0

پاسخگویی به مشکلات کامپیوتری و نرم افزاری شما

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

پاسخگویی به مشکلات کامپیوتری و نرم افزاری شما

با سلام

خواهشمندیم با مراجعه به تالار زیر

رفع عیب کامپیوترهای شخصی، لپ تاپ و شبکه(سخت افزار/نرم افزار)

سئوالات خود را در محل مناسب مطرح کنید تا در اسرع وقت پاسخگویی شود.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

پنج شنبه 5 مرداد 1391  11:01 PM
تشکرات از این پست
amindadaadad hashemsarhadi aliebrahimi78
catcat
catcat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6699

پاسخ به:پاسخگویی به مشکلات کامپیوتری و نرم افزاری شما

پاور کامپیوترم جرقه زد قابل تعمیر است

سه شنبه 5 فروردین 1393  1:05 AM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول catcat

پاور کامپیوترم جرقه زد قابل تعمیر است

با سلام

در اين مورد بايد پاور را به يك فرد متخصص در زمينه تعميرات سخت افزاري و الكترونيكي نشان داد. اگر آسيب جدي نديده باشد قابل تعمير مي باشد در غير اينصورت نه.

1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

سه شنبه 5 فروردین 1393  7:36 AM
تشکرات از این پست
mehdi139010
mehdi139010
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

ارورپرمیژن در شبکه کردن ویندوز8.1

با سلام من میخوام دو تا پی سی رو از طریق هوم گروپ شبکه کنم ولی مشکل اینه که از طریق پیسی خودم نمیتونم به کامپیوتر دوم دسترسی داشته باشم و ارور پرمیژن میده ولی از کامپیوتر دوم به فایلهای شیر شده در سیستم اول دسترسی دارملطفا راهنمایی کامل کنید چون هیچ تجربه ای ندارم با تشکر در ضمن فایر وال هر دو سیستم خاموش و ویندوز هر دو سیستم 8.1 است

جمعه 8 فروردین 1393  1:39 AM
تشکرات از این پست
Bismillahbismil
saeedfeng
saeedfeng
کاربر تازه وارد

سیاه شدن مانیتور

باسلام

یک مانیتور سامسونگ  دارم که مشکل ازسخت افزاری از خود مانیتور است نه کارت گرافیگ یا ...
با چند تا سیستم دیگه امتحان کردم فقط این مانیتور مشکل دارد و صفحه اش فوق العاده تاریک است وقتی سیستم رو روشن می کنم خیلی ناواضح پشت سیاهی صفحه مانیتور، تصاویر دسک تاپ را می توان دید
باید چیکار کنم راهنکایی کنید .
ممنون

شنبه 23 فروردین 1393  10:46 AM
تشکرات از این پست
voiceofrain
oghabsorkh
oghabsorkh
کاربر تازه وارد

ببخشید که سوالم هیچ زبطی نداره
http://8pic.ir/images/ayhmzyezdutugg1uhbtv.png
چجوری پی اس 14 رو درست کنم با این ارور

چهارشنبه 8 مرداد 1393  2:50 PM
تشکرات از این پست
moskar71
aliebrahimi78
aliebrahimi78
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 2

مشکل در اجرای بازی

سلام خدمت دوستان عزیز.
من وقتی بازی PES 2014 رو نصب می کنم با وجود این که سیستم مورد نیاز رو دارم بازی حرکت اهسته انجام میشه  و در حین بازی گیر می کنه. یه بار بازی رو پاک و از اول نصب کردم بعد این error رو داد.

خودم فک می کنم به خاطر ویندوزم(8.1) هست که اصلی نیست و فک می کنم اگه 7 نصب کنم بهتر باشه.
در ضمن همه نرم افزار های مورد نیاز هم نصب کردم.
اینم مشخصات کامپیوترم:

خواهشا کمکم کنید.
در ضمن فیفا هم همینطوره.
ممنون

شنبه 15 شهریور 1393  6:58 PM
تشکرات از این پست
hamed00001
hamed00001
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

با عرض سلام

بنده چند وقتی است کامبیوترم تند تند هنگ میکند حجمشم کم کردم مخصوصا درایو سی ولی تاتییر چندانی نذاشت هنگ کردنشم اینگونه است که یک صدایی از کیس (فک کنم هارد باشد)می اید وبعد تا چند دقیقه هنگ میشود مشکل از چیت؟؟؟؟؟

شنبه 12 مهر 1393  2:14 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 voiceofrain
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول hamed00001

با عرض سلام

بنده چند وقتی است کامبیوترم تند تند هنگ میکند حجمشم کم کردم مخصوصا درایو سی ولی تاتییر چندانی نذاشت هنگ کردنشم اینگونه است که یک صدایی از کیس (فک کنم هارد باشد)می اید وبعد تا چند دقیقه هنگ میشود مشکل از چیت؟؟؟؟؟

با سلام

همانطور که گفتید احتمال دارد از قطعه سخت افزاری باشد که کار خود را به خوبی نمی تواند انجام دهد و این ناهماهنگی باعث هنگی در کامپیوتر شما شده است. بهتر است به یک متخصص در این زمینه مراجعه نمایید تا مشکل رابرطرف نماید.

