0

انتقادات و پیشنهادات تالار پاتوق راسخونی ها

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

انتقادات و پیشنهادات تالار پاتوق راسخونی ها

با سلام

کاربر عزیز راسخون، هر گونه سئوال، انتقاد و پیشنهاد خود را از این طریق به اطلاع مدیر تالار برسانید

با تشکر و قدردانی

سه شنبه 9 خرداد 1391  9:39 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 javid1000 qolameali doctor114 siasport23 aligh1372 AliFanoodi sajjadsaleh sayyed13737373
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:انتقادات و پیشنهادات

سلام. 

ضمن تبریک جهت پست و سمت جدید شما.

انتقاد بنده به نداشتن برنامه منظم قرآنی در راسخون می باشد. واقعا جای خالی آن احساس می شود (البته ادعای مومن بودن ندارم ولی حداقل بچه مسلمان که هستیم!!). طرح روخوانی یا ختم قرآن حداقل کاری است که بشدت وجود و اجرای آن نیاز می باشد؛ همچنین راه اندازی مسابقات در زمینه تفسیر و ... هم بسیار برای سایت گوهربار راسخون احساس نیاز می شود. البته هر فردی در امور روزمره به این موضوع اهمیت می دهد اما راه اندازی چنین برنامه هایی، معنویت خاصی ایجاد می کند که باعث صفای دل همه عزیزان راسخونی می شود.

خواهشا اگر چنین امکانی وجود ندارد حداقل برای این ماه های عظیم (رجب، شعبان و رمضان) تدبیری بیندیشید.

با تشکر فراوان

سه شنبه 9 خرداد 1391  10:26 AM
تشکرات از این پست
abdo_61 iman_karbala rozella siasport23
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام

من قبلا هم این پیشنهاد را گذاشته ام

چرا راسخون اردو برگزار نمی کند؟ البته مسلماً ممکن است کمی بی عدالتی هم باشد و همه شهرها نتوانند استفاده کنند ولی مزایایی که این طرح می تواند داشته باشد شاید بر این نقیصه ارجحیت داشته باشد

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

سه شنبه 9 خرداد 1391  1:04 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala doctor114 siasport23
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام. 

ضمن تبریک جهت پست و سمت جدید شما.

انتقاد بنده به نداشتن برنامه منظم قرآنی در راسخون می باشد. واقعا جای خالی آن احساس می شود (البته ادعای مومن بودن ندارم ولی حداقل بچه مسلمان که هستیم!!). طرح روخوانی یا ختم قرآن حداقل کاری است که بشدت وجود و اجرای آن نیاز می باشد؛ همچنین راه اندازی مسابقات در زمینه تفسیر و ... هم بسیار برای سایت گوهربار راسخون احساس نیاز می شود. البته هر فردی در امور روزمره به این موضوع اهمیت می دهد اما راه اندازی چنین برنامه هایی، معنویت خاصی ایجاد می کند که باعث صفای دل همه عزیزان راسخونی می شود.

خواهشا اگر چنین امکانی وجود ندارد حداقل برای این ماه های عظیم (رجب، شعبان و رمضان) تدبیری بیندیشید.

با تشکر فراوان

ضمن عرض سلام و تشکر

انتقاد و پیشنهاد سازنده جنابعالی را با دیده منت می پذیریم و در صدد جبران آن بر خواهیم آمد.

خدا نگهدار

سه شنبه 9 خرداد 1391  3:46 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 bivafa siasport23
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام

من قبلا هم این پیشنهاد را گذاشته ام

چرا راسخون اردو برگزار نمی کند؟ البته مسلماً ممکن است کمی بی عدالتی هم باشد و همه شهرها نتوانند استفاده کنند ولی مزایایی که این طرح می تواند داشته باشد شاید بر این نقیصه ارجحیت داشته باشد

کاربر گرامی

با سلام و تشکر

در برنامه های آتی در صدد انجام این کار هستیم.

