فروز رجاییفر در گفتوگو با خبرنگار جامعه فارس اظهار داشت: در کشورهایی که بیداری اسلامی در آنها رخ داده فضای عمومی جامعه چه مرد و چه زن متأثر از ظلم مستکبرین جهانی شده اما در این میان حضور زنان بسیار پررنگتر است.
وی افزود: اگر حضور خانمها در نهضتهای بیداری و حمایتهای روحی و معنوی آنها نبود آقایان نمیتوانستند با انرژی کامل در صحنه مشارکت کنند.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه زنان در بیداری اسلامی هم از نظر کمی و هم کیفی حضور دارند خاطر نشان کرد: مشارکت خانمها در این حرکتها در تحریک احساسات مردانی که ممکن است بیتفاوت باشند مؤثر واقع شده است.
وی اندیشهها و مبارزات حضرت فاطمه و حضرت زینب (س) در صدر اسلام علیه ظلم و مبارزات زنان فلسطین در عصر حاضر را به عنوان الگوی زنان مسلمان کشورها در رخداد انقلابها مؤثر دانست و تأکید کرد: ما در صدر اسلام کسانی را داریم مانند حضرت خدیجه، حضرت فاطمه و حضرت زینب (س) که با رشادتها و مبارزات خود الگوی مثبتی برای زنان همه اعصار هستند.
وی با اشاره به اینکه حضور زنان در پیروزی انقلاب چشمگیر بود، افزود: هرچند حضور زنان در انقلاب اسلامی و پس از آن در بسیاری از عرصهها چشمگیر است اما حضور همه زنان در اجتماع نمیتواند به عنوان الگو و شاخصه زنان مسلمان ایرانی باشد.
وی ادامه داد: برخی از خانمها نقش خانوادگی خود را فدای مسئولیتهای اجتماعی کرده و از بزرگترین مسئولیت خود در تربیت فرزند غافل شدهاند که این رویکرد الگوی مناسبی نمیتواند باشد.