تالارهای تحت مدیریت :

چهارشنبه 23 مهر 1393  10:51 AM
تشکرات از این پست
moskar71
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول aliebrahimi78

سلام خدمت دوستان عزیز.
من وقتی بازی PES 2014 رو نصب می کنم با وجود این که سیستم مورد نیاز رو دارم بازی حرکت اهسته انجام میشه  و در حین بازی گیر می کنه. یه بار بازی رو پاک و از اول نصب کردم بعد این error رو داد.

خودم فک می کنم به خاطر ویندوزم(8.1) هست که اصلی نیست و فک می کنم اگه 7 نصب کنم بهتر باشه.
در ضمن همه نرم افزار های مورد نیاز هم نصب کردم.
اینم مشخصات کامپیوترم:

خواهشا کمکم کنید.
در ضمن فیفا هم همینطوره.
ممنون

با سلام

در اکثر مواقع این ارور بخاطر مخرب شناخته شدن فایل rld.dll که به کرک مرتبط هست توسط آنتی ویروس یا برنامه امنیتی شماست .

بهترین راه برای حل مشکل شناساندن این فایل به آنتی ویروس شماست که اینکار در هر آنتی ویروسی روشش متفاوت هست .

یا می تونید زمانی که بازی رو نصب می کنید آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و سپس کرک رو بریزید .

چنانچه آنتی ویروس یا نرم افزار امنیتی نصب نکردید و این ارور می گیرید ، میتونه بخاطر فعالیت برنامه امنیتی خود ویندوز باشه . که در مسیر Control Panel\System and Security\Windows Firewall می تونید تنظیمات مرتبط رو انجام بدید و آنتی ویروس خود ویندوز رو غیرفعال کنید که البته در ویندوز 8 و 8.1 بیشتر شایع هست .

تالارهای تحت مدیریت :

چهارشنبه 23 مهر 1393  10:57 AM
تشکرات از این پست
moskar71
moskar71
کاربر تازه وارد

سلام 
یه سوال:در حین کار با ایندیزاین وقتی روی گزینه تایپ کلیک میکنم از برنامه خارج میشه کسی میتونه بگه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون اگه سریع جواب بدید.......

پنج شنبه 15 آبان 1393  10:24 AM
تشکرات از این پست
voiceofrain
danesheejtehad
danesheejtehad
کاربر تازه وارد

مشکل در موزیلا

سلام، من زمانی که بعضی از سایت ها را در موزیلا وارد می کنم، صفحه سایت مورد نظر نمی آید و صفحهای با تیتر Secure Connection Failed ظاهر می شود؟ مشکل از کجاست ؟ خواهشا این حقیر را راهنمایی کنید.

Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to chaturbate.com. Invalid OCSP signing certificate in OCSP response. (Error code: sec_error_ocsp_invalid_signing_cert)

The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
    Please contact the website owners to inform them of this problem.

Try Again

این هم پیام خطا بصورت کامل.

پنج شنبه 15 آبان 1393  1:57 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

نقل قول saeedfeng

باسلام

یک مانیتور سامسونگ  دارم که مشکل ازسخت افزاری از خود مانیتور است نه کارت گرافیگ یا ...
با چند تا سیستم دیگه امتحان کردم فقط این مانیتور مشکل دارد و صفحه اش فوق العاده تاریک است وقتی سیستم رو روشن می کنم خیلی ناواضح پشت سیاهی صفحه مانیتور، تصاویر دسک تاپ را می توان دید
باید چیکار کنم راهنکایی کنید .
ممنون

با سلام

همانطور که خودتان گفته اید، مشکل سخت افزاری است، پس به نمایندگی یا تعمیرکار مجاز مراجعه کنید.

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

شنبه 17 آبان 1393  12:57 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای

نقل قول moskar71
سلام 
یه سوال:در حین کار با ایندیزاین وقتی روی گزینه تایپ کلیک میکنم از برنامه خارج میشه کسی میتونه بگه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون اگه سریع جواب بدید.......

