خوروش: در مورد توزي کوتاه نميآييم
خوروش: در مورد توزي کوتاه نميآييم
سرپرست تيم فوتبال سپاهان در مورد پيگيري هاي مسئولان اين باشگاه پيرامون محروميت بازيکن تيم تراکتورسازي گفت: مطمئن باشيد باشگاه سپاهان از حق خود در اين زمينه کوتاه نمي آيد و اين مسائل را از هر طريق ممکن پيگيري مي کنم.
|
|
|
رسول خوروش پس از تساوي سپاهان مقابل ذوب آهن در چارچوب رقابت هاي هفته سي و سوم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي کشور با اشاره به شرايط اين مسابقه اظهار داشت: از عملکرد بازيکنان در اين ديدار واقعا راضي هستم زيرا بازيکنان سپاهان در اين مسابقه عملکرد خوبي از خود به نمايش گذاشتند.
وي با بيان اينکه باشگاههاي سپاهان پيگيري هاي خود را در مورد وضعيت محروميت رودريگوتوزي و بازي کردن اين بازيکن مقابل سپاهان گفت مطمئن باشيد پيگيري هاي خود را ادامه خواهيم داد زيرا اين مسئله تنها حق باشگاه سپاهان نيست بلکه حق همه باشگاههاي ايران است بنابراين تا زماني که هستم در اين زمينه پيگيري خواهم کرد.
خوروش ادامه داد: ممکن است من فردا در تيم سپاهان نباشم اما تا زماني که در اين تيم هستم از حق خود کوتاه نخواهم آمد و حق باشگاه را از تيم تراکتورسازي مي گيرم.
سرپرست تيم سپاهان اضافه کرد: پيگيري کردن حق سپاهان تنها يک مسئله بين باشگاهي نيست بلکه مسئله اي است که همه بايد به ما کمک کنند و حق فوتبال ايران است بنابراين در اين زمينه از طريق مراجعه قانوني، فيفا و هر جايي که بتوانيم پيگيري خواهيم کرد.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391 10:11 AM
تشکرات از این پست