خدا نگهدار

سه شنبه 9 خرداد 1391  3:48 PM
تشکرات از این پست
doctor114 rezahaghighi97 siasport23
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا

با سلام و احترام ضمن تشکر از راه اندازی این تالار مواردی را به عنوان پیشنهاد و انتقاد حضورتان اعلام میدارم :

1- با نظر دوست عزیزمان nikbakht88  موافقم و خود من هم قبلا چندین بار در اینخصوص با چند نفر از مسئولین مربوطه صحبت کردم وبه لحاظ اینکه سایت راسخون وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه میباشد و آن سازمان مجری مسابقات ملی و بین المللی قرآنی است و در زمینه های قرآنی صاحب نظر میباشد پیشنهاد دارم که فرد یا افرادی از سازمان اوقاف بعنوان مدیر ومشاور تالار قرآنی ها در این تالار مشغول به فعالیت شوند و انشالله با مشارکت کاربران عزیز این تالار را را رونق بخشیده که مسلما اجر دنیوی و اخروی آن هم شامل مسولین محترم سایت  و هم شامل کاربران استفاده کننده از این منبع عظیم معنوی میشود .

2- اولین همایش کاربران راسخون در اصفهان برگزار گردید که علیرغم تجربه اول محاسن زیادی داشت ولی بخاطر همان موضوع تجربه اول معایبی هم داشت و در آن زمان مسئولین سایت اعلام داشتند که با برگزاری همایشی دیگر جبران مافات میگردد. باتوجه به اینکه مدتی است همایشی در استان های دیگر برگزار نشده آیا سیاست سایت مبنی بر عدم برگزاری همایشها در استان هاست یا قرار است آن وعده عملی شود و بار دیگر در اصفهان همایشی برگزار و جبران مافات شود .

3- در حال حاضر برای مدیران سایت چه امتیازاتی قائل هستید و چه تفاوتی بین مدیران فعال و نیمه فعال و یا غیر فعال ( که فقط اسم آنها به عنوان مدیر نقش بسته ) قائل میشود . ( توضیح : منظورم از مدیر فعال این نیست که فقط پست بزند ومطالب جدید واردکند بلکه کاملا نظارت داشته باشد که در تالارش هر مطلبی درج نشود و ... ) .

چون از مدیران درپایان هر ماه خواسته میشود کاربران برتر را معرفی و هدایایی به آنها تعلق میگیرد والبته اقدام خوب وموثری است .

4- بارها با موافقت مسولین سایت صحبت شد ومقرر گردید که تالار حدیث رهروان به عنوان تالار همسفران تغییر یابد ولی این موضوع هنوز محقق نشده ؟!

ومن الله التوفیق

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
چهارشنبه 10 خرداد 1391  10:29 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nikbakht88 iman_karbala abdo_61 bivafa javid1000 siasport23 ebrahimibasabi
fotros14
fotros14
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 7

با سلام و احترام

چرا سایت راسخون با این عظمتش عضویت در خبرنامه نداره؟

اللهم عجل لولیک الفرج...

پنج شنبه 11 خرداد 1391  11:24 AM
تشکرات از این پست
siasport23
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول fotros14

با سلام و احترام

چرا سایت راسخون با این عظمتش عضویت در خبرنامه نداره؟

با سلام و تشکر

کاربر گرامی در سایت جدید راسخون که امیدواریم هرچه زودتر رونمایی شود در قسمت علاقه مندی ها در پروفایل کاربران می توانید عضو این خبرنامه ها شوید .

شنبه 13 خرداد 1391  9:23 AM
تشکرات از این پست
fotros14 siasport23
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

با سلام و احترام ضمن تشکر از راه اندازی این تالار مواردی را به عنوان پیشنهاد و انتقاد حضورتان اعلام میدارم :

1- با نظر دوست عزیزمان nikbakht88  موافقم و خود من هم قبلا چندین بار در اینخصوص با چند نفر از مسئولین مربوطه صحبت کردم وبه لحاظ اینکه سایت راسخون وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه میباشد و آن سازمان مجری مسابقات ملی و بین المللی قرآنی است و در زمینه های قرآنی صاحب نظر میباشد پیشنهاد دارم که فرد یا افرادی از سازمان اوقاف بعنوان مدیر ومشاور تالار قرآنی ها در این تالار مشغول به فعالیت شوند و انشالله با مشارکت کاربران عزیز این تالار را را رونق بخشیده که مسلما اجر دنیوی و اخروی آن هم شامل مسولین محترم سایت  و هم شامل کاربران استفاده کننده از این منبع عظیم معنوی میشود .

2- اولین همایش کاربران راسخون در اصفهان برگزار گردید که علیرغم تجربه اول محاسن زیادی داشت ولی بخاطر همان موضوع تجربه اول معایبی هم داشت و در آن زمان مسئولین سایت اعلام داشتند که با برگزاری همایشی دیگر جبران مافات میگردد. باتوجه به اینکه مدتی است همایشی در استان های دیگر برگزار نشده آیا سیاست سایت مبنی بر عدم برگزاری همایشها در استان هاست یا قرار است آن وعده عملی شود و بار دیگر در اصفهان همایشی برگزار و جبران مافات شود .

3- در حال حاضر برای مدیران سایت چه امتیازاتی قائل هستید و چه تفاوتی بین مدیران فعال و نیمه فعال و یا غیر فعال ( که فقط اسم آنها به عنوان مدیر نقش بسته ) قائل میشود . ( توضیح : منظورم از مدیر فعال این نیست که فقط پست بزند ومطالب جدید واردکند بلکه کاملا نظارت داشته باشد که در تالارش هر مطلبی درج نشود و ... ) .

چون از مدیران درپایان هر ماه خواسته میشود کاربران برتر را معرفی و هدایایی به آنها تعلق میگیرد والبته اقدام خوب وموثری است .

4- بارها با موافقت مسولین سایت صحبت شد ومقرر گردید که تالار حدیث رهروان به عنوان تالار همسفران تغییر یابد ولی این موضوع هنوز محقق نشده ؟!

ومن الله التوفیق

مدیر گرامی

با سلام و عرض ادب حضور حضرتعالی و تشکر بابت انتقادات و پیشنهادات سازنده شما

پاسخ به موارد طرح شده جنابعالی را مطابق با شماره آنها آغاز می نمایم:

1- در این رابطه، ضمن پذیرش نظر جنابعالی و لزوم توجه و فعالیت بیشتر در  زمینه های مرتبط با علوم و معارف قرآنی،  موضوع با مسئولین مربوطه در میان گذاشته شد و تصمیمات اخذ شده متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

2- موضوع با مسئولین مربوطه در میان گذاشته شد و تصمیمات اخذ شده متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

3- در راستای تبیین سیاست های جدید ناظر بر تالار های راسخون، پارامترهای مختلفی بمنظور ارزیابی کمی و کیفی  فعالیت کاربران، مدیران تالار ها، موضوعات و مطالب ارسالی و فضای حاکم بر تالار ها و ... وضع گردیده است و بدنبال آن سعی بر توجیه مدیران جهت تطبیق فعالیت کاربران با معیار های تعیین شده و امتیاز دهی به کاربران بر این اساس خواهد شد و از طرفی کلیه موضوعات و محتوای ارسالی تالار ها و عملکرد مدیریت آنها از طریق روابط عمومی بر اساس قواین جدید رصد و امتیاز دهی می گردد. بدیهی است با مدیرانی که موفق به اخذ امتیازات لازم نشده باشند، مذاکرات لازم صورت می پذیرد.

4- عنوان تالار حدیث رهروان طبق هماهنگی های بعمل آمده به همسفران تغییر یافت.

خدا نگهدار

سه شنبه 16 خرداد 1391  10:38 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 siasport23
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سایت جدید راسخون کی رونمایی می شود؟

خواهشا نگین بزودی

لااقل حدودشو بگین

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

چهارشنبه 17 خرداد 1391  6:01 PM
تشکرات از این پست
siasport23
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول salmanjavan

سایت جدید راسخون کی رونمایی می شود؟

خواهشا نگین بزودی

لااقل حدودشو بگین

با سلام و تشکر

کاربر گرامی این امید را داریم تا کمتر از یک ماه دیگر رونمایی از این سایت صورت بگیرد .

سه شنبه 30 خرداد 1391  7:13 AM
تشکرات از این پست
architect0811 salmanjavan siasport23
PROMPET
PROMPET
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

من نسبت به عملکرد کاربری با  mehdi0014

انتقاد دارم چون در بعضی تالارها فقط به این فکر می کنند که مطلب بگذارند

نمونه اش تالار نماز که فقط یک روز آمدند کلی مطلب نوشتند بدون در نظر گرفتن تکراری بودن

تنها کاری و کمکی که کردن تالار را شلخته کردن همین

البته این فقط نظر من بود بهتره بررسی کنید

با تشکر

یک شنبه 4 تیر 1391  7:24 PM
تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon mohammad_43 qodrat siasport23 doctor114
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول PROMPET

نمونه اش تالار نماز که فقط یک روز آمدند کلی مطلب نوشتند بدون در نظر گرفتن تکراری بودن

با تشکر

با سلام خدمت شما

یه انتقادی در اینجا به خود مسئولین وارده،زمانی که سازو کاری گذاشته شده به نام برترین کاربران، ان هم با چه ملاکی؟ صرفا ارسال پست،یعنی اینکه هر کی پست بیشتر ارسال کرد برتره حالا فارغ از اینکه اون پست چیه و با اینکه کاربر بیاد بدون توجه به اینکه چه اتفاقاتی داره اطرافش رخ می ده و انحمن داره به چه سمتی میره، فقط ارسال پست کنه بشه برتر نباید انتظار داشت کاربر به جهتی خلاف جهتی که مسئولین در نظر گرفتن ،بروند.

یه جا ما باید از زبان مدیر عامل بشنویم هدف راسخون تبلیغ معارف است، یعنی کدوم معارف؟معارف قرانی و برگرفته از اون دیگه،یعنی یکیش اینکه ملاک برتری و گرامی بودن تقوا هست. و جای اینکه این حرف فقط یک شعار نباشه و مسئولین بیان به تعصی از کتاب زندگی ملاک ها و سازو کارهایی رو در نظر بگیرن که ملاک برتری نمی گیم خود تقوا بلکه سازو کاری برگرفته از اون باشه، انجام نمیشه

و برعکس میاییم ملاکی در نظر می گیریم که جای اینکه هر کی بهتر نه،هر کی بیشتر زمان گذاشت و تونست بیشتر پست بزاره میشه برتر، از کاربر چه انتظاری داریم؟

بیاد خلاف جهت رودخونه حرکت کنه؟

آب از سر چشمه گل الوده دوست عزیز.

روی سخن من متوجه کاربر نیست به کسی برنخوره،روی سخن من با مسئولین هست.

البته من این پست این کاربر و مدیر تالار عزیز رو امروز به سبب جناب nikbakh88 که در روابط عمومی مارو لینک داده بودن به این صفحه متوجه شدم. سر همون من این پست رو امروز دیدم و امروز تونستم مطلب بزارم.

باتشکر و احترام

دوشنبه 12 تیر 1391  2:47 PM
تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon abiri064 siasport23
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

نقل قول PROMPET

با تشکر

با سلام خدمت شما

یه انتقادی در اینجا به خود مسئولین وارده،زمانی که سازو کاری گذاشته شده به نام برترین کاربران، ان هم با چه ملاکی؟ صرفا ارسال پست،یعنی اینکه هر کی پست بیشتر ارسال کرد برتره حالا فارغ از اینکه اون پست چیه و با اینکه کاربر بیاد بدون توجه به اینکه چه اتفاقاتی داره اطرافش رخ می ده و انحمن داره به چه سمتی میره، فقط ارسال پست کنه بشه برتر نباید انتظار داشت کاربر به جهتی خلاف جهتی که مسئولین در نظر گرفتن ،بروند.

یه جا ما باید از زبان مدیر عامل بشنویم هدف راسخون تبلیغ معارف است، یعنی کدوم معارف؟معارف قرانی و برگرفته از اون دیگه،یعنی یکیش اینکه ملاک برتری و گرامی بودن تقوا هست. و جای اینکه این حرف فقط یک شعار نباشه و مسئولین بیان به تعصی از کتاب زندگی ملاک ها و سازو کارهایی رو در نظر بگیرن که ملاک برتری نمی گیم خود تقوا بلکه سازو کاری برگرفته از اون باشه، انجام نمیشه

و برعکس میاییم ملاکی در نظر می گیریم که جای اینکه هر کی بهتر نه،هر کی بیشتر زمان گذاشت و تونست بیشتر پست بزاره میشه برتر، از کاربر چه انتظاری داریم؟

بیاد خلاف جهت رودخونه حرکت کنه؟

آب از سر چشمه گل الوده دوست عزیز.

روی سخن من متوجه کاربر نیست به کسی برنخوره،روی سخن من با مسئولین هست.

البته من این پست این کاربر و مدیر تالار عزیز رو امروز به سبب جناب nikbakh88 که در روابط عمومی مارو لینک داده بودن به این صفحه متوجه شدم. سر همون من این پست رو امروز دیدم و امروز تونستم مطلب بزارم.

باتشکر و احترام

مدیر گرامی ضمن سلام و ادای احترام

معرفی کاربران برتر بر عهده مدیران تالار ها گذاشته شده است و هر مدیر می تواند ملاک و معیار منحصر به خود را تعریف و در انتخاب کاربران اعمال نماید. بدیهی است شما نیز می توانید ملاک انتخاب کاربر برتر تالار خود را آنچه می دانید صحیح است بگذارید. هیچ کجا مسئولین صرفا تاکید بر کمیت نداشته اند و در صورت توجه بر کمیت، یقینا بحث کیفیت را مطرح نموده اند. اهداف متعالی پرتال راسخون در راستای توسعه و تعالی فرهنگی مذهبی علمی مخاطبان خود می باشد و نه تجمیع پاره ای اطلاعات جسته گریخته و نا هماهنگ و تلاش مسئولین  در تحقق این هدف در جای جای پرتال مشهود است. 

آیا بی ارزش نمودن فعالیت و زحمات کاربران،  حتی کاربرانی که به گفته شما تنها به کمیت پست ها توجه می نمایند و راندن آنها از راسخون، اگر زمینه ساز ورود آنها در فضایی نامناسب در دنیای مجازی شود، هماهنگ با اهداف متعالی معارف قرآنی است؟ مگر نه اینست که تلاش جهت جذب و مشارکت حداکثری کاربران، بمراتب فرآیند آشنایی آنها با معارف قرآنی و تعالیم آسمانی دین مبین اسلام مطروحه در راسخون را تسهیل می نماید. 

روند حرکت فضای انجمن ها از سوی کمی به کمی کیفی از سوی مسئولین به مدیران تالار ها و از جمله جنابعالی توصیه و تاکید بر آهنگ ملایم این تغییر فضا شده است. شما می توانستید این روند را در تالار خود اجرا و آن را نمونه ای بارز برای سایر تالار ها قرار دهید. 

مسئولین همواره پذیرای انتقادات و پیشنهادات بوده و هستند و تمام تلاش خود را در راستای تحقق نیاز های کاربران و تعالی همه جانبه راسخون انجام می دهند، شما نیز می توانید با ارائه راهکار و پیشنهاد در این امور فعالیت نمائید و نه با بیان مطالبی که بار ها و بارها مطرح شده و برنامه ریزی جهت رفع آنها انجام و در دست اجرا می باشد.

با تشکر

سه شنبه 13 تیر 1391  9:08 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer bivafa siasport23
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول ravabet_rasekhoon

با سلام خدمت شما

در ابتدا باید به عرض شما برسونم منظور من از ملاک ها، ملاک های مدیر تالار برای انتخاب کاربر برتر نیست بلکه ان دسته از ملاک هایی است که شما با آن کاربران زیر را دسته بندی کرده اید.

من از شما سوال می کنم آیا در کاربران بالا ملاک دیگری جز ارسال پست بیشتر لحاظ شده است؟

چرا در بین کاربران بالا، کاربری که یک پست ارسال کرده نیست؟

تفاوت کاربران بالا، با کاربری که یک پست ارسال کرده چیست؟

خودتون بگید ملاک انتخاب کاربران بالا چیست؟

آیا این ملاک کمی نیست؟

ایا اینجا جایی نیست که کیفیت مغفول مانده است؟

من از شما سوال می کنم در کدام پست من این کاربران بی ارزش خطاب شده یا در نظر گرفته شده اند؟

در کدام قسمت از مطالب من این تعبیر برای کاربران به کار رفته است؟

من کی گفتم شما، این دسته از کاربران رو بندازید از سایت بیرون؟ اصلا چنین حق و قدرتی دارم؟

آیا انتقاد از نحوه انتخاب کاربران تصاویر بالا،  بی ارزش قلمداد کردن کار انان است؟ اگر پاسخ شما مثبت است این تعبیری است که شما دارید نه من.

100 درصد کار این کاربران ارزش دارد اما به نه به قیمت برترین بودن.

کی شما بی احترامی من رو نسبت به این کاربران دیدید؟

خدارو شاهد می گیرم که من مشکلم با کاربر نیست با ملاکه، پس به کسی بر نخوره.

آیا جذب و مشارکت حداکثری کاربران یعنی ارسال پست بیشتر؟ و برتر معرفی کردن ان ها؟

مگر تغییر دادن این سازوکار چقدر زمان و فرهنگ سازی می خواد که باید آهنگ آن ملایم باشد؟

تالار سیاست و هر تالار دیگری، نه به مدیر تالار تعلق دارد نه به مسئول،متعلق به تمامی کاربران است.من این روند رو در تالاری که درش انجام وظیفه می کنم شروع کردم و ادامه داره ، قبلا هم گفتم باز هم می گم،تعداد ارسال پست به هیچ عنوان برای من ملاک نبوده و نیست و نخواهد بود.کاربرانی که برای برتر بودن، خدمت شما ایمیل کردم ببینید، کدام یک از آن ها ارسال پست نجومی داشته اند؟

چون شما گوش شنوا دارید و انعطاف لازم رو دارید من دارم مطلب می زارم،چون امید به اصلاح هست مطلب گذاشته میشه.

علاقه من به شخص شما و دلایل اون رو می دونید تلفنی عرض کردم،می دونمم شما به این علاقه نیازی ندارید و من تو این همه خواهان، گم هستم،  و اینو بگم من نه با شما و نه با هیچ شخصی مشکلی ندارم. این علاقه هم دلیل نمیشه وقتی شما ایرادی از من می بینی نگی و یا من ایرادی می بینم نگم.

این که مطالب بارها و بارها و در جاهای مختلف گفته میشه،برای اینه که کاربران مطلب رو ببینن و در صورت موافقت و یا مخالفت نظر بدن. تا از دل این مطالب نتیجه درست و منطقی بدست بیاد،  کاربران سرمایه های اصلی سایت هستن  وباید حاصل نظرات آن ها در تمامی سایت دخیل باشد و ضمانت اجرایی داشته باشد..بعضا ممکن است کاربران مطالب  و نظرات  و پیشنهادات را ندیده باشند در حالی که دارای نظراتی کاربردی برای انجمن و سایت باشند.

طبیعیه که من هم اشکالاتی دارم و هر زمانی که صلاح دیدید من آماده واگذاری مسئولیت هستم،اما تا زمانی که مسئول تالار هستم، تالار  را با ملاک های خود، اداره می کنم نه با ملاک هایی که کاربران بالا انتخاب شده اند ،همانطوری که تا الان این گونه بوده است.

باتشکر و احترام

سه شنبه 13 تیر 1391  12:28 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 bivafa siasport23 ebrahimibasabi
دسترسی سریع به انجمن ها