سلام

تنظیمات Spell checking را از مسیر Edit > Spelling > Check Spelling بررسی و غیر فعال کن،ببین مشکل حل میشه؟

یشنهاد می کنم، از لینک زیر دیدن کنید:

http://helpx.adobe.com/indesign/using/spell-checking-language-dictionaries.html

موفق باشید

دوباره....

شنبه 17 آبان 1393  1:13 PM
تشکرات از این پست
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای

نقل قول mehdi139010

با سلام من میخوام دو تا پی سی رو از طریق هوم گروپ شبکه کنم ولی مشکل اینه که از طریق پیسی خودم نمیتونم به کامپیوتر دوم دسترسی داشته باشم و ارور پرمیژن میده ولی از کامپیوتر دوم به فایلهای شیر شده در سیستم اول دسترسی دارملطفا راهنمایی کامل کنید چون هیچ تجربه ای ندارم با تشکر در ضمن فایر وال هر دو سیستم خاموش و ویندوز هر دو سیستم 8.1 است

با سلام

دوست عزیز، اگر دو سیستم را با کابل شبکه به یکدیگر متصل کرده باشید، و دو سیستم در یک محدوده IP باشند و فایروال و آنتی ویروس نیز ارتباط شبکه را مسدود نکرده باشد، نباید مشکلی پیش بیاید.

راهنمای زیر را مطالعه کنید:

اتصال دو کامپیوتر به یکدیگر با کابل کراس (کابل شبکه):
برای این کار به ۲ کامپیوتر روشن احتیاج دارید که مجهز به کارت شبکه باشند و یک کابل شبکه معمولی 
تنظیمات اولیه برای هر کدام از سیستم ها :سیستم شماره ۱ – سیستم شماره ۲ برای آموزش بهتر نامگذاری میکنم.
در هر ۲ سیستم از My Computer / Propertise تب Computer Name را انتخاب کنید.
حال اسم سیستم شماره ۱ و ۲ را به طوری انتخاب کنید که با هم فرق داشته باشد.
برای مثال : Reza1 و Reza2
حالا در همین قسمت کلید Change را بزنید تا بتوانید اسم Workgroup هر سیستم را هم تغییر دهید.
این بار اسم workgroup ها را مثل هم قرار دهید.
مثلا : Reza
حتما باید اسم workgroup ها مثل هم باشند.
خوب حالا Ok کنید و از این قسمت خارج شوید.
هر ۲ سیستم درخواست Restart می کنند پس اجازه دهید سیستم ها ریست شود و مجددا راه اندازی شود.

حال سراغ شناسایی و IP دستگاه ها می رویم برای این کار آدرس زیر را دنبال کنید :
Control Panel / Networks Conections
حال بر روی آیکون Network Conection خود راست کلیک کنید و Propertise را انتخاب کنید.
توجه کنید که اگر کانکشن نتورک ندارید از طریق Add New Conection اقدام به ساخت کنید.
حال در پنجره باز شده Internet Protocol TCP/IP را انتخاب کنید و گزینه Propertise را بزنید. (شکل ۱)

شکل ۱ – Local Area Conecction Properties

این کار را در هر ۲ کامپیوتر انجام دهید. در پنجره باز شده شما باید آی پی های مشخص شده را برای هر سیستم وارد کنید پس قسمت Use The Following Ip Adress را فعال کنید :

سیستم شماره ۱ :
Ip Adress : 192.168.0.1
Subnet Mask : 255.255.255.0
Default Gateway : این گزینه باید خالی باشد.

سیستم شماره ۲ :
Ip Adress : 192.168.0.2
Subnet Mask : 255.255.255.0

Default Gateway : این گزینه باید خالی باشد.

خوب کار شناسایی و نتورک کردن تمام شد حالا باید به پوشه ها و فایل های خود قابلیت Share را بدهید تا در نتورک شما مشترک شود برای این کار به این صورت عمل کنید :

در یک درایو یک New Folder ایجاد کنید. بر روی آن راست کلیک کرده و سپس از تب Sharing گزینه های Share This Folder On The Network و Allow Network Users To Change My Files را فعال کنید و سپس Ok و بیرون بیایید. با این کار یک پوشه ایجاد کرده اید که بین ۲ کامپیوتر مشترک است و فایل هایی که درون آن باشد در هر دو کامپیوتر قرار می گیرد. (شکل ۲)

جهت دسترسی به منابع سیستم دیگر، کلید های ویندوز و R را با هم فشار دهید تا پنجره RUN باز شود، سپس IP سیستم مورد نظر را به صورت زیر تایپ و OK کنید:

\\192.168.0.1

موفق باشید

دوباره....

شنبه 17 آبان 1393  1:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها