه فلفل سیاه


۱عدد برگ بو


۱عدد لیموترش


۲ لیتر آب


نمک به مقدار لازم


▪ طرز تهیه:


ماهی را تمیز کرده، چشم ها و آبشش ها، زوائد استخوانی دم و سر را کاملاً درآورده و تمیز می کنیم.


استخوان های بزرگ، دم و سر ماهی را به مدت ۱۰ دقیقه در کاسه ی محتوی آب و نمک قرار می دهیم.


مواد درون کاسه را آب کشی کرده و به همراه پیاز،آب لیمو ترش، تره فرنگی، ساقه ی کرفس ساطوری شده، فلفل، برگ بو و آب در قابلمه ای می ریزیم تا بجوشد (در هنگام جوشیدن مرتب هم می زنیم).


آب درون قابلمه را از صافی عبور داده و بعد در یخچال می گذاریم، بدین ترتیب ۵/۱ لیتر عصاره ی ماهی به دست می‌آید.



منبع: مجله هنر آشپزی

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 15 آبان 1389  7